|
|
- 4. nesil yazar, teknikforumdan buraya edilen son transferlerden kendisini ilgiylen takip ediyorum. ayrıca bana cadı demiş, rövanşını nasıl alacağımı kendisi iyi bilir.
- "niye bele şeyler hep benim başıma geliy" sözünü burhan altıntoptan daha etkili kullanan, ailecek beğenerek izlediğimiz teknikforum kökenli, itü şemsiyeli, içine morgoth kaçmış yazar
- bir dönem boyunca 5 dersimin aynı olduğu halde taksimde ve 75'de daha çok karşılaştığım emektar forum insanı. asıl adı emrah küçük. blöf konusunda tam bir dahi. mimiklerinin uzmanlarca çözülemediği sözlerinin yalan makinesinde bile anlaşılamadığı bir insan. ama maalesef cıvık yaratılışı bir handikap olarak hayatta hep karşısına çıkıyor
(uncle, 24.01.2007 18:57)
- last fm sayesinde tanıştığım, iyiki de tanıştığım; cana yakın, hoşsohbet arkadaş.ayrıca son zamanlarda internet bağlantısında sorunlar yaşadığı gözlemlenmiştir tarafımdan. nerde bu devlet demek geldi içimden, saygılar.
- öncelikle;
(bkz: @1062029)
gittik gördük efendim bu güzide yazarı. kendisi melkor olarak oldukça masum gözüktü gözüme önce, lafladık.lakin daha sonra neredeyse yarı fiyata aldığı ''ön taraf'' bileti ile ağzımı açık bırakmış, ''ya sen önden mi alıcaktın?'' sorusuna ''yaa yaa'' şeklinde cevap vermiş, adeta sen neymişsin be abi dedirtmiştir*.
- (bkz: herkesin sizi caner e benzetmesi)
- pek bi sıcakkanlı,canımız kanımız.böyle yanaklarını sıkıvermek gelir insanın içinden.
|