belki ilginizi çeker
  1. · çal kanunum çal
  2. · nasreddin hoca
  3. · atatürk matatürk
  4. · beni öldürmeyen şey beni daha güçlü kılar
  5. · laptopa kola dökmek
  6. · zigby
  7. · başörtülü insanın ikinci sınıf olarak görülmesi
  8. · insanları görünüşlerine göre sınıflandırmak
  9. · tikiliğin felsefesi
  10. · laptopa bira dökmek
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · ibrahim üzülmez
  2. · annelerin yakışıklı anlayışı
  3. · ezel
  4. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  5. · beşiktaş
  6. · yeşim salkım
  7. · sözlük yazarlarının hayalleri
  8. · eve kız atma taktikleri
  9. · öz

ye kürküm ye  

1. bir nasreddin hoca fıkrası.
    (amorphous, 03.03.2004 19:31)
  2. ülkemizde kıyafete verilen itibarın ne kadar önemli olduğunu hatırlatan söz.
    (pseudonym, 06.01.2007 01:49)
  3. küçük emrah'ın popçu emrah olmaya başladığı dönemlerde söylediği, yarı pop- yarı arabesk bir şarkı.
    (ugokhan, 06.01.2007 01:55)
  4. son günlerde bolca söylemek zorunda kaldığım bir nasreddin hoca fıkrası.ülkemizde gerçektende bu fıkra hergün oynanıyor.
    (rollerpig, 06.01.2007 21:45)
  5. eğer kadınsanız itibar görmeniz için kürke ihtiyacınız yoktur canım ülkemde. bazen bulunduğunuz ortam için şık sayılabilecek klasik siyah elbise bütün kapıların açılmasını sağlayabilir. yeterki koşulları iyi dengeleyin.
    (jassmine, 09.06.2009 16:32)
  6. kıyafetim eskidir, kaliteli değildir napalım..
    babadan, evden böyle gördük, elden bu gelir..
    böyleyken kimse görmedi.. sevemedi beni..
    kulak asıp dinlemedi sözlerimi..

sen nesin ? insan mısın diye soran yok ?
    halini hatırını merak edip, kendini yoran yok..
    hani diyeceksin, " lan gucci don giydin de nooldu ? "
    adamlığına adamlık ekleyip, insanlığına artısı mı oldu ?

evet dostlar.. yine bu siktiğimin dünyasının, soktuğumun bir cilvesi daha.. arkadaş, bu insanların nedendir bu tutkusu.. nedendir, insanlara kıyafetinin kalitesinden ötürü verilen değer ? nedendir bu tavır.. sikim böyle işi ya.. böyle insanları..

yok arkadaş ya, valla insanlık öldü ölecek.. hatta bu gün sağda sola discolardan duyulan kapuş sesleri, ölenlerin fatihası sanırsam..

bizim köyde, insanların evi diye nitelendirilen, o tek katlı, kepiç evler.. bu gün büyük şehirlerde " gecekondu " adını alıyor.. halbuki köyde ne kadar sevimlidir o evler.. evin varsa eğer sen padişahsın bizim oralarda.. ama şehirde o evlerde oturuyorsan, seni insan yerine bile koymamaktalar..

valla atalar doğru demişler.. ye kürküm ye.. kıyafetinde marka varsa, değerin o kadara kadar düşmüş insanların gözünde.. marka lan..! nedir o amk..! siktir git amerikanın yaltakçısı ol, seni sikmeye çalışan avrupanın destekçisi ol.. belki aldığın o avrupai kıyafetlerle elin gavuru bir mermi daha alır da ilerde senin çocuklarına sıkarlar.. görürüm o zaman gucci donuna nasıl sıçıyosun..
    (önce sağlık, 18.10.2009 00:13 ~ 00:14)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil