vacip filan değildir bu. hayır neden bu konuda hırs yaparlar onu da bi türlü anlamıyorum. yani nikaltımda 9874 tane giri olunca başım bi yere ericek mi? ha eriyosa söyleyin biz de eşe dosta söyleyelim. feyk hesap filan açıp kendimize methiyeler düzelim. oha bu neden daha önce aklıma gelmedi?!
ya da günlerden bir gün sözlük dışından arkadaşım olan safiye güllüçetne
bunu mu demek istediniz'in altına şöyle yazsa:
yazdıklarıyla hem güldüren hem düşündüren 6. nesil yazar. ha bi de kankam olur. öyle böyle über bi arkadaş değildir ama. keşke klonlasak da büsürü bmdi dolaşsa ortalıkta. (bkz:
yirim)
sonra ben safiye'ye mesaj atsam:
safiye ya sonunda yazdın ha. kaç aydır bekliyorum yazcam diyip beni oyalıyodun. hülen bu muydu? 3 satır bi şey yazmışın. 10 sn'de filan yazdın heralde. ya da 8 yaşındaki kuzenine filan mı yazdırdın? sana nihat doğan'dan kırdın kalbimiii'yi gönderiyorum. hıh.
safiye bu mesajdan sonra üstteki girisini değiştirir tabi. bi sürü şeyden bahseder. evelki cumartesi nası içip dağıttıklarından, bmdi'nin sevimli kedisinden, yaşadıkları şehirle ilgili şeylerden filan bahseder. ama bellidir yapaylık. zorla yazdı ya zaten, bunu da gizleyememiş işte.
sonra bmdi'ye mesac atar:
oldu mu? bi sürü şey yazdım. daha aklıma gelirse başka bi giride devam ederim. hem böylelikle bi sürü giri olmuş olur nikaltında karizman artar. ama ben de bi iade-i nikaltı bekliyorum senden şekerim. mümkünse sevgilimden filan bahsetme ama. sözlükteki erkekler bilmesin onu. zaten ayrılcaz gibi. offfs.. dertlendim bak gene. neyse konuşuruz tatlım baay.
...........
bmdi mutludur artık. nikaltı şenlenmiştir. yalnız olmadığını sözlük camiası görmüştür. gözleri filan dolar hatta. insanoğlu ufacık şeylerden nasıl da mutlu oluyor değil mi kuzum?
ya o değil de, cidden bunu yapan var mıdır yau? tamam itiraf ediym ben de baya bakarım nikaltıma bişi yazılmış mı, sözlük hala mı beni iplemiyo filan diye. ama bu benim kendi içimde yaşadığım bi eziklik halidir. yani kimseye dönüp de demem bana nikaltı yaz diye. (yazar burda sözlükte çok arkadaşı olduğu mesajını vermek istiyor bu arada)
neyse. bu ukteyi doldurmam oldukça manidar. şimdi sözlükteki kankslarıma mesac atayım da bana bişeyler yazsınlar ya. kendimi çok yannız hissettim bi an.
ukteaci:
silentpain'e de selam edelim burdan.