yaz sıcağında simsiyah giyinen gotik hatun   

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. içten içe terleyip tüm yağ hücrelerini tüketecek ve ardından bir deri bir kemik olup show tv ana haber'e çıkacaktır. spiker soracaktır:

- nasıl böyle oldun lacrimasgül?
    + bir gün kuzenim bize geldi. elinde bir cd vardı. dinledim. ve uyandığımda üzerimde simsiyah giysiler ve suratımda da simsiyah bir makyaj vardı.

ve spiker kameraya dönerek devam edecektir:
    - evet sayın seyirciler görüyorsunuz. satanizm çok yakın zamanda bir can daha alacak.

(bkz: her ölümü satanizme bağlayan türk medyası)
    (lethromar, 27.06.2007 17:23 ~ 17:27)
  2. pişik olur oturamaz
    (pistachio, 27.06.2007 17:27)
  3. (bkz: yaz sıcağında simsiyah giyinen metalci genç)
    (ceyyar kermit, 27.06.2007 17:35)
  4. bu havada dışarı çıkıp üstüne üstülük metalci karizmayı bozmamak siyah giyen, kafayı siyah boya küpüne sokup terden daha sonra vıcık vıcık olan gotik karıların aklını sikim. biraz önce mecburiyetten gittiğim taksim'de sıcaktan geberip elimde su şişesiyle yürürken, birkaç tanesini gördüm. utanmasam çıplak dolaşacağım o kadar terliyorum. bunlar siyahlar içinde sanki ilkbahar havası gibi dolanıyorlar.

edit: biraz önce opeth manyağı kız arkadaşım geldi. siyah dize kadar gelen botları, uzun eteği ve siyah ince bluzuyla şöyle baştan aşağı baktım gene goth olmuş ve feci terlemiş. giydiği de ince öyle kalın birşeylerde değil. hani bu sıcakta siyah da olsa giydiği incedir ferah tutar diyorlar ya külliyen yalan. siyahlar sıcak tutar insanı. bot konusuna gelince insanın ayağı hamlar be. ben şunun terini alıyım iyice.
    (jamesdean, 27.06.2007 17:39 ~ 21:30)
  5. bazilikalarda, katedrallerde defalarca karşımıza çıkmış, defalarca resmedilmiş adem ile havva'nın neden sadece asma yaprağıyla dolaştığını daha iyi anlamıştır heralde. ne güzel serin serin. bronzlaşma da bir yandan.
    (rafael, 27.06.2007 17:48 ~ 17:51)
  6. (bkz: çarşaf giyen gotik hatun)
    (evet neden, 27.06.2007 17:54)
  7. (bkz: güneş enerjisi)*
    (zeus, 27.06.2007 17:56)
  8. simsiyah giyindiği yetmezmişçesine,bir de dizine kadar bot giyenleri vardır ki evinize misafirliğe geldiklerinde gerçekten tiksindirirler.
    (bkz: ayak kokusu)
    (bkz: ayağı kokan hatun modeli)
    (mephisto, 27.06.2007 17:58)
  9. gotik olma aşkıyla eriyecektir.
    (bkz: aşkımla erir misin)
    (morado, 27.06.2007 18:03)
  10. güneş ışınlarının siyah kıyafet üzerindeki etkilerini görebilmek için biçilmiş kaftan, bedava denek kişisi
    (wildboy, 27.06.2007 18:07)
  11. (bkz: tarzına sadık insanlar)
    (prospektüs, 27.06.2007 18:12)
  12. gotik olmanın mutluluğuyla sıcağı hissetmiyodur bile...
    (jalopeno, 27.06.2007 18:34)
  13. onlardan biri değilim ama şu durumu da garipsemiyorum. aşağıdaki gibi de anlatıyorum:

1-) yaz mevsimindeyiz diye dışarı her çıktığınızda beyaz, sarı, turuncu mu giyiyorsunuz? hayır, değil mi? kahverengi, siyah, mor da giyiyorsunuz ama ince kumaştan yapılmış oluyor mutlaka. onlar da öyle yapıyorlar. siyah kaşmir kazakla çıkmıyorlar ki. sadece rengi siyah.

2-) bot giyenlere gelince. orta sonda olduğum yaz, bütün bir yaz bot giydim (üstelik dizimin azıcık altında bitiyordu, bot değil çizmeymiş aslında. aa bak yıllar sonra) ve nasıl bir şey olduğunu biliyorum. evet, ayağınız terler. eve gelince yıkarsınız hemen, ondan sonra sorun kalmaz. eğer doğru ayakkabıyı seçebiliyorsanız ayak kokusu problemi de olmaz. (doğru ayakkabıyı seçimini açıklamak gerekirse: bazı markalar ayak kokusu yapıyor. şimdi burdan isim verip de efendim kimseyi) ayrıca, dikkat ederseniz genelde şort ya da etekle giyilir bot. bir şekilde dengelenir yani.

beyleyken beyle arkadaşlar. neticede kimse karizması uğruna bu sıcakta şeker gibi eriyecek değil, herkes kendini ferah tutmayı biliyor.

(bkz: yelpaze)eheh

edit: söylediklerimi desteklemek amacıyla (bkz: @250913)
    (blue danube, 27.06.2007 18:34 ~ 19:00)
  14. isilik olma ihtimali çok yüksek olan hatundur.
    (crow, 27.06.2007 18:42)
  15. (bkz: zürefanın düşkünü beyaz giyer kış günü)
    (fox mulder, 27.06.2007 18:47)
  16. ortam ve şartlar ne olursa olsun kendisinden taviz vermeyecek hatun modelidir.
    (shin, 27.06.2007 19:12)
  17. ortam ve şartlar ne olursa olsun dikkat çekip ego tatmin etmekten vazgeçmeyen hatun modelidir.
    (truman, 27.06.2007 19:15 ~ 19:15)
  18. hastasıyız
    hepsine selam ediyorum burdan.yakışıyor ablalara..
    gothic olup nil gibi giyinse saçma olurdu zaten *
    (loomy, 27.06.2007 20:29)
  19. "yaz sıcağında smsiyah giyiniyorum (en açık koyu gri) acaba ben hangi kadegoriye giriyorum?" diye sordurtan hatun. sanki siyah kıyafet soba beyaz kıyafet klima anasını satayım. hadi diyelim öyle. hadi diyelim insanın giydiği kıyafete bakıp " hımmm bak bak imaj peşinde hatun modeli" filan diye genellemelere kapılıyoruz anlıyorum da bunun üzerinde şöyle beş on dakka düşünmeden "lan acaba ben bu gotik hatun denilen şeyi fazla mı abartıyorum? genel kabul görmüş bu geyik üzeriinden prim mi yapmaya çalışıyor bu deli bilinçaltım gene?" diye kendimize sormadan neden binlerce insanla bu fikrimizi paylaşma ihtiyacı hissediyoruz, bu konuda bir tartışma ortamı yaratıyoruz açıkçası ben anlamıyorum.

yedik yedik bitiremedik gotik hatunu siyah giyecek tabi.
    (ford prefect, 27.06.2007 21:16 ~ 28.06.2007 00:04)
  20. anne ben gotik oldum dedikten sonra anne ben isilik oldum diyecek olan kişidir.
    (anubis, 27.06.2007 21:28)
  21. yaz sıcağında çarşaf giyen kadınlar bu kadar garipsenirken, böylesine destek görmelerini anlayamadığım kız tipidir.
    (choochoo, 27.06.2007 21:32 ~ 22:33)
  22. kışın ağırlıkta olup yazında sıcaktan arada bir başka renklere kaçsamda yinede gönül ferman dinlemiyor napalım yani!
    (olivepoison, 27.06.2007 22:07)
  23. tarzını her hava koşuluna göre değiştirmeyen hatundur.
    (prozac, 27.06.2007 22:17)
  24. hepimizden daha çok pişecek, güne beyaz tenli başlayıp zenci bitirecek, su kaybından su kaybına koşacak, daha doğrusu koşmak zorunda kalacak hatun tiplemesidir. hele ki kalın mı kalın botlarla bu sıcakta yürüdüğünde ayaklar bir süre sonra erzincan tulum peyniri kıvamına gelecektir.
    ama kabul etmek gerekir ki özellikle bugünkü (27 haziran güneş battıktan sonra niye 30 küsür derece allah aşkına sıcakları) sıcağı kafamıza kafamıza yedikten sonra bırakın siyah beyaz mor giyinmeyi, nü gezsek bile günü deri rengimiz bir kaç ton daha koyu, vücudumuzdaki su bir kaç litre daha az ve akıl sağlığımız bir kaç tahta daha eksik olacaktır. yani belirli bir yerden sonra çok da farketmez.
    tabii bu akıllı gotik hatunumuz siyah giyinmeyi incecik giyinmekle birleştirir, çünkü siyah zaten içerik (iç çamaşırı rengi, şekli, markası vb) göstermeyen bir renktir, renkli giyinenlerden daha bile ince olunabilir. veya ben tamamiyle kaba etimden sallıyor da olabilirim, sonuçta gotik ve hatun olmadığım gibi bir gerçek söz konusu (smileyleyli). ama en azından aklı olan insan bu cehennem betası sıcaklarda nasıl giyinmesi gerektiğini bilir, bilmeyenler ise e geçmiş olsun ne diyelim. (bkz: anlamamış)
    not: istediği kadar sıcak olsun, soğuk biranın çözemediği problem yoktur
    (göster bakalım kaynanalar hamamda nasıl bayılır, 27.06.2007 22:45)
  25. yakında tşörtlerinin rengi solacak, kendisi de başına güneş geçip bayılacak olan hatundur.yine de yaz sıcağında siyah çarşaf giyen kadından daha avantajlıdır. en azından kolları bacakları hava alabilir.
    (retraneliote, 27.06.2007 22:56 ~ 22:57)
 sayfa  / 2