|
|
- kadın budu dendiğinde biranda bambaşka hayallere dalıp karın açlığını değil başka açlıklarını düşünen, sütlü nuriye deyince aklında binbir türlü fantazi unsuru türeten cinsel sapkınlığı üst seviyedeki erkek modelidir.
- dilberdudağından da çeşit çeşit fanteziler üreten erkek modelidir. pardon ay tatlısı mıydı, neydi?
- sucuk, sosis ve muz yemekten kaçındığını düşündüğüm modeldir.
- (bkz: hanımgöbeği)
(bkz: sulu ceviz)
(bkz: vezir parmağı)* *
- + birazda kadın bud
- suussss! söyleme sakın..
+ nie canım ne var bunda? kadın budu köfte de alır mısın?
- ohşşş. anam anam anam ter bastı1 yok sağol.
+ e peki. sütlü nur
- allasen söyleme! tansiyonum yükseldi, çarpıntım başladı bak.
+ allah allah ne oluyor yav! sütlü nuriye ister misin?
- isterim tabii. ohhh memeler, pembiş pembiş.
+ ne?
- çarpıntım arttı diyorum. istemem yeter bu kadar. nası ter bastı yaa? fuuuu.
+ tamam. peki dilbe
- onu deme sakın!
+ aaa delirtme yav insanı. ne bu böyle! dilber dudağı alır mısın?
- ooouuwww, aaahh, ııhhhhh, fuu fuu fuu..
+ ne oluyor fethi sana? yüzün gözün bi hoş oldu!
- fuuuuu boşaldım amınakoyyim n'olcak!
+ nası ya?
- söyleme şu yemek isimlerini diyorum sana. tahrik oluyorum yav ben onlardan!
+ manyak fethi!
...
- - eveet bugün yemekte neler yapacaksınız usta?
+ kadınbudu köfte, dilber dudağı, vezir parmağı ve tavuk göğsü..
- oooyşşşşş erittin beni ustaaa.. ben eve gidiyom.
- (bkz: stv nin yiyecek adlarına koyduğu sansür)
- kadın budu köfte yedikten sonra duş alan erkek modelidir.
- a: -saat 4 oldu, açın lan televizyonu. biraları da getirin.
tv: -evet sayın seyirciler, bugün sizlere kadınbudu köfte ile dilber dudağı tatlısı yapacağız. şimdi gerekli malzemeleri öğrenelim...
b: -olm canlı yayının bu özelliğini sevmiyorum işte. video veya vcd falan olsa ileri sardırırdık ne güzel. şimdi bekle dur bunlar olaya geçene kadar.
- son derece mağdur olan bir erkek modelidir.bu ülkede her şey üzerlerine üzerlerine gitmektedir. olay sadece yemek ve tatlı adları ile sınırlı olmayıp; dilimizdeki pek çok kavram ve kelime bu adamları baştan çıkarmak için adeta seferberlik halindedir. örneğin meyve adları. şimdi kiraz dendiğinde kiraz dudak, elma dendiğinde elma yanak, ayva dendiğinde ayva göbek akla gelmekte ve bu insanlar ister istemez tahrik olmaktadırlar.
ayrıca ok dendiğinde kirpik, yay dendiğinde kaş, selvi dendiğinde boy akla gelmez mi? hepsi kadını çağrıştırmaz mı falan diye düşünürken bu adamlara hak vermemek hakikaten elde değildir. allah yardımcıları olsun diyorum. fıstık, piliç, çıtır çerez vs'ye ise hiç değinmek bile istemiyorum.
- din kurallarına göre cinsel bilgiler alırken ne yapacağı merak edilen modeldir.
(dmoment, 07.03.2008 13:06 ~ 13:06)
- (bkz: @2258058)
- (bkz: dilber dudağı)
(bkz: hanım göbeği)
(bkz: kadın budu köfte)
(bkz: çabuk kalktı dikkat edersen)
- benim işte o.. hele birisi "şatöbiryan" demeyegörsün, elim peçeteye gidiyor şerefsizim..
|