belki ilginizi çeker
  1. · türkiye nin en yedek subayı
  2. · final le kazandım
gündem

yedek subay sınavında türkiye birincisi olmak  

1. başarıların en ironiği.

teröristlerin kucağına gönderilip, türk bayrağına sarılı tabutla ödüllendirilmesi mümkün hadise.
      (hansvoralberg, 21.03.2007 21:58)
    2. kısa dönem olma konusunda, sonuncu olanla aynı şansa sahip kişidir. zira sınav bahanedir, yedek subaylar ihtiyaca göre sıradan alınır. bu yüzdendir ki kısa dönem yapmak isteyenler, sınavın ilk günü yerine 2. ve 3. günü gitmeyi tercih ederler.
      (never walk alone, 21.03.2007 22:02)
    3. ihtiyaç duyulan meslek kuraları dışında, bu başarıya sahip kişi istediği şekilde (kısa dönem veya yedek subay) askerlik yapacaktır.
      (navalboy, 21.03.2007 22:17)
    4. (snitch, 21.03.2007 22:50)
    5. askerlikte birinci yedek olmaktır. subaylardan birisine birşey olduğunda ilk sizin devreye gireceğiniz anlamına gelir.
      (bkz: final'le kazandım)
      (togisama, 21.03.2007 22:52 ~ 22:58)
    6. görsel ve yazılı medyanın hiç bir şekilde siklemeyeceği olaydır. zaten açıklanmasının bir anlamı varmıdır, onu da bilmiyorum.
      (wildboy, 29.10.2007 13:09)
    7. analitik zekanın gelişkin olduğunu gösterir. ki bu tip adamlar fiziksel özellikleri de idare eder durumda ise asteğmen okulunu bitirdikten sonraki sınavlarda da üstün başarı gösterebilme ihtimalleri yüksektir. rahat veya istediğin bölgelerde askerlik yapma hakkına sahip olmak demektir (dolaylı olarak). iyi bir şeydir yani.
      (hector, 29.10.2007 13:27)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil