bunlar içimizde ukte olarak kalmış saçmalıklar olmakla birlikte kendimizi eğlemeye yarar çoğu zaman...
örneğin en çok yapmak istediğim saçmalık türkçe msn robotu oluşturmak.oluşturmak dediysem insanları bakın bu yeni bir robot(bot) alın ekleyin diye salık vericem ama aslında o robotun içinde ben olucam..millet bana her bokunu anlatıcak bende robot gibi davranıp onlara bir nevi güzin abla muamelesi yapıcam.çok eğlenceli olacağı kesin ama bir o kadar da saçma..içimde uktedir belki bir gün türkçe bir robotla karşılaşırsanız benden söylemesi içinden tanıdık birileri çıkabilir..
ılık suyla dolu bi havuzda, suyun üstünde, kollarımı bacaklarımı açmış bi şekilde yıldız gibi yatmak. saatin gece yarısı olması. ve kar yağması. orada öyle yatarken, altımda ılık su, yüzüme döne döne inen kar tanecikleri ve gece.. belki saçma ama, istiyorum işte.
denize doğru bangi jumping yaparken ayağıma bağlı ipin kopmasıyla denize balıklama atlamak.
beşiktaş - maslak hattı tıkandığı bir anda
monster'a binip arabaların üzerinden trafiğe aldırmadan geçmek.
görünmez olmak ve uçabilmek.
bütün ülke çapında sokağa çıkma yasağı ilan etmek, çırılçıplak orda burda dolanmak, meydanlarda güneşlenmek, bronzlaşmak.
yolda iki arkadaş yürürken karşıdan gelen iki kız bir erkekli grubun üstüne giderek sevgilisi olan kıza ''beni bu erkek için mi aldattın amına koyim'' diye bağırıp sonra iki tokat vurmak. tabi bu sırada diğer arkadaşınız çocuğu dövecek. yanlarında ki kız arkadaşlarıda ''siz kimsiniz ne oluyor ya!'' diye bağırınca ''sus lan asıl orospu sensin'' deyip onunda ağzının üzerine vurmak. çok saçmalık oldu ya tutamadım kendimi...
karşıdan motorsiklet üzerinde gelen birisini, yumruk atıp yere düşürmek istemek.
kasksız olması tercih sebebidir.
(bkz:
psikopat mıyım neyim)
ceza sistemini değiştirmek.
gördüğü her kıza teklif edip anket tutmak.
içimizde ukte olarak kalan dışa vurmak istediğimiz saçmalıklardır. uçan uçağın kapısından yer yüzüne işemek, sinemanın ortasında kalkıp görüntünün geldiği yeri elle kapayıp eğlenmek, tayyip erdoğan'ı yolda görüp, hadi ananıda al git diyip orta parmak yapmak, camiiye gidip ''tanrıyı kovun'' diye bağırmak, cemaatin önüne çıkıp ''hadi kabeyi yakmaya gidelim!'' diye gaz vermek. evet.
zırt pırt çocuklarını getirip tanıştıran iş arkadaşlarını puding yapmak.
mezuniyete bir ders kala okulu bırakmak.
burger kinge gidip 'sipariş veremeyen' var mı denilmesini bekleyip, hede hödö öhünö diyip 'pardon ben sipariş veremiyorum' diyerek arkayı dönüp oradan ayrılmak.
(alkin, 27.05.2009 15:01)
amuda kalkarak işemek ama üzerine sıçratmamak
sözlüğün orta yerinde kolbastı oynayanları eşşek sudan gelinceye kadar dövmek.
gece herkes yattıktan sonra balkona çıkıp elleri kullanmadan küçük abdest gidermek...böyle püfür püfür...
okula parmak arası terlikle gelenleri sıraya dizip terliğin tek ipini bir kulağına diğerini diğer kulağında gerdirip burnu dümdüz olana kadar çek bırak çek bırak yapmak..
“asdlfgasşlsjkfas.ü”
(god, 27.05.2009 21:07 ~ 29.05.2009 10:38)
ders ya da bir konferans sırasında aniden ayağa kalıp, alkışlayarak salonu etmek.
sokaktan geçen her hangi bi herife bi anda mimiklerle güçlendirilmiş bir şekilde ve el kol hareketleriyle destekleyerek
senin ağzını yüzünü sikerim orospu çocuğu demek, sonra da dayak yememek..
ayak parmaklarımla piyano çalmak. ayak parmaklarıma hakim olduğumdan bunu belki de birgün başarabileceğime olan inancımı kaybetmemek istediğimden, ellerimin kopacağı bir duruma karşı ayak parmaklarımı geliştirmek istediğimden, istediğime emin olmakla birlikte deneme yanılmayla nirvanada yüzmek istiyorum ben. ben ben ben .
tayyiple kolbastı yapmak
sınav anında, ayağa kalkıp önce sınav kağıdımı 2'ye sonra 4'e ve sonrada 8'e bölüp havaya atmak. kağıtlar yavaşca yerçekime yenik düştüğü anda da oley diyip bağırmak ve saygı değer asistanıma selam verip sınavdan çıkmak.
sınavda bütün formülleri ispat etmek sureti ile çıkarmak. altlarına kaç dakika aldıklarını not etmek. bütün soruları doğru olarak çözmek ama son soruyu boş bırakmak. altına da "demek ki soru tipi ezberlemeden olmuyormuş." yazmak.