belki ilginizi çeker
  1. · lys
  2. · ygs
gündem
  1. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  2. · yasaklanması gereken şeyler
  3. · yetenek sizsiniz türkiye
  4. · beşiktaş
  5. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  6. · 29 kasım 2009 barcelona real madrid maçı
  7. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  8. · pantano
  9. · kardeşlerime terörist diyemem

yeni öss sistemi  

1. her sene değişen öss sistemi muhtemel yeni hali ile 4 sınavdan oluşacak.
    (meetpa, 06.08.2007 19:05)
  2. saçmalığın daniskası.
    (langstrand, 06.08.2007 19:29)
  3. (bkz: folloş)
    (weirdlola, 06.08.2007 19:30)
  4. (hansvoralberg, 06.08.2007 19:33)
  5. intihar eğilimli genç nesiller yaratmak için birebir tasarlanmış sistem.
    (hemokudumhemyazdim, 06.08.2007 19:37)
  6. öncül not: bu girideki yazılanlar, daha yeni sınav sistemi ile alakalıdır. başlığın kast ettiği sınav sistemi olmayabilir. ha olabilir de. ne de olsa her sene değişiyor.

(bkz: yeni sınav sistemi reloaded)

daha eski * (eski, yeni işte amına koyim zibilyon tane sistem oldu artık ne bok yazacağımı şaşırdım ben de) sisteme millet yeni yeni alışmaya başlamışken sayın yök başkanımızın yaptığı açıklama ile yürürlüğe sokulacak, ülkemiz gençlerini deneme tahtasına dönüştürme aracının reloaded versiyonu yada eski sistemin patch'i. (ilk defa bir tanım yaparken ne bok yazacağımı bilemiyorum. anlatılmaz duygular içerisindeyim sayın seyirciler.)
    yeter artık lan. mal ettiniz, şebek ettiniz. gençliğimizi f şıkkı yapıp işaretlettirmediniz bize. ben öss'ye yeni sistemle girdim * yıl olmuş 2008 hala yeni sistem. bu nedir ya. nasıl bir sistem yapmaya çalışıyosunuz. eğer yeni bir sistem yapıyorsanız, eski sistemin kötü olduğunu yada aksak yönlerinin çok olduğunu kabul ediyorsunuz demektir.her sene aynı terane. ne bulunmaz sistemmiş bu lan. deve gibi her halde, her tarafı eğri.

(bkz: çok kızmak)

işte bu da muhteşem, süper, alametifarika, yel gibi, on numara, manyak ötesi sınav sistemimizin (ha yeni sınav sistemi dicektim) haberinin linki.
    http://haber.mynet.com/...
    (the artful dodger, 26.04.2008 11:58 ~ 12:08)
  7. (bkz: lys)
    (bkz: ygs)
    (dinamiğin temel prensibi, 04.02.2009 19:58)
  8. sanılanın aksine sbs gibi olmayacak bir senede 2 sınava girme ile olacak.ilkinde klasik sorularında bulunduğu kolay sorular.bu sınavdan iyi bir puan alınabilirse ikinci sınava girilebilecek.ikinci sınavda öss nin aynısı olacak.
    bu sistemlerin hepsi kötü,benim önerim şu;

öss mayıs,temmuz,eylül aylarında olmak üzere senede 3 kere yapılsın.ve her sınavda kontenjanın 3te 1 i alınsın.
    mesela; itü makine 30 kontenjanı var...ilk sınavda 10 kişi alsın,ilk sınavda heycanlanıp yapamayanlar,hasta olanlar 2. sınavda yapabilir ve böylece bölüme girebilir.ha yine olmadı 3. şansa kalır.böylece insan hayatı 180 dk.ya sıkışmış ta olmaz...
    (dedimvekaçtım, 04.02.2009 21:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil