sanatçı yanı çok zayıf olmakla birlikte en güzel kadınlardan biridir kendisi, makyajsız ve ağlamaktan kızarmış gözleriyle de görülmüştür ekranda, o haliyle de afettir
güzel bir sese sahip ve geçmişte çok güzel şarkılar seslendirmiş olsa da genel olarak vasat şarkıcılardan fazlası yoktur
gözleri güzeldir bu hatunun, başka bir numarası yoktur. sanatçı demek yanlış olur, fena bir şarkıcı değildir.
zamanında
uzan biraderlerden hakan'la evli olan, boşanırlarken çok nefis para kaldıran hatun kişi.
bu aralar "seher vakti" adlı dizide oynayan kişi.
'deli mavi'yle ünlü olmuş şarkıcı.
bunun bir de kara yazılım şarkısı vardır ki hem şarkının kendisi hem de klibi çok güzeldir. dinlenesi ve izlenesidir.
detone kadın
bu sıralar ilker inanoğlu ile birliktedir.
"sanatıyla" ilgilenemeyecek kadar itici bulduğum şarkıcı,oyuncu,çok fonksiyonlu kadın
insanların onu övmesini beklemeyip kendi kendini övmek gibi de bir hastalığı var sanırım
(felis, 05.02.2006 19:22)
bu sıralar ilker inanoğlu ile evliler.
ilker inanoğlu ile evlenirken evinden milyon dolarlık mücevheratı çalınmış şarkıcı.
(bkz:
son dakika)
evliliği emlakçılık zihniyetiyle değerlendiren kadındır. yoksa niye her evliliğinde '' tapusu bende'' açıklaması yapsındır ki!?
o değil de, ben, kocası olan adamları ( şimdiye kadar 4) anlayamıyorum. bir tanesi de çıkıp yahu ben ev miyim niye tapum olsun, niye sende olsun demedi!
ilker inanoğlu'ndan da boşanmak üzere olan 'negatif kahraman'.sürekli birileriyle kavga eder halde olduğundan mıdır nedir içimi bunaltan şahıs. bi de hayatı psikiyatrist yollarında antidepresanlarla geçiyor bildiğim kadarıyla.o ilaçları kullanmasa ,doktora gitmese nolcak diye düşünmek bile istemiyorum. bundan bi önceki kocasıyla yurtdışına yerleşmişti.televizyonda her gördüğümde 'keşke orda kalsaydın be kadın' dedirtiyor bu hatun bana.bi de heycanla takip ediyorum şimdi kimin 'tapusunu alcak' acaba
07.04.07 tarihindeki makina programına kafasında bilgudisi ile katılan müzisyen desen değil sanatçı desen hiç değil kişisi.
an itibariyle iştirak ettiği "
makina" programında çağından ve çevresinden sınırsız, sorunsuz sorumlu bir
vatandaş olduğunu öğrendiğimiz
bayan...
programa
konuk olan herkesi tanıyor, biliyor, seviyor, yakından takip ediyor, konuşulan her konuda bir fikri(!) var...
hangi arada hepsine birden yetişiyor hayret, bana da öğretse bari...
sesi güzeldir,oyuncu olmamasına rağmen oyunculuğu beğenilir hatta ödül bile almıştır,sanatçı bir babanın kızıyım der,ülkenin en zengin adamıyla evlenmiştir,yetmemiş başka bir zengin adamla evlenmiş paris'e yerleşmiştir,bu da yetmemiş başka bir zengin adamla evlenmiş,saygın isimlerin gelini sıfatıyla ortalıkta dolanmıştır.ama bunların hiçbiri işe yaramamış,zerre kadar kendini geliştirememiştir.dedikoducu,şirret mahalle kadını havası vardır.laf atmadığı,kavga etmediği ünlü kalmamıştır.3 günde bir yeni bir açıklamayla gündeme gelmektedir.çok yakında televizyonda ağzında sakız,eli belinde bir ünlünün saçını başını yolarken görülmesi muhtemel kadın..
edit:aman tanrım ben geleceği görüyorum!..şu yazdıklarım bir dilek tut programında resmen bir bir gerçekleşti.
yeter artık sus be kadın diye suratına bağırmak geliyor fazlasıyla içimden, ne güzel gitmiştin fransa'ya, "beni öldü farzedin" demiştin, bizi de mutlu etmiştin, niye geldin??
(volga, 14.05.2007 10:55)
canlı yayında, (bkz:
ağzına mikrofonu sokarım)
http://www.hurriyet.com.tr/...
tamam karakterinin niteliği hakkında aşağı yukarı bir fikrimiz vardı ama canlı yayında seviyeyi bu kadar düşürmek neden???
mikrofonu ağza sokmakla olmaz demek istediğim kişi. cık cık cık... kaç yıldır bu piyasanın içinde, kendisi çok iyi biliyordur, mikrofon ağza sokulursa ses bozulur, ama belki cebeci'nin sesi anca öyle güzel çıkıyordur, bilemiyorum.
hilal cebecinin resmini eline alıp programa gelen, herkese bunu göstererek birşey yaptığını zanneden
o resimlerden sizinde var diye karşılık gördüğünde
oraya gelir mikrofonu ağzına sokarım diyerek kalitesini kat kat düşürmüş birilerinin sırtında bir yere gelmeyen çalıştığı beli olan insan.
sen busun diyip hilal cebeciye çıplak resimlerini göstermesine rağmen, unutmuştur ki, kendisi eşkiya filminde o resimlerden az kalmayan sevişme sahnelerine imza atmıştır.
ayrıca o resimleri de getirmesi, kesin tartışmanın olacağının kanıtıdır, olay reyting kaygısıdır.
yeter artık be kadın demek istediğim televizyon malzemesidir kendisi.artık abartmıştır,birilerinin dur demesi lazımdır.
hayır yapmak isteyen bir vatandaşla evlense de alıp yurtdışına falan gitseler diye duaya neden olabilecek insandır ayrıca.
kendi söylemiyle, hakan uzanın eski
karısı. kültürlü, sempatik,
seviye tespit sınavının gönüllerdeki şampiyonu, part-time namus bekçisi... gördükçe huzur doluyorum, dinledikçe kendimden geçiyorum.
sinirlendiğinde amma da korkunç oluyor "benden iyi mi bilecen, ben hakan uzanın karısıydım o zaman" diye bağırırken ardından gözlerinden ateşler fışıracak sandığım kişi, bu bayanla kanımca aynı yatakta yatmaya korkar insan, bir gece ansızın ham yapabilir, gizli güçleri ile büyü yapabilir veya çenesi ile hayatı dar edebilir. zaten aksi olsa idi paso boşanmazdı dedirten bayan aynı zamanda.
sabah gazetesi yazarı
ayşe özyılmazelin
vay benim bitmeyen magazin efsanelerim isimli köşe yazısında her hafta konuşup artık konuşmayacağını açıklayan ama dayanamayıp tekrardan tekrardan tekrardan konuşan şarkıcımsı.katılmamak elde değil..
televolelerin çok özel röportaj kısımlarının kadrolu elemanı.sürekli hayatını geçmişini aşksız yapamadığından bahsediyo
haberin tamamı için
http://www.sabah.com.tr/...