aslında astrolojiyi ispat edercesine yay burcunun ortak özelliklerini gösteren yazarlarımızdır.
şöyle böyle tanıdığım, okuduğum, 1-2 tane derinden tanıdığım bu arkadaşlar matrak, felsefi, hayatın anlamı ve siyaset üzerine ateşli bir biçimde durmaktadırlar. tabii içlerinden hiç matrak giri girmeyen olduğu gibi siyasi girmeyen de olmuştur o ayrı ama üslupları bile bence benzer.
tutarsız entrylere sahip olan yazarlar topluluğu, kastım şudur ki; bir bakarsınız haftanın en iyi, bir bakarsınız en kötü entrysini girmiştir. alengirlidir bu yazarlar, yaşantılarıda böyledir demek isterdim ama asla değil, şu "şanslı olma" meselesi bunlara hibe edilmiş bir özelliktir.
(bkz: yarabbi çok şükür)
(bkz: buyrun benim)
ok gibi dogru olursan
atarlar seni
yay gibi egri ol
el üstünde tutarlar seni
özdeyişindende anlaşılacagı gibi benimde dahil oldugum el üstünde tutulan yazar grubu
yay burcunun özelliklerini çok iyi gösteren yazarlardır.
çoğu konuda bilgili ve doyurucu yazılar yazabilen ancak zaman zaman sinirlendiğinden dikkat edilmesi gereken insanlardır.
"yay : yaydan olsa olsa kadın çorabı olur. aldatmaya meilllidir. derdi tasası çapkınlıktır. kıskançtır ki bide düşman başına töbee vermesin. herşeyi yanlış anlamakta üstüne yoktur. hayır yanlış olanıda yanlış anlar bu sinir bozucu...
hırslıdır karınca misali çalışıyım çalışıyım der. pasoo para harcar ota sidiğe verir parasını amacı ufak tefektir. hani bir dünyayı ele geçireyim, bir katil olayım demek yok. hayalleri sınırlıdır.
meralle: senin ağzını yüzünü sikerim lafını bil de konuş lan ibne!!! sen kimsin lan yaylara laf söylüyosun? kimsin lan sen... adamm mısın lan!!!! adres ver lan bekliyorum... senin evinin önünden almayan götverendir lan yarraamın kurma kolu.... gel lan buraya çabuk.. sincanlı mahmutum ben.. bin sincan otobüsüne son durakta in... hapçı mahmut de herkes bilir...
uuraştıma lan beni gel buraya ittt!!!"