görseller
yavuz çetinyavuz çetin
yavuz çetinyavuz çetin
belki ilginizi çeker
  1. · yaşamak istemem artık aranızda
  2. · blues
  3. · dünya
  4. · muhammed suiçmez
  5. · 15 ağustos 2001
  6. · her şey biter
  7. · oyuncak dünya
  8. · hisset beni
  9. · manası yok
  10. · erkan oğur
gündem
  1. · rasim ozan kütahyalı
  2. · yetenek sizsiniz türkiye
  3. · ahmet kaya
  4. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  5. · mevlana dan sözler
  6. · hz ayşe günümüzde yaşıyor olsaydı ugg giyerdi
  7. · recep tayyip erdoğan
  8. · mi6
  9. · him

yavuz çetin  

sayfa  / 5
  1. yanılmıyorsam hemşerim* olan virtüöz.
    (amorphous, 04.03.2004 02:08)
  2. blues alanında zaten fakir ülkemizin yitirilen bir değeri.
    (errant, 21.03.2004 13:53)
  3. 2001'de boğaz köprüsünden atlamayı seçerek artık zihinlerde yaşamayı seçen müzik insanı
    (invisibleruh, 01.04.2004 23:40)
  4. (bkz. yaşamak istemem artık aranızda)
    (invisibleruh, 15.07.2004 02:47)
  5. "ilk" ve "satılık" albümlerinin sahibi. bizi blues'suz koyup giden adam. mavi cennetinde kalsın!
    (flu, 15.07.2004 05:33)
  6. geç farkın vardığım, yıllar önce benim memleketimde de çalarmış, küçüktüm, bilemedim, dinleyemedim..
    (dreamorreal, 25.10.2004 00:20 ~ 12.03.2005 22:06)
  7. hissediyorum... az çok onu yaşamak mümkün şarkılarında... neler hissettiğini duyabilmek içinde... duygularının yoğunluğunu yaşamak iliklerine kadar... "müzisyeni oynayan" bir insanı çözebilmek gitarının etkileyici, mükemmel sesinde... bazen "cihangir sokakları"nda dolaşmak onun ruhuyla, daha sonra "istanbul'a ait olmak"... yaklaşırken "ay başı günleri" duymak onun sesini... "ay sonu"na kadar dinlemek daha sonra... "huzursuz insanlar"ı gördüğü halde kendi huzursuzluğunu sezdirmeyen (neticede) insan... biten aşkıyla ağlamak onun duygularını hissederken... herkesin kendi yoluna gideceğini bildiği halde kendi yolunu kendisi seçmesi ve sonuna da aynı şekilde karar vermesi... belki onun için çok güzel bir gündü ve o bugünü gördüğü için "son"u seçti... hayatına belki de yalnızlığı için son verdi... kimse bilemez nedenini... ama onu hissetmek mümkün!!! duygularıyla, şarkılarıyla, ruhuyla tanışalı çok olmadı ama ciddi anlamda hissetmeye ve çok şeyi görmeye yetti...(hayata bakışı...) gördüklerini "işe yaramaz bir çöplük" olarak nitelendirdi ve "yaşamak istemedi artık aramızda"...gerçekleri görüyordu... en önemlisi de buydu zaten... "sürüngenlere ait" bu şehirde "kaçacak delik" aramaktansa başka yerlere gitmek en doğru karardı onun için... artık aramızda değil... gerçeklerdi onu "ruhsuz", "hissiz", "uyumsuz" ve "bizden biri" haline getiren... bütün bu özellikleri taşımayı kendi istememişti aslında... biz (insanlar) yaratmıştık onu bu şekilde... o da yaşamak istemedi doğal olarak... "mutluluk" bundan sonraki yaşamında sahip çıkar umarım ve ordan da bir kaçış yolu aramaya kalkışmaz... çünkü; bazı hayatlardan kaçış yoktur... "o" şanslıydı ve bu hayatı terkedebildi... ya terkedemeyenler, ya yaşama mecburiyeti olanlar...
    (posforanj, 07.11.2004 16:11)
  8. kendisin parçalarını dinledikten sonra "şimdi olsaydı kral olurdu", dediğim gitar ustası.bence ölümü seçmemeliydi.
    (damnlucifer, 01.05.2005 13:57)
  9. mfö'de de çalmış türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi gitar sounduna sahip en iyi gitaristi...
    (parantezicindeucnokta, 01.05.2005 14:26 ~ 14:27)
  10. ''yaşamak istemem''şakısıyla gideceğinin sinyallerini önceden vermiş olan,artık mutlu olduğunu düşündüğüm virtüöz.
    (take me back, 11.05.2005 12:18)
  11. (bkz: dünya)
    (benbirküçükcezveyimköşebucakgezmeyim, 05.07.2005 00:23)
  12. neden?, niye ? , nasıl ? " sorularının sevenlerinin aklında oluşmasına sebep olmuş türkiyenin en değerli virtuozlerinden biridir.erkan oğur ile çalmış olduğu dünya adlı eser takdire şayandır.
    (cursed, 05.07.2005 14:51)
  13. 15 ağustos 2001'de aramızdan ayrılmıştır.
    (venom, 12.08.2005 13:05)
  14. en güzelini yaparak,sahneden kendi isteğiyle ayrılan adam.cesur ve gururlu kalp.
    (take me back, 19.08.2005 20:26)
  15. huzur içinde yat
    (dejavu, 25.01.2006 23:59)
  16. (bkz: hisset beni)
    (bkz: bul beni)
    (bkz: kurtar beni)*
    (siyah, 09.03.2006 23:29)
  17. "oyuncak dünya" isimli şarkısı ile göz pınarlarımızı hala nemlendiren ağbi.
    (naevius, 10.03.2006 02:01)
  18. bi akşam sahneye çıkmadan yaşamak istememi dinlerken bu şarkıyı ben yazdım diyip o gece intihar ettiğini söylemişti bi arkadaşım.doğru veya değil yaşamak istememi her dinlediğimde aklıma gelir,senden hissiz biri yaratan o doymak bilmez maymunlara lanet ederim .
    benimle uçmak ister misin bu gece?
    yükseklerde olmaktan korkar mısın?
    dünya bir yere kaçmaz biz yüzerken göklerde..
    (undertow, 23.03.2006 21:34)
  19. sarkılarında kendi duygu ve dusuncelerini yansıttıgına inandıgım sahıs. ozellikle yasamak istemem artık aranızda ve oyuncak dunya sarkılarında onu bulabilirsiniz.
    (scully, 17.04.2006 15:30)
  20. kardeşim. vahşi bir attın sen ve o atın kuyruğuydu saçların; o delilik, o asilik, kabullenemeyişin ondandı.

senin için tek satır yazmadım senelerdir, çekip gittiğini kabul etmek olur diye... oysa sen gitmeden çok önce çekip gitmişti gözlerin; bilirdik bunu da susardık. soramazdık neden diye, alacağımız cevabı bilir korkardık.

istediğin belliydi, istediğini alamayacağın da. nasıl sorayım ki şimdi sana neden diye? bir yerlerde, bir şekilde mutlu olduğuna inanabilmek için; cennete cehenneme inanmaya razı olduk nerdeyse...

gittin. bir gitar çığlıyla uyanmalar, belli belirsiz göz yaşlarımızı rakıya meze yapmalar, sinir krizleri bazı bazı... bizim payımıza da bu düştü.
    (iki blok otede, 27.04.2006 15:45)
  21. bir kez bile canlı izleyeme zevkine erişemediğim, dinlerken şarkılarının her bölümünde, her notasında dahi bize sanki düşüncelerini ruhunu dinleten biri o. batuhan mutlugil, kerim çaplı ve sunay özgür ile kurduğu cover grubunun ise tartışmasız beyniydi. şu sıralar mojo'da batuhan mutlugil dinlemek için ne kadar heyecenlanıyorsam, o mekanda artık yavuz'dan bir ses yada bir nota duyamayacağımız için bir o kadar da üzülüyorum.
    (vera, 27.04.2006 16:29 ~ 20.09.2008 15:39)
  22. 11 mayıs perşembe gecesi saat 21.00'dan itibaren bronx'ta moğollar,bulutsuzluk özlemi,ogün sanlısoy,aylin aslım ve tayfası,serdar öztop,çilekeş,üç nokta bir gibi grupların katılımıyla anılacak olan virtüöz.konser hakkında ayrıntılı bilgi için
    (bkz: www.biletix.com)" onmousedown="return bkc('799508','+www.biletix.com')">www.biletix.com)
    (silentpain, 05.05.2006 03:05 ~ 03:06)
  23. iki idolünden biri olan erkan oğur'la çaldıktan sonra diğer idolüyle * de çalmaya giden, bu toprağın yetiştirdiği en iyi gitaristlerden.
    (kramer, 28.05.2006 23:27)
  24. blues rock'ın asi çocuğu,türkiye'nin en iyi gitaristiydi.veliahtı için:
    (bkz: muhammed suiçmez)
    (hexagram, 14.07.2006 02:24)
  25. yaşamak istemem artık aranızda deyip giden, sonra, bugün, dolunay olup gelen güzel insan.
    (airborne, 10.08.2006 00:51)
 sayfa  / 5

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil