belki ilginizi çeker
  1. · tacettin abayık
  2. · tapılası kadınlar
  3. · çalınan kalpleri çalıntı da bulalım zirvesi
  4. · adanalıdan sevgili olur mu sorunsalı
  5. · adamım bu küçük işlere ben bakarım yakarım
  6. · sözlük yazarlarından biriyle buluşmak
  7. · oehh
  8. · maço
  9. · nicki ile gülümseten yazar olamamak
  10. · 7 nisan 2009 eskişehirde biz yaptık oldu zirvesi
gündem
  1. · dersim katliamı
  2. · insanın içini bir anda acıtan sözler
  3. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  4. · geniş aile
  5. · ugg düşmanı ezik kızlar
  6. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  7. · yazarların yapmak istediği saçmalıklar
  8. · cossacks
  9. · art arda dinlenirse alkole boğduran şarkılar

yazarım çok can yakarım  

sayfa  / 5
  1. bir adet altıncı nesil yazarı. aa hoşgelmiş iyi ki de gelmiş biz de onu bekliyoduk di mi ? pek de sevimli ablası.

edit: eh evet kendime ilk ben hoşgeldin diyecek kadar narsistim. *

not: bu girinin en sevilmeyenlerimi süslemesi de ayrı gurur verici be. *

.
    (yazarım çok can yakarım, 30.01.2009 00:01 ~ 04.07.2009 05:40)
  2. (bkz: kendi kendine gelin güvey olmak)
    (useful idiot, 30.01.2009 00:03)
  3. nicki bayağı ürkütücü olan altıncı nesil yazar.
    ama aynı zamanda tatlıda,
    hem sevdirip hem korkutuyo,
    hani böyle bazı öğretmenler vardır ya seversin, oda seni sever, şirindir şekerdir ama tırsarsın sonuçta öğretmen
    ahanda o hissi yaşatıyor.
    nickinden bu kadar anlıyorum, kendisini tanıdıkça artık yazacaz buralara.
    (final donemi sozluge takilan mal, 30.01.2009 23:33)
  4. (bkz: deliyim gözü kara deliyim)
    (yaşlı çocuk, 30.01.2009 23:57)
  5. internet sözlüklerine amelelerin dolmaya başlamasıyla, artık pek çok arabanın arkasında görebileceğimiz sticker.
    (fantom kafa, 31.01.2009 00:00)
  6. aklıma ezginin günlüğü'nden ebruli şarkısını getiren şahıs

(bkz: adamım bu küçük işlere ben bakarım yakarım)
    (delikedi, 31.01.2009 18:19)
  7. kamyon arkalarına yazılabilecek slogan.
    (bilge, 01.02.2009 23:24)
  8. (bkz: gencim yazarım,hepinizi sıraya koyarım)
    (kutsal palamut, 03.02.2009 12:01)
  9. cehennemdeki oda arkadaşım olacak-varsa tabi *
    (sleeping with ghosts, 04.02.2009 21:58)
  10. kaderdaş yazar, bi' bakıma. umarım kaderdaşlığımız devam eder de üzülmez. ki derim: geçecektir, zamanla!
    (eni, 08.02.2009 03:31)
  11. biraz deli gibi ki zaten akıllı birinin beni bulması beklenemezdi. yalnız çok rutin bir hayatı var, hergün aynı şeyler. insan sıkılır lan! bir de doğaüstü güçleri olduğunu iddia ediyor ama ben yemedim tabi ki.

şimdilik bu kadar tanıyorum, du' bakalım. *
    (oehh, 13.02.2009 02:19)
  12. muhabbet ve gönül insanı.

''kalandır terkeden
    giden de bu yüzden gitmiştir zaten'' diyen muratan mungan'ın tezini üstü kapalı savunan yazardır.

severek takip ediyorum kendilerini.
    (gyroscope, 16.02.2009 20:18)
  13. insanları çok iyi anlasa da bunun aksi gibi davranıp kendini bir nevi saklayan kırılmaktan ve incinmekten bir o kadar korkan yazardır. nicki korkutucu görünse de bir insanın canını yakmayı düşünecek en son insan bu da yine kendini koruma amaçlı aldığı bir nicktir. kendini farklı gösterip insanların gerçek kişiliğini tanımak için çabalamasını ister, küçük oyunlar ve sürprizlere bayılır. en büyük eğlencesi insanları şaşırtmaktır. böylece hiç bir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlatmaya çalışır.ayrıca çok merhametlidir her ne kadar içindeki merhameti öldürmek istese de. çelişkilerle yaşayan bir yazardır kendisi. ayrıca bu çelişkiler sayesinde ayakta durur. onu yaşatan şey şüphedir. kesinlikten nefret eder. aşktan söz eder ama aşkın ne olduğunu tam olarak bilmez. bilmemesinin sebebi de onu kelimelerle ifade edemeyişidir. etmeye çalışsa bile aslında ilk önce kendisi tatmin olmaz bundan. hiç bir şeyden emin olamamıştır. insanlara karşı da son derece güvensizdir. ama onları çok sever bu yüzden hep kaybetmiştir. ama kaybedişlerini bile kendi için bir erdem olarak görür. kendini her haliyle sever. hayat ona hatalarını doğru yaptığı şeylerden daha çok sevmesi gerektiğini öğretmiştir. bu yüzden narsist derler ona. ama aslında onun tek derdi kendisi değildir. işi, kendini sevmekten başlayarak komplekslerini yenmek ve başka insanların kusurlarını da hoşgörür hale gelmektir, getirmektir. çok basit bir insan olarak kendini göstermeye bayılır ama öyle olmadığını çok iyi bilir.azcık burnu havadadır ama herkesin böyle olmasını ister. bu diğer insanları küçümsemesinden değil kendine saygısından dolayıdır. isterse herşeyi elde edebileceği için başkalarını kıskanmak gibi ya da onlar gibi olmak istemek gibi derdi yoktur. onu en çok mutlu eden şey ise ayna da kendini seyretmektir. böyle tuhaf bi insandır işte.
    (yazarım çok can yakarım, 18.02.2009 14:25)
  14. aaa sen nerden çıktın ya diyorum
    beni çok seviyor diye nick altı yazıyor bana
    nereden çıkarttı anlamadım onu sevdiğimi *

edit: söylemeyin kendisine ama sevdim galiba kendisini*
    (neva, 24.02.2009 23:15 ~ 23:17)
  15. ilgiye muhtaç bir genç insan daha...

o da diğerleri gibi başladı aslında. " nickaltı yazmadın bana hala :( " dedi. akabinde lanlı lunlu konuştu, kınadım. çok anlatmaya çalıştım böyle ısmarlama olmaz bu işler dedim, içten gelerek yazılmalı bence dedim... dinletemedim.

o değil de, hayatımda bu kadar bir antipatik insan daha görmedim lan! hani şöyle yakın bir yerlerde olsa tut vur ağzına iki tane sussun. lakin o da mümkün değil maalesef. ancak sevimli de kerata. birtakım şirinlikler bir şeyler de yapmıyor aslında ama ne bileyim öyle işte.

severim. ama saymam.

edit: paranoyak lan bir de. sözlükte hayranları olduğunu filan sanıyor. internetten akıl fikir download ettim kendisine. gelsin alsın. sevaptır.
    (oehh, 03.03.2009 23:39 ~ 23:45)
  16. nickine bakıp da aldanmamak lazım. hiç öyle can yakacak biri olduğunu sanmıyorum, anlarım ben. sürekli aynı hataları yapıp sonunda yine ve sadece kendini üzer. hayır laf da dinlemiyor ki. inatçı mıdır nedir bilemedim. neyse öğrenecek ama zamanla, inanıyorum. değişecek! değişiklik iyidir.

etrafına ördüğü duvarların içinde birtakım güzellikler olduğuna inanıyorum aslında. ama bir çeşit savunma mekanizması da olabilir bu, bilemedim. öyleyse eğer, haklı bir bakıma. böyle yapmak gerekiyor belki de. insanların ne kadar acımasız olduğunu gördükçe insan böyle düşünüyor.

ha bir de ne kadar şanslı olduğunu unutmasın hiçbir zaman. şurada değerli vaktimi ayırıp bir şeyler karalıyorum kendisi için, kıymetini bilsin. (senin kadar olmasa da biraz oldu sanırım)
    (oehh, 21.03.2009 16:29)
  17. dün gecenin ilerleyen saatlerinde yazdığım bir yazıya yorum yapıp, bana attığı mesajıyla tanıştığım, duygulu bi o kadar hassas ve ince ruhlu insan evladı.. hayatın içinde yeşerecek bahçesini arayan, sonunda da hak ettiği bahçede açacak olan bir sevgi tohumu...
    (delikızınürküsü, 21.03.2009 17:01 ~ 17:21)
  18. kendisini nadasa bırakmış yazar. neden yazmıyorsun diyorum, " sözlük daha benim yazacaklarıma hazır değil, kendini biraz daha geliştirmesi lazım önce. " gibi şeyler söylüyor bana. ilginç.

o değil de, günüme neşe katmış insan kendisi. çok yaşasın!
    (oehh, 04.04.2009 22:55 ~ 22:56)
  19. elimi sallasam ellisi ama hepsinden geçtim..
    leşşin, malsın hafif çikosun ama ben seni seçtim..

tarzının, yazar nick'lerine tercümesi..
    (önce sağlık, 04.04.2009 23:04)
  20. optimist bir yazar olup, can yakmayan güldüren yazardır.
    (demonic, 06.04.2009 17:57)
  21. yeni iş ortağım. (gerçi ortağım hiç olmadı ya neyse)
    biz yazıp yazıp can yakmayacağız, aksine ne canlardan ne canlar üreteceğiz, bekleyin görün.
    bir de tanım gelsin; oldukça aklı başında yazar. dil öğrencisi olması ayrı bi sömürü * konusu. kimbilir belki de işe alınma nedeni. mâlum yelpaze geniş. *
    (sinirliyim ezelden, 06.04.2009 18:32)
  22. hoşgeldin safa geldin diyoruz ve bol bol artı oy almanızı temenni ederiz,allah seni bol bol eksi oy veren yazarlardan korusun..amin..
    (plastikdünyanınnaylondelikanlılarınaselamederiz, 07.04.2009 23:27)
  23. elimde oynarken oynarken istemeden çakmağını çarptığım yazar. valla istemeden oldu bak. kendisinin iyi niyetine sığınıyoruz artık yapıcak bişey yok.
    (supo, 08.04.2009 01:32)
  24. sözlük istatistiklerini alt üst eden yazar (bkz: sözlük yazarı olan kızların çirkin olması). *

zirvede çok fazla kalamadı bizimle ama biz onu sevdik ve bağrımıza bastık *
    (blackberry86, 08.04.2009 01:41)
  25. ne yaptığını biliyor olduğunu gözlemlediğim kendine has bir havası olan yazar... bu yüzden 4. nesil olduğunu bile düşünmüştüm. düşünme evresini de geçip dile getirdim.

ne mutlu ki o da bizdenmiş babalar gibi 6. nesil !:swh!
    (nickealdanma, 08.04.2009 01:59)
 sayfa  / 5

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil