belki ilginizi çeker
  1. · melih sayıyla galip
  2. · melih gökçek
  3. · kızılırmak suyu
gündem
  1. · yetenek sizsiniz türkiye
  2. · mutluluk veren küçük şeyler
  3. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  4. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  5. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  6. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  7. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  8. · sandık içi
  9. · emile durkheim

yemekteyiz melih  

1. sn. melih gökçek' in muhteşemlik seviyesini bir adım öteye getirebileceği yemekteyiz programında alabileceği yeni isim.

daha sonra ayrıntılı olarak irdeleyeceğim.
    (radiance, 17.12.2008 20:49)
  2. + melih bey, yemeğiniz iyi olmamış, iyi pişmemiş sanki. doğalgaz tesisatınızda sorun mu var?

- bırak doğalgaz tesisatını da, sen önce kendi yemeğini doğru düzgün pişir. 1996'da halanın kocasının yeğenin yaptığı yemekte kıl çıkmadı mı? hem nerede iddia ettiğin 168 euro? yemek masrafları 168 euroymuş, hesabı şişirmişmişim. faturası nerede?

+ müsaade ederseniz söyleyeyim.

- böyle veremezsin işte cevabını, hem lafımı kesiyorsun hem de uğur bey senden taraf oluyor. ikiniz birleştiniz işte bana ne bana ne.
    (dünyayı kurtaran adam, 17.12.2008 21:04 ~ 23:15)
  3. mevcut izleyici kitlesi ile, prime time da 1. program olup, haftanın beş günü, 15 yıl da burada eziyet olabilir.
    (coughlin yasası, 17.12.2008 21:09)
  4. "melih bey, yemekleriniz hiç güzel olmamış, ayrıca bu çiçek yerine koyduğunuz doğalgaz sayacı da nedir böyle? sofra düzeninizi hiç beğenmedim." gibisinden tepkiler alabilecek olan kişi.
    (sulcus tendinis musculi flexoris hallucis longi, 17.12.2008 21:12)
  5. "nasıl buldunuz baklavayı?"

-o değil de keşkül benim damak zevkime hiç uymuyor. benim oturduğum sofraya keşkül koymak şerefsizliktir, haysiyetsizliktir. geçen gün de selin yine hiç sevmediğim yemekler yaptı. bana cephe alıyorsunuz. ikiniz birden yükleniyorsunuz. bir önceki programda, hani bizim yarıştığımız değil öncekinde. hasan muz koymadı mı sofraya? ona ne diyeceksiniz ha?

"melih bey, menüde keşkül yok. ben baklavayı nasıl buldunuz diye sormuştum"

-cevap veremezsin tabii cevap veremezsin. niye şamdan yok burda sen onu söylesene. bu binanın yangın merdiveni var mı? bu ne biçim yemek? ayrıca sizin mahalle yatırın üstüne kurulmuş. bizim mahalle süperdir. tuvalette hayaletle karşılaştım ben.

"peki baklava nasıl olmuş ?"

- ya ne alakası var şimdi baklavayla. animasyon yok burda bişey yok. ne kadar saçma iş. 400 milyonla ben hem yemek hazırladım hem de çinden kungfucular getirdim. siz ne yaptınız? onu söylesinize.
    (radiance, 17.12.2008 21:18)
  6. + efendim yemeğinizin maliyeti çok yüksek sizlere platinium kredi kartı verildi diye parayı çarçur edemezsiniz.

- nerede yüksek yahuu? 168 euro'ya aldım yemeğin kıymasını sudan ucuz. bizim kasaplarımız ucuzdur hem de temizdir, sen söyle bakayım. benden 9 tur önceki yarışmacı yemeğin kıymasını kaça aldı biliyor musun?

+ tüyü bitmemiş yetimin hakkı var, parayııı.....

- kes kes, saçmalamayın. açıklıyorum, bal gibi bu parayı harcarım. kim yapmış harcamayı? ben... kime yapmışım? konuklara. konuklar karınlarını bir güzel doyurduysa kimseye söz hakkı düşmez.

+ olur mu öyle....

- lafımı kesmeyin 10 saattir sen konuşuyorsun. beni rezil edecekmiş. ben halkım için aldım o kıymayı, kimseyi bağlamaz o. hem o yemek 15 dakika yemeğidir. adını ben koydum, 15 dakikada pişirdim. benden hızlısı varsa görelim.
    (dünyayı kurtaran adam, 17.12.2008 23:20 ~ 23:24)
  7. (bkz: ben böyle yemeğin içine tükürürüm)

tükürür hacı.. kaçınılmaz bir olay..
    (o6kara, 17.12.2008 23:21)
  8. ankara'da sular normal su gibi olmadığından tabaklardaki, çatallardaki ve bardaklardaki sarı lekeler maruz görülmelidir. aynı zamanda beyaz masa örtüsü falan beklemeyin sarı masa örtüsüyle idare edin. ha saç buldum falan demeyin o zaman o program program olmaktan çıkar.
    (bana bir nick bulun, 17.12.2008 23:28)
  9. + bu su çok leziz. ne malum bu damacana sularının kızılırmak suyu olmadığı. ben çeşmeden kızılırmak suyu içiyorum mis gibi. fafori içeçeğim bu benim. zemzem suyundan bile faydalı lan.

- ya efendim gidin doğru düzgün bir su servisi yapın. basbayağı içme suyu değil bu.

+ hadi ordan sen sudan ne anlarsın? benim damacana suyum da var. mahsus getirdim sizlere, test etmek için. beni eleştirmek için bahane aramayın.

- bu suyun analizlerine göre zararlı....

+ lafımı kesmeyin, bu su faydalıdır, benim böbrek taşlarımı bile düşürdü. belgelerle konuşun. 168 euro'ya mı alacaz biz suyu? bana bunun cevabını verin önce.
    (dünyayı kurtaran adam, 17.12.2008 23:29 ~ 23:33)
  10. (bkz: bbg melih)
    (neverlander, 24.12.2008 00:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil