4. nesil yazar, teknikforumdan buraya edilen son transferlerden kendisini ilgiylen takip ediyorum. ayrıca bana cadı demiş, rövanşını nasıl alacağımı kendisi iyi bilir.
"niye bele şeyler hep benim başıma geliy" sözünü burhan altıntoptan daha etkili kullanan, ailecek beğenerek izlediğimiz teknikforum kökenli, itü şemsiyeli, içine morgoth kaçmış yazar
bir dönem boyunca 5 dersimin aynı olduğu halde taksimde ve 75'de daha çok karşılaştığım emektar forum insanı. asıl adı emrah küçük. blöf konusunda tam bir dahi. mimiklerinin uzmanlarca çözülemediği sözlerinin yalan makinesinde bile anlaşılamadığı bir insan. ama maalesef cıvık yaratılışı bir handikap olarak hayatta hep karşısına çıkıyor
last fm sayesinde tanıştığım, iyiki de tanıştığım; cana yakın, hoşsohbet arkadaş.ayrıca son zamanlarda internet bağlantısında sorunlar yaşadığı gözlemlenmiştir tarafımdan. nerde bu devletdemek geldi içimden, saygılar.
gittik gördük efendim bu güzide yazarı. kendisi melkor olarak oldukça masum gözüktü gözüme önce, lafladık.lakin daha sonra neredeyse yarı fiyata aldığı ''ön taraf'' bileti ile ağzımı açık bırakmış, ''ya sen önden mi alıcaktın?'' sorusuna ''yaa yaa'' şeklinde cevap vermiş, adeta sen neymişsin be abi dedirtmiştir*.
tahta kaşıkla tüketilmesi önerilen yazar. kendisini çok severim. o da beni sever. yaşamında çok yoğun bir dönem geçirmektedir. zekası ,gayreti ve istikrarıyla kariyerini çok güzel şekilde yöneteceği tahmin edilmekte. manyak bir beyne sahip olmasının yanında çok duygusal bir adam. yakışıklı,karizmatik,boylu poslu...e yeter ulan, jön müsün başımıza, haa buldum, bir kusurunu, fenerli kendisi..
guitar hero guitar hero diye başımın etini yiyen insan. bir kere oynadık çocuk gibi nasıl heveslendi bi daha bi daha diye. 22 parça çaldırdım verdim eline gitarı doydu diye düşünürken "ee ben artık bi dahakine medium'da oynarım " dedi. he dedim. mutlu olsun, zira o da benim mutlu olmamı çok istiyormuş ya da kafası iyiydi o zaman bunu derken bilmiyorum.
bunca zamandan sonra katılmaya karar verdiğim ilk zirvede yanımda oturma talihsizliğini yaşamıştır bu adam; o günden beri lanet gibi her zirvede karşılaşıyoruz ve bir şekilde bu böyle devam ediyor. (ulan boş gezenin boş kalfası da değiliz, yine de haftasonu olunca zirve zirve diye kastırıyoruz anlamıyorum ya neyse.*)
cihangir'deki içsıç zirvesinde o salıncaktan düşerken ben de kaydıraktan kayıyordum; bu yüzden ona bu konuda bok atamayacağım. ama guitar hero konusunda çok iddialı konuşmaya başladığını görüyorum ve bir artırıyorum.