onlardan biri değilim ama şu durumu da garipsemiyorum. aşağıdaki gibi de anlatıyorum:
1-) yaz mevsimindeyiz diye dışarı her çıktığınızda beyaz, sarı, turuncu mu giyiyorsunuz? hayır, değil mi? kahverengi, siyah, mor da giyiyorsunuz ama ince kumaştan yapılmış oluyor mutlaka. onlar da öyle yapıyorlar. siyah kaşmir kazakla çıkmıyorlar ki. sadece rengi siyah.
2-) bot giyenlere gelince. orta sonda olduğum yaz, bütün bir yaz bot giydim (üstelik dizimin azıcık altında bitiyordu, bot değil çizmeymiş aslında. aa bak yıllar sonra) ve nasıl bir şey olduğunu biliyorum. evet, ayağınız terler. eve gelince yıkarsınız hemen, ondan sonra sorun kalmaz. eğer doğru ayakkabıyı seçebiliyorsanız ayak kokusu problemi de olmaz. (
doğru ayakkabıyı seçimini açıklamak gerekirse: bazı markalar ayak kokusu yapıyor. şimdi burdan isim verip de efendim kimseyi) ayrıca, dikkat ederseniz genelde şort ya da etekle giyilir bot. bir şekilde dengelenir yani.
beyleyken beyle arkadaşlar. neticede kimse karizması uğruna bu sıcakta şeker gibi eriyecek değil, herkes kendini ferah tutmayı biliyor.
(bkz:
yelpaze)eheh
edit: söylediklerimi desteklemek amacıyla (bkz:
@250913)