belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · aşk ı memnu
  2. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  3. · 2012
  4. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  5. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  6. · okan bayülgen
  7. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  8. · 0 noktası
  9. · yaşar kemal

yazarların vitrinlerinde aslında demek istedikleri  

1. ukteci: kvashiorkor.

biri demişti, 'kendini pazarlamak' gibi diye.

fakat ben şeye benzetiyorum:
    hani bir insana kendinden bahset deyince, olmak istediği insanı anlatması.

oysa kendi vitrinimde, kendi hislerimin, o anı en iyi anlatan yazılarından bir seçme yaptım. olur a bir bakan olur, belki kendinden bir şeyler bulur hesabı..
    (eni, 21.07.2009 02:26)
  2. reklam değildir.

bir konu hakkında araştırma yapıp , emek harcayıp ortaya çıkan çalışmasını sözlük bünyesinde paylaşıp da bu çalışmasının sözlükte bu bilgiyi arayan biri için yararlı olabileceğini düşünen yazarın muhtevası bilgi olan giriyi vitrinine eklemesinin özü paylaşılan bu bilgiyi daha fazla insana ulaştırma amacıdır.

yazardan özeleştri : bununla birlikte 391 girim var. vitrinime bakarsan 1 tane girim var. vicdanımın söylediklerini aynen yazıyorum : "ayıptır be. ulan madem o kadar ahkam kestin bari bir işe yarasaydı."
    haklı be! işimiz gücümüz espri olsun , komiklik , şakalar vs.
    o değil de bir ilham irem vardı o n'ooooldu? *
    (ch, 21.07.2009 03:00)
  3. kendi performansından etkilenen yazarın ilgili yazıyı vitrinine eklemesi de muhtemeldir.eğitici öğretici bir amacı yoktur.sadece güzeldir ilgili yazı.
    (firatwithin, 21.07.2009 03:11)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil