yazar takip sistemi 

adana çık aradan

1. sevgi pınarı'nın çok sevilmesinden sonra devam filmi niteliğinde çekilen eser.

yazar takip sistemi sayesinde yazarların sizden sonra girdikleri girileri kolayca takip edebilirsiniz. yazar takip sistemi şöyle çalışır:

- takip edilecek yazarlar için ayrı bir liste tutulmamakta, doğrudan kanka listenizde var olan yazarların girileri takip edilmektedir.

- kanka listenizdeki yazarların siz en son okuduğunuzdan sonra hangi başlıklara yazdığını öğrenmek için panel'de başlık takip sistemi'ni de içinde barındıran "takip sistemi" bölümüne gidebilirsiniz. alt tarafta sizden sonra bir şeyler yazan yazarlar ve parantez içinde giri sayıları gösterilir.

- burada bulunan yazar nick'lerinden herhangi birine basıldığında sol frame'de sizden sonra o yazarın yazdığı başlıklar yeniden eskiye olmak üzere listelenirler. buradan "::" tuşuna linkine basarak ilgili girileri kolayca görüntüleyebilirsiniz.

- eğer listede ilgilenmediğiniz, okumaya gerek duymadığınız bir yazar varsa yanındaki checkbox'u tıklayarak "okudum say" tuşuna basarak geçici olarak silebilirsiniz. bu işlemi yaptıktan sonra bu yazarlardan biri yeni bir giri girerse aynı şekilde takip sistemi altında görüntülenecektir.

- eğer bir kimseyi daha yeni kanka listesine eklediyseniz herhangi bir takip bilgisi tutulmadığı için kendisini listede parantez içinde toplam giri sayısıyla beraber görebilirsiniz. bu bir bug değildir.

- başlık takip sisteminde ! tuşunun :) işaretine dönme olayı yazar takibi için geçerli değildir. her seferinde takip sistemi tab'ına girip kontrol etmek durumundasınız. bu olayın sebebi, olası performans sorunlarıdır.

güle güle kullanınız.
    (wondrous, 24.07.2006 04:04 ~ 04:05)

2. (bkz: büyükşehir çalışıyor)
    (soulforged, 24.07.2006 04:17)
  3. (bkz: yok abi ben hala şifre butonunu arıyorum)
    (lefteyenine, 24.07.2006 07:58)
  4. (bkz: alkış efekti yok mu bu sözlükte)
    (cursedpower, 24.07.2006 13:00)
  5. (bkz: öndeki yazarı takip et)
    (deniz büyücüsü, 29.04.2007 23:43)
  6. kendimi kanka listeme eklememden sonra okumadığım girilerimin olduğunu söyleyen sistem.
    (hayri potur, 05.07.2008 01:31)
  7. ismi güven vermiyor.her an takip ediliyormuş hissine kapılıyor yazar.ha yazmayınca olmuyor mu?o da oluyor.hayatım eskisi gibi değil.ensemde sürekli bir soluk hissediyorum.artık geceleri rahat uyku yok.bence ergenekon olayında adım geçiyor olabilir.
    (gözünefartutulmustavsangibi, 05.07.2008 16:47)