yengeç burcu kadınına aşık olmak 

adana çık aradan

1. kişinin ömrü hayatında yaşayabileceği en zor aşka yelken açmaktır.
    şöyleki; yengeç burcu kadını ayın hallerine göre bi haller olup ne zaman, nerede, neye binaen ağlayacağı belli olmadığından, erkek kesinlikle ilişki süresince çok defa "haydaaaa yine ne oldu yaaa cümlesini kuracaktır". yengeç burcu kadınını mutlu etmek çok zordur. ama onun erkeği mutlu etmesi hiç sorun değildir. erkeğini mutlu etmeyi çok iyi bilen yengeç kadını kendisini mutlu edebilen erkeğe karşı oldukça sadık ve özverilidir. önemli olan onu gerçekten anlamaktır. ancak bu her babayiğidin harcı değildir.

(bkz: ukte)
    (çöldeki penguen, 05.07.2007 14:38)
  2. ilginç bir çekicliği olan kadınlardır...

eğer bir yengeç kadınıyla beraberseniz ve ondan gerçekten nefet ederek ayrılırsanız eski fotoğraflara baktığınızda "lan ben bunun neresine çarpılmışım bu kadar" demeniz çok muhtemeldir ancak eğer hatun kişi üzerinde kafa yormaya veya resimlere bakmaya devam ederseniz çok kısa zamanda hanımefendinin evinin kapısında, ellerinizde çiçekler, sırılsıklam bir halde "beni affet böhüeee" diye belirmeniz çok muhtemeldir...

dedim ya ilginç bi çekicilikleri vardır...
    renkli gözlü olanlarının genelde gözleri çok güzel tonlardadır ve geneli oldukça derin bakarlar...

ayrıca gözlemlerime dayanarak şunuda söyleyebilirmki, bu burca mensup hanımların büyük bir çoğunluğu "kudretli" göğüslere sahipler.
    (dereye inip taş bulamayan adam, 23.07.2007 12:44 ~ 12:45)
  3. sevgi,saygı,seks dışında fazla beklentileri olmayan kadınlara aşık olmaktır.mutlu edildikçe karşılık verirler.nefret etti mi korkmak lazımdır onlardan.
    (yirmiiki22, 23.07.2007 12:49)
  4. gayet sevinilesi bi olaydır,ayakta alkışlanmalıdır..

yengeç burcu kadını sevdi mi tam sever, sevdiği için yapmayacağı fedakarlık, yapamayacağı delilik yoktur,, sabırlı,sadık ve özverili bir kişiliğe sahiptir yengeç burcu kadını,,bu da bir ilişkinin sürmesinde kanımca en önemli faktördür. erkeğini beklemeyi , onun için süprizler yapmayı, her an sevdiğini düşünmeyi ,hayatını erkeğine göre yönlendirmeyi çok sever bu kadınlar.. biraz ilgi arsızıdırlar aynı zamanda,yaptıklarının karşılığını fazlasıyla beklerler, aslında hiç de zor değildir onları mutlu edebilmek bir demet çiçek,küçük bir çikolata ya da ruhuna dokunan ufacık bir öpücük uzun bi süre yeter yengeç burcu kadınına.. çok anaç bi yapıya sahiptir bu kadınlar bir de , erkeğini yavrusu gibi görür ,ne yedi ne içti, hasta oldu mu diye düşünmeden alıkoyamazlar kendilerini.. kırılması çok kolaydır bu kadınların, onlarla konuşurken insanın iki kere düşünmesi gerekir çünkü ayrıntıcıdırlar bu kadınlar, her lafın her bakışın altına başka bi mana yüklerler ,fazla duygusaldırlar.. çabuk kırıldıkları gibi çabuk da affederler kin tutamazlar hiç, en kötü anların bile onlar için çok özel bi yeri olur ve asla unutmazlar yaşadıklarını , yaşattırdıklarını.. ve bu kadınlar fazlasıyla cesur ve yılmaz olurlar aşıkken ,eğer korkak biriyseniz tek tavsiyem hemen uzak durmanız bu kadınlardan çünkü emin olun onları göründüğünden daha fazla üzersiniz..
    (ellisande, 23.07.2007 13:06)
  5. hayvan isimlerine sahip dişilere karşı zaafınızın olduğunu gösterir. kim kızına "yengeç" ismini koyar, onu ben de bilmiyorum. (bkz: micheal jackson şarkıcısı)
    (ben cocugum deyip camdan atlayan pokemon, 23.07.2007 13:13)
  6. bu erkeklere allah başka zeval vermesin.
    (manha de carnival, 23.07.2007 17:15)
  7. eğer balık burcuysanız hayatnızın hatasını ya da en güzel şeyini yapmışsınızdır. arası yoktur.
    (cursedpower, 23.07.2007 17:17)
  8. elinizde ateş tutmaktır, ateşe uçan pervane olmaktır, içinize çekip kor olmayı istemektir, sıcaklığına alışmak hep yanı başınızda olsun istemenizdir.
    (ederlezi, 08.06.2008 23:15)