öncül not: bu girideki yazılanlar, daha yeni sınav sistemi ile alakalıdır. başlığın kast ettiği sınav sistemi olmayabilir. ha olabilir de. ne de olsa her sene değişiyor.
(bkz:
yeni sınav sistemi reloaded)
daha eski
* (eski, yeni işte amına koyim zibilyon tane sistem oldu artık ne bok yazacağımı şaşırdım ben de) sisteme millet yeni yeni alışmaya başlamışken sayın yök başkanımızın yaptığı açıklama ile yürürlüğe sokulacak, ülkemiz gençlerini deneme tahtasına dönüştürme aracının reloaded versiyonu yada eski sistemin patch'i. (ilk defa bir tanım yaparken ne bok yazacağımı bilemiyorum. anlatılmaz duygular içerisindeyim sayın seyirciler.)
yeter artık lan. mal ettiniz, şebek ettiniz. gençliğimizi f şıkkı yapıp işaretlettirmediniz bize. ben öss'ye yeni sistemle girdim
* yıl olmuş 2008 hala yeni sistem. bu nedir ya. nasıl bir sistem yapmaya çalışıyosunuz. eğer yeni bir sistem yapıyorsanız, eski sistemin kötü olduğunu yada aksak yönlerinin çok olduğunu kabul ediyorsunuz demektir.her sene aynı terane. ne bulunmaz sistemmiş bu lan. deve gibi her halde, her tarafı eğri.
(bkz:
çok kızmak)
işte bu da muhteşem, süper, alametifarika, yel gibi, on numara, manyak ötesi sınav sistemimizin (ha yeni sınav sistemi dicektim) haberinin linki.
http://haber.mynet.com/...