belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · yaran diyaloglar
  2. · annelerin yakışıklı anlayışı
  3. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  4. · aylin aslım
  5. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  6. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  7. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  8. · bıçak sırtı
  9. · robert downey jr

yazdıklarını beğenmemek  

1. mükemmeliyetçi sözlük yazarlarının yazdıklarını tekrar tekrar gözden geçirip defalarca yeniden düzenlemeleri,bir şeyler ekleyip çıkarmalarına neden olan hoşnutsuzluk hali.
    (bkz: ukte)
    (pati, 22.05.2006 23:05)
  2. (ben ihsan değil hilmiyim, 22.05.2006 23:08)
  3. önceden yazdıklarına bakıp '' bunu ben mi yazmışım, ne salakmışın, ben böyle bişeyi nasıl düşünüp, yazmışım'' diye sesli olaraktan yapılan öz eleştiridir. maküldür. olabilir. insan hata yapabilir ama önemli olan yaptığı hatayı görmek ve onu kabul etmektir. yoksa nasıl iyi bir insan olunabilir ki?
    (general olma hevesi kursağında kalan adam, 14.04.2008 17:20)
  4. tiksiniyorum kendimden demenin başka yolu olabilir bir nevi ahmet haşim'cilik oynamak olabilir. ulan kendimden nefret ediyorum aynaya bakamıyorum filan gibi eylemlere benzer eylem.
    (mark denver, 14.04.2008 18:22)
  5. sözlükte daha çaylak olmanın getirdiği özgüven eksikliğiyle on taneyi bile göremeden girileri silmekle sonuçlanabilecek düşüncedir.
    (oldboy, 14.04.2008 22:44 ~ 22:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil