görseller
yeşil adidas eşofman altıyeşil adidas eşofman altı
yeşil adidas eşofman altıyeşil adidas eşofman altı
belki ilginizi çeker
  1. · boston celtics
  2. · dört çubuğu olan adidas amblemli eşofman altı
  3. · siyah sarı çizgili adidas eşofman
  4. · açık yeşil adidas eşofman giyen erkek
  5. · yeşil adidas
  6. · siyah adidas eşofman altından sonra ikinci
  7. · pembe adidas eşofman altı
  8. · açık yeşil adidas eşofman giyen kız
  9. · açık yeşil adidas eşofman giyen kız
  10. · siyah sarı çizgili adidas eşofman
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  2. · günün tek şarkılık özeti
  3. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  4. · yılmaz özdil
  5. · annenin gençlik fotoğrafları
  6. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  7. · sözlük yazarlarının hayalleri
  8. · esrar bağımlılık yapmaz
  9. · angil

yeşil adidas eşofman altı  

sayfa  / 2
  1. bu günlerde büyük-küçük, genç-yaşlı, erkek-kadın, çoluk-çocuktan kundaktaki çocuğa kadar herkesin üstünde rastlayabilceğiniz eşofmandır efendim. bunun birde siyah sarı çizgili adidas eşofman versiyonu vardır ki o daha da içler acısı haldedir.

burdan adidas yetkililerine sesleniyorum, "lan çatır çatır dışarıda markanızı kullanarak imitasyon eşofmanlarınız satılıyor. buna biri dur desin. dava açın bir şey yapın. isminizin sağındaki (r) büyük (r) harfini kullanın , birşeyler yapın."

ben bu siyah sarı çizgili adidas eşofman olayından arkadaşıma bahsederken "yok ya ben yeşil alıcam" dedi. sakın dedim sakın alma. herkes aynı, klonlanmış kuzu gibiler dedim "banane ya benimki orjinal olcak" dedi. doğru söylüyor aslında ama şuan için alınmaması gereken bir şey olduğunu düşünüyorum.yetkilileri göreve çağırıyorum ayrıca.."markanızı koruyun kardeşim!"
    (bkz: @2319614)

(görsel: yeşil adidas eşofman altı/9086)

*
    (dörtyapraklıyoncanındördüncüyaprağı, 08.04.2008 11:29 ~ 11:33)
  2. taklitçilikte sınır tanımayan yurdum insanının son harikası.

eğer istiklal caddesi ne gidilirse günün her saati bir çok kişide görebileceğimiz trajik bir durum. şunu anlayışla karşılarım adidas ta 100 ytl olan şey son yıllarda her pasaj da her köşe başında gördüğümüz mağazalarda yarı fiyatına satılıyor. tabii ki mantık olarak görünüşte aynı olan bir ürünü yarı fiyatına almak kulağa daha hoş geliyor burada bir sorun yok ama düşünsenize hazırlanıyorsunuz, size göre en rahat en şık olabilecek bir şeyler giyiyorsunuz sonra sokağa bir çıkıyorsunuz sizin gibi onlarca insan var.

aylar önce ben de para bastırıp almıştım ama malesef sadece ev içinde giymek zorunda kaldım. ne acı... kaldı ki o zamanlar yeşil olanı çok az kişi de vardı.

adidas ın bu duruma dur demesi ya da diyebilmesi mümkündür ama hangi biriyle uğraşacak ki? sadece adidas mı hem binlerce markanın binlerce taklidi ile yaşıyoruz. ayrıca o kadar gerçekçi yapıyorlar ki ayırt edemiyorsun neredeyse...

bakalım daha neler göreceğiz..
    (yazar kafa, 08.04.2008 11:44)
  3. (bkz: yeşil adidas)
    (spongebob, 04.11.2008 19:08)
  4. ukteci: estravanza

sportif görünen, görünmeye çalışan ama ağzına yüzüne bulaştıran, bayanların tercih ettiği hede. bizim yan komşu kızı giyerdi bunu koşar bir tur atar gelirdi. meğerse sevgilisiyle buluşmaya gidermiş gizli gizli. boşanmışlar şimdi bir çocukla ortada kaldı kız. giymemek lazım, o kadar felaket bişey.
    (absolutraspberri, 05.01.2009 17:12)
  5. bir de bunun kankası siyah olup altın rengi cizgileri olanıdır. her pazarda orda burda satılıp herkeste olan, tikilerin üniforması haline gelmiş eşofman altlarıdır.
    (dinamiğin temel prensibi, 05.01.2009 17:19)
  6. nerden buluyolar bu kadar eşofmanı, adidasın bu kadar üretimi var mı ki diyodum kendi kendime. sonra meyro cıkışında gördüm yerde milyonlarcasını. haliyle bi aydınlanma oldu tabiii kafada
    (stunnchuck, 15.03.2009 12:00)
  7. ille de giycem diyorsanız eğer en azından gidin boston celtics eşofman altı olanından alın. en azından azcık farklı gözükürsünüz.
    (substance, 15.03.2009 12:30)
  8. (bkz: dağlara taşlara)
    (tarzan, 15.03.2009 12:53)
  9. (bkz: siyah adidas eşofman altından sonra ikinci)
    (durağa yaklaşırken stres yapan genç, 15.03.2009 12:54)
  10. (bkz: siyah sarı çizgili adidas eşofman/@3110756)
    (hencecalik, 15.03.2009 13:16)
  11. taa kasım ayında gördüğümüz bir oğlanı hatırlama sebebim, çok ilgi çekici bir özelliğe sahip.
    (angelindisguise, 15.03.2009 13:49)
  12. (bkz: dört çubuğu olan adidas amblemli eşofman altı)
    (idiot, 15.03.2009 13:52)
  13. çocukken çiçekli bermuda şortlar vardı alt kısmı fosforlu. 'kız şeyi bu' deyip deyip çıkarttırmıştı kıskanç adamlar. nasıl güzeldi nasıl efemineydi anlatamam. kadıköy de kadife sokak da denk geldim bu yeşil eşofmandan giyen bir gence. çocukluğumdaki bermuda şortum geldi aklıma hemen. gidip uyaramadım o yüzden, yanlış anlar kıskanıyorum zanneder diye. arkasından baktım, aslan yelesi saçlarıyla uyum içerisindeydi eşofmanı yeşil yeşil. bee gees elemanı havası katmıştı. yakışmıştı. oturdum çayımı içmeye devam ettim. sonra bee gees i düşündüm. gözümün önüne gelince bee gees tipleri, hırs geldi bir anda. dedim gidip söylemeliyim. arkadaş uyardı bu sefer de- napıyosun abi olmaz öyle şey- diye. gitti yeşil eşofmanıyla kayboldu gözden.
    (gorken, 11.05.2009 01:09)
  14. türbe yeşili olanları daha makbuldur. birde üstüne beyaz, kolları yeşil üç bantlı sweat shirt giyilir, ayağa da beyaz, yanları yeşil üçbantlı süperstar'lardan.. sizden daha yeşili yok o vakit. odeğil de bu ortalıkta dolaşan yeşil eşofman altlarının neredeyse %90'ı sahte. adidas sezon siparişlerini verirken daha çok basic sayılabilecek ürünleri tercih eder. klasik siyah beyaz üçbantlar, origins ve performans ürünleri vb. böyle renkli, çeşni olabilecek şeyleri sınırlı sayıda dağıtır mağazalarına. eskiden adidas kuş uçurtmazdı taklit ürün konusunda. şimdi ise adım başı taklidi satılıyor aleni bir şekilde. hatta sürümden kazanmak için kendisi mi yapıp sürüyor piyasaya diye düşündürmüyor da değil.
    (bourka, 08.10.2009 15:41 ~ 15:41)
  15. yeşil ördekler gibi olduklarının, kızılaydan bir örnek giyinmişler gibi gezdiklerinin farkında olmayan çakma boston celtics taraftarlarıdır bunu giyenler.
    (guenhwyvar, 29.10.2009 20:57)
  16. (bkz: açık yeşil adidas eşofman giyen erkek)

(bkz: açık yeşil adidas eşofman giyen kız)
    (bohemkarınca, 29.10.2009 20:59)
  17. üzerindeki amblem %100 altın rengidir. şu ana kadar gördüğüm giyenlerden adam olup çıkan olmadı.
    (gargusuzabdal, 29.10.2009 21:05)
  18. tarz olma derdi olan liseli gençlerin çıkarmadıkları, bu yüzden bir ara götleri yeşil olmuş mudur acaba diye düşünmeme neden olan adidas ürünü. kırmızısı çok daha şıktır ve göze hitap eder. ama ergenlik işte oluyo böyle şeyler.
    (she wolf, 29.10.2009 21:06)
  19. uğur dershaneleri'nin resmi üniforması.
    (ofansif sağ açık, 29.10.2009 21:10)
  20. orjinal olabilme ihtimali pek az olan kumaş parçası.
    (kabuksu hayvan, 29.10.2009 21:20)
  21. kızılay tarafından dağıtımı yapılan eşofman.
    (be realist demand impossible, 29.10.2009 21:21)
  22. (bkz: pembe adidas eşofman altı)
    (caudron, 29.10.2009 21:23)
  23. bu moda değişimine kim karar veriyor çok merak ediyorum. yani noldu da sarı çizgili siyah tan yeşile dönüldü? zamanında aynı dönüşüm converse-onitsuka tiger arasında da olmuştu. tikky bi arkadaşım var, sordum ona. dedim zeynep neden converse'i bıraktınız, tiger'a nasıl geçildi? ne desin fakir, mık mık mık diye güldü.
    (işimdeyim gücümdeyim, 29.10.2009 21:31)
  24. yeşil adidas eşofmanla beraber giyilen ' sarı tişört ' de efendim eşofmanla şu an yarışmaktadır.
    (antalya rüzgarı, 29.10.2009 21:31)
  25. hanım kızlarımızın değişik aksesuarlarla ilginç kombinasyonlar yaptığı eşofman türü. en göze çarpan örneği yeşil adidas eşofman giyen bu hanım kızlarımızın kafalarının yarıçapına eşit yarıçapta halka küpe takmaları ki bu olmazsa olmaz. efendim bir diğeri dizlere kadar inen bir hırka. yüzünde de 85 gr fondoten olacak ki turuncu gözüksün suratı. herhangi bir detayı atlayan hanım kızımızı yadırgıyorum ben. giyeceksen hakkını vereceksin.
    (eşeksıpası, 19.11.2009 09:09)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil