|
|
- günün 24 saati yeşilçam filmleri oynatan tv kanalı
(lethe, 08.06.2004 12:29)
- (bkz. sinematurk)
- (bkz: zampara seyfettin)
(bkz: zıpçıktı)
- bir hafta boyunca düzenli olarak zapping yapanların bu kanaldaki herhangi bir filmi parça parça bitirebildiği, özümseyebildiği deney sonuçlarıyla kanıtlanmıştır.
- allahın hergünü yaklaşık 2 yada 3 kere selvi boylum al yazmalım ı yayınlıyo, ve ben hala o filmi baştan sona izleyebilmiş değilim!!
- (bkz: selvi boylum al yazmalım)
- sahip olduğu 5 türk filmini temcit pilavı gibi tekrar tekrar yayınlayan kanal.en sık yayınladığı filmler ise selvi boylum al yazmalım,ah nerede(repliklerini ezbere bildiğim film),delisin ve benzerleridir.
- artık zampara seyfettini yayınlasın denilen kanaldır.3-4 aydır şu an oynayan filmleri vermektedir,can sıkmıştır,birinin bi kaset yapıp videoya koyduğunu,bu süre içinde kanalın kapısına kilit vurup kanala uğramadığını düşünmeye başladım.yada içeride öldü birileri,polise haber vericiğim.
- ilk gördüğümde tamam ben bunun başından kalkmam dediğimn, daha sonra benim üfürükten arşivimde bile nicelik olarak 5, nitelik olarak 55 derece yüksek filmlerin bulunduğunu anlayıp soğuduğum, utanmadan yeşilçam ismini kullanmasını hazmedemediğim bir şeydir.
- an itibariyle yeşillenmiş "kanal d" logosuyla gördüğüm (doğan medya grubu satın aldığı için galiba),"hayat sevince güzel"den başka, çok çok değişik bir filmin oynadığı* ve şoka uğradığım kanal...
|