belki ilginizi çeker
  1. · amerika bizimdir
  2. · yeni başlayanlar için hacettepe üniversitesi
  3. · beytepe
  4. · tosun paşa
  5. · tellioğulları
  6. · vadi restoran
  7. · geyikbayırı
  8. · recep tayyip erdoğan ve deniz baykal
  9. · korku filmi çekilesi yerler
  10. · kurtlar vadisinin yayından kaldırılma kararı
gündem
  1. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  2. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  3. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  4. · zongul ducks
  5. · giyotine yolladılar gitmedim
  6. · öğretmenler günü
  7. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  8. · anne ben punk oldum
  9. · özlem yapıcıoğlu

yeşil vadi  

1. (marsellus wallace, 12.08.2005 14:43)
  2. türk sinemasının en güzel komedi filmlerinden biridir.
    (azwepsa, 12.08.2005 14:44)
  3. -durun bakalım tellioğulları yeşil vadiye sahip çıkmak için biraz geç kalmadınız mı?
    +yeşil vadi tellioğullarının hakkıdır,biliyorsunuz burayı ilk benim dedem keşfetti
    -senin deden keşfedemezdi?
    +niyeymiş
    -bunaktıda ondan!!
    +bana bak ağzını topla!!
    -sen sus şişko
    +kocama şişko diyenin ağzını yırtarım
    -bakıyorum tellioğlu erkekleri karılarının arkasına saklanıyor
    şaban:erkekler çıkın bakayım ortaya..

repliklerine sahne olan vadi.
    (benikoyupgitmeneolursun, 07.01.2006 17:53 ~ 17:54)
  4. (bkz: bizimdir)
    (ben de öyle biliyordum, 07.01.2006 20:15)
  5. yeşil vadi trabzon'da bir vadi olup tellioğulları da of'lu bir sülaledir, lazdırlar, iyi insanlardır, severiz.
    (organometallic complex, 07.01.2006 20:29)
  6. kiptaş'ın "geleceğin istanbul'undan bakmaya hazır mısınız?" gibi bir pazarlama sloganı ile piyasaya sunduğu konut projesi.
    (whisper, 25.04.2006 01:33)
  7. hacettepe üniversitesinin beytepe kampüsünde bulunan vadi.
    (fen liselim, 20.04.2007 19:44)
  8. hacettepe üniversitesi, beytepe kampüsünde bulunan; isminin hacettepe üniversitesi tarafından, bilkent üniversitesi ve hacettepe üniversitesi arasında, bu "vadiyi" içinde bulunduran arazinin hak sahibinin hangi üniversite olduğu konusunda gerçekleşen "sürtüşme"den dolayı verildiği rivayet edilen güzel yer. insana huzur verir.
    (thecrimson, 06.09.2007 07:08)
  9. arnavutköyden etilere çıkan yolda yer alan bir yerdir. yemek ve kahvaltı ihtiyaçlarının hepsini keyifli bir şekilde karşılayabilirsiniz. özellikle pidelerine diyecek yoktur. sahipleri 5 dönümlük arazilerini satmadıkları gibi böyle bir tesisle istanbulda az bulunacak şekilde doğayla keyifi bir araya getirmişlerdir. terayağları bile adapazarından özel gelmektedir. yemek yerken sahibiyle sohbet ettiğimizde en önemli müşterilerinin mayadrom olduğunu duyup tırsmamıza rağmen, gelen hesap kesinlikle korktuğumuz gibi değildir(öğrenci işi değildir ama ne biliyim özel bir şey için de gidilir yani). kısaca tavsiye edilir.
    (wildboy, 29.11.2007 12:19)
  10. ne seferoğullarının nede tellioğullarının sahip olabildiğini, hakiki tosun paşanın daver bey in kızına aşk yuvası yaptığı güzide bir yerdir.
    (düş işleri bakanı, 29.11.2007 14:02)
  11. (karizmatik, 21.01.2008 10:35)
  12. antalya'da geyikbayırı'ndan sonraki, en yüksek tepe..ayrıca geyikbayırı'ndan 30 km sonra yer alır..antalya'yı son derece yukarıdan görüyorsunuz..asırlar önce denizin çekilmiş olduğu bölgeyi bile çıplak gözle ayırtedebiliyorsunuz..ayrıca bu vadide bol bol balık çiftlikleri vardır, benim gibi gidip sakın balık beslemeyin*, oturup bir güzel yiyin, temiz hava, bol oksijen.
    (enfazlaellikarakterolabilir, 13.05.2008 15:14)
  13. tosun paşa filminde paylaşılamayan yeşil alan.
    (insansevdiğiniöldürürmüanne, 13.05.2008 15:35)
  14. (migelo, 16.07.2008 19:14)
  15. çankırı'da bir çay bahçesi ismi.
    (aragones, 16.07.2008 19:34 ~ 19:34)
  16. (ichgeheindaskino, 28.11.2008 20:44)
  17. istanbul ikea'nın az ilerisinde kiptaş tarafından taşyapıya yaptırılan konut sitesi. yuvarlak, kırrmızı ve 20 katlı yüksek silindirler şeklinde binalardan oluşur. iğrenç bir mimarisi vardır ve balkondan balkona atlanacak önlü yakındır bu binalar birbirlerine. tünel kalıpla yapmışlar diye duydum ama o yuvalaklığı tünelle yaptırmaya debelenen mühendis olmak istemezdim, değilim de neyse ki.
    (earendill, 28.11.2008 20:48)
  18. akşam güzel bir ziyafet için balık çiftliklerinden birinden aldığımız alabalıkları, satıcı adam canlı bir şekilde torbaya koyunca, annemin şu tatlı cümleyi sarf ettiği yerdir.

"ay bağlamasana torbanın ağzını, havasızlıktan ölürler ama..."

(daha da komiği; kurduğu cümleye kendi de şaşırdı sonradan.*)
    (casper, 26.07.2009 22:53)
  19. ne tellioğullarına ne de seferoğullarına yar olan hatta tosun paşaya bile mal olamayan vadidir.

türk sinemaseverler tarafından sahiplenilmiştir. bize aittir.

-olm doğru gittğimize emin misin?
    +tabi beyim bu çöller benden sorulur.
    -oğlum saatlerdir gidiyoruz yok
    +bak şu tepeyi geçince
    teper geçilir
    -nerde hani?
    +bilmiyorum nerde? bu vadiyi taşımışlar...
    (katilolmaklazım, 26.07.2009 22:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil