heves kıran, 'yine olmadı evlat, yine olmadı' dedirten üzüntüdür, boynubüküklükdür bu giriler çoğu kişi için.. tutunamayanlardır. eminim ki bir çok yazar aynı durumdan müzdarip, aynı durumdan kendince şikayetçidir. ama ben yine de kendi adıma konuşayım da kimseyi zan altında bırakmayayım.
misal giriyorum sözkonusu bir başlığa, bakıyorum bissürü yazar ismi geçiyio.. belli ki seviyorlar birbirlerini, ne güzel, belli ki tanıyorlar da birbirlerini, ne hoş. okuyorum okuyorum... fena da yazılmamış çoğu.. normalde olsa ''bana ne lan sizin ilişkinizden, kirletmeyin lan sözlüğü'' gibisinden iç geçirmeler eşliğinde bknz.lar ile ayar verecem lakin öyle olmuyor.
tamam şimdi bu girilerin çoğunda
ascella,
azureel,
azwepsa,
assassin falan var. hep a harfinden, birbirine benziyolar.. sonra
man on the moon var,
wondrous var,
spyder falan var.. genel olarak moderatör falan bunlar, bazıları olmayabilirler de.. tam emin değilim..
alkolik2000 var bi de.. benim de kankamdır. (bkz:
selam)
palanthaser,
uçurtma,
mavio,
olahabeoy...(çok isim geçsin ki çok oylanayım..) var da var.. ama
ikiguzelhareketbirden yok. yok arkadaş, yok.. ara tara, yok!..
halbuki ne umutlarla girip bakmıştım
itüsözlük yazarları oyun kartları başlığına.. nasıl da mutlu olmuştum milletin kartlarını görünce... nasıl da kırılmıştı ümitlerim sayfayı aşağı doğru kaydırdıkça.. nasıl da eksiyi basmıştım, sırf kendimi orada göremedim diye.. (ah,
zeus ah.. hani takip ediyodun lan beni.. yalan mıydı hepsi.. attığın onca mesaj yalan mıydı?!. ya o iltifatlar ha?.. onlar da mı yalandı?!.. yalanmış meğer...nınını... yalanmış meğer...senin için ağladığııım yalan mı yalan mı.. yalanmış meğeer..yalanmış meğer...)
şimdi söyleyin..n'olurdu lan beni de aranıza alsaydınız?. hı?. n'olurdu?.. n'olurdu ki bi ufak paragrafta benim için yazaydınız? ölür müydünüz ha? söyleyin ölür müydünüz.. bu da mı gol değil ha söyleyin, bunu da mı atamadım?..
alın size beni kahreden örnekleri... siz onlara bakarken ben de bi yalnız kalıp gelecem...ayrıca günü gününe çalışıp girecem o girilere.
(bkz:
itü sözlük yazarları oyun kartları)
(bkz:
itüsözlük ün sonu)