itu yurtlarının beslenme kaynağıdır. gecenin ikisinde dahi aç olsanız, açık bir yer mutlaka vardır listesinde.internetin beleş olduğu bir yerde itu insanlarını el ilanı biriktirmekten cep telefonuyla spariş vermekten kurtarır.
ayrıca kurucusu boğaziçi üniversiteli olup verilen her siparişten ortalama
* %10 almaktadır.
bildiğim kadarıyla özanteple değil antepeli ile çalışan ve antepelinin de gayet güzel menülerini barındıran site
antepelide 20 milyonun üzerindeki siparişlerde %15 indirim var diyen , sipariş verdikten sonra da , ay bi yanlışlık olmuş çok özür dileriz die sik sik eden site. ayrıca itü vadi öğrencileri için birden fazla adres kaydetmenin farz olduğu site. özellikle maslak itü değil reşitpaşa diye kaydedilirse, bir kaç yeni restoran daha açılıyor.
nedenini bilmediğim bir şekilde son zamanlarda açılmayan site
şu aralar açılmayan insanı aç bırakan site
şu aralar açılmadığı için değerini daha iyi anladığım site
acaba değeri anlaşılsın diye mi açmıyolar
favorilerim bölümünde en üstte yer alan site
(lethe, 08.03.2004 16:35)
gecenin bir yarısıysa ve siz tatlı krizlerinden birine girmişseniz menüsündeki birsürü pastanesiyle hizmetinizde olan internet sitesi
istanbul, ankara ve izmir'de yaşayan insanların faydalanabildiği, üye restoran sayısını her gün arttıran ve sürekli bir veya birkaç promosyon yapan, müşteri hizmetleri aşmış güzel olan yemek ısmarlama sitesi...
internet sitesi de (bkz. `http://www.yemeksepeti.com `)
pizza krizlerim tuttuğunda imdadıma yetişen site. ayrıca her iki siparişimden birinin yanlış gelmesiyle beni bir sürü beleş pizzaya boğan site.
*
(bkz.
körün istediği tek göz tanrının verdiği çift göz)
(bkz.
oha falan oldum)
(ironic, 09.05.2004 17:46 ~ 17:49)
vampir bilgisayarcıların imdadına yetişen site. kibar ve kaliteli hizmet verir, online destek hattında her zaman yardımcı olacak birileri bulunur.
* * *
çok güzel kampanyaları vardır. ayrıca artık sms ile de sipariş verilebilmektedir.
24 saat açık restoran sayısını artırması gereken site. göztepe ve bostancıda gece açık olan birçok restoran olmasına rağmen aralarında anlaşma olmadığından gece 3 - 4 gibi dışarı çıkıp yemek almak zorunda kalıyoruz. yemeksepeti.com buna bir çare bulabilir.
sıcaktan evde tıkılı kaldığımız şu günlerde açlığımızı gideren site. ayrıca müşteri hizmetlerine acaip bi önem veriyolar. ilk ısmarladığım pizza' için eski lezzeti yoktu dediğimde ertesi gün mail atarak sorunu pizzacıya iletmiş, özür dilemiş, nedeninide belirtmişti. birde geçen hafta verdiğim başka bi tiparişi unutan
tükkan'dan 10 dakika içinde yemeği göndertip, birde ücret alınmamasını sağladılar. ailecek seviyoruz.
bunca zamandır sipariş vermeme rağmen bir hataya düşürüp beleş pizzaya konamadığım site. sözlüğü okuyorlarsa bir mesajım vardır kendilerine, biraz uygun fiyatlı pideci falan da ayarlasınlar, çok pahalıya patlıyor bu şekilde...
insanı yemek yapma ve bulaşık yıkama telaşından kurtaran site..
internet bağlantısı kesildiği zaman ulaşamayacağım için en çok tasalandığım sitelerden biri. yurt insanının kurtarıcısı, haftada minimum 3 gün para yiyicisi. pizza üreticilerinin 1+1 promosyonlarıyla, daha bir şevkle girilen, kapıya kredi kartı hizmeti getiren site. zaman zaman alt limit olayı sıçsa da (özsüt 15 ytl), çoğu zaman kullanışlı olan, beni telefondaki bağıran amcalarla polemiğe girmekten kurtaran kuruluş. aynı zamanda karlı iğrenç havalarda, insanlara besin sağlayan kutsal bir kuruluş gibi gelir bana.
online destek sisteminde pınar diye gıcık bir hatun olan site.
pizza hut'a verilen sipariş aradan 70 dakika geçmesine rağmen gelmez. yemeksepeti'nin online destek hattına baş vurulur. pınar hanım çıkar buyrun der.
- ii aksamlar pinar hanim. ben bi siparis verdim pizza huttan ama yetmis dakikadan fazla oldu, gelmedi siparisim.
- kayıtlarınıza bakıyorum
(bir süre yanıt gelmez)
- pinar hanim?
- pinar noooldu?
- bağdat caddesinden sipariş vermişsiniz.
- ewt?
- bulunduğunuz yere gönderim yok, siparişiniz feneryolundaki restorana iletildi, siparişiniz oradan gelecek.
- ee bi de onu mu beklicem ben?
- siparişiniz iletilmiş zaten feneryolundan gelecek.
- ii de pinar hanim bunu siteye yazsaniz da biz de ona gore davransak olmas mi?
(yanıt yok)
- hepten havaya girmissiniz siz.
hadi siparişi göndermediniz ve oradan oraya salladınız; eski bir müşteri olarak bunu biraz kabullensem bile en azından bir özür beklerdim ben. pınar hanım çalıştığı firma adına bir özür dilese veya bir yanıt verse o klavye eline yapışmazdı.
ayrıca bağdat caddesi iki sokak ileride, feneryolu ise anasının nikahında. pizza hut'ın bu nasıl bir bölge anlayışı var, anlayamadım. bugüne kadar 30 dakikada gelen siparişlerim de mi iki restoran arasında geziyordu, bunu da anlamadım ama yanıt veren yok ki soralım...
klonların saldırısı kitabını kazandığım internet sitesi. yıllardır sipariş veriyorum, yiyip içiyorum sonunda bir hayrını görebildim.
bitirme projesi hazırlayan sıkılmış öğrenci bünyelerinin ziyafet çekmesini sağlayan yararlı site.
sözlükteki bu binlerce birbirinden güzel yorumun ardından dayanamayıp üye olduğum, bir tanede bedavalısından pizza sipariş ettiğim, gerçekten ilgi ve alakalarından hoşnut kaldığım servistir.
de, evde 3 gün 3 öğün yiyebilecegim kadar pizza kaldı an itibariyle... allah insanın gözünü doyursun diyorum, sözlüğe teşekkürü borç biliyorum.
adres bilgilerini girerken veya birden fazla adres kullanırken çok dikkatli olmayı gerektiren site. yıllar önce karşı komşudayken benim hesaptan girip sipariş vermiştim. o gün bugündür siparişler hep karşı komşuya gittikten sonra bana gelir. akabinde de kapı çalar ve "vay abi yemek mi söyledin?" sözleri duyulur.
internet information server altında
active server pages web teknolojilerini, veritabanı motoru olarak microsoft sql server kullanıyorlar. web arabirimi dışında arka planda sağlam interface'leri var. kimi restoranlarla fax yoluyla iletişim kurup kimi büyük zincirlerle ise (
pizza hut,
mcdonalds etc.) doğrudan internet yoluyla irtibatları var.
sistemin en güçlü ve hayran kaldığım kısmı ise tüm restoranlardaki menü durumunun canlı bir şekilde güncellenmesi durumu. zira çok büyük bir terslik olmazsa sipariş durumundan önce bile o restoranda o an temin edilemeyen ürünlerin durumu anında sisteme giriliyor. sanıyorum ki online bağlı olmayan restoranlarda manuel olarak bu işlem yapılırken büyük zincirlerde restoranın menüye doğrudan erişimi vardır. veri girişininden sorumlu bir çok elemanları var bunu gözümle gördüm.
yediğim sayısız menünün sonunda bana en yenisinden bir
tabu olarak geri dönen siparişlerin adresi, olmazsa olmaz web sitesi.
(bkz:
azimle sıçan taşı deler)
açlıktan ölmememi sağlayan güzel icat.