|
|
- aydemir akbaş'ın rol aldığı fimler yeterince enteresandır.
- işte nükhet durunun çektiği bir erotik filmden sonraki konuşması:
-iyi bi sahne aslında ormanda ilginç oldu gerçekten
ama anlamadığım şey bir ara bir et parcası hissettim neydi acaba o.
- ali poyrazoğlu , baykal kent , dilber ay , bülent kayabaş ,aydemir akbaş gibi oyuncular türk erotik film furyasının önemli isimleridir.
- (bkz: kartal pendik gittik geldik)
- zamanında digiturk'teki sinematurk kanalında geceyarısından sonra yayınlanan filmlerdir... sanırım o zaman rtük, uydu kanallarına karışamadığı için sansürsüz yayınlanıyordu, herhalde daha sonra yasa çıkardılar ki bu filmler gösterimden kalktı...
- (bkz: eniştem tek basar tek basmazsa çift basar)
- (bkz: ismet bu ne kısmet)
- (bkz: çarlinin kelekleri)
- zerrin egelilerden bir başyapıt.. çıldırtan kadın , türk filmlerinde gördüğümüz kötü adamların istisnasız hepsini içinde barındırması erotik filmler arasında bambaşka bir yere taşır..
(bkz: emule)
(bkz: anladın sen onu)
- arzu okay'ın isminin şu ana kadar anılmaması kendisi için ayıptır bu entry altında. ha bi de
(bkz: sermet serdengeçti)
- (bkz: parçala behçet)
- (bkz: behçet ismi duyulunca akla gelenler)
- erotikten öte iğrencliğe kaçan filmlerdir. gerek erkek kişi gerek kadın kişi hoş değillerdir. beceremezler birşeyi. aniden cıkan müzik sesleri insanı cıldırtır. ama şahin k diyince akan sular durur. o da türk diceksiniz. cevap da şu: alamanya görmüş o adam
- nedendir bilinmez ekran 8'e veya 12'ye bölünür ve slow motion döner bu filmlerde..
- (bkz: bal ne ki şeker ne ki)
- (bkz: yala beni melahat)
(bkz: parçala beni nuriye)
(bkz: vay anasını on sekiz)
(bkz: parçala behçet)
bunlardan sadece birkaçı. vakti zamanında şimdi ingiltere'de olan dayım söylemişti banada bu film isimlerini. duyduğum zaman kopmuştum zaten. birde oğlu bizim üst komşumuz olan bu film furyasının önemli ismi var (bkz: behçet nacar)
|