belki ilginizi çeker
  1. · ibrahima yattara
  2. · hadi ben yattara
  3. · 8 ağustos 2009 sivasspor trabzonspor maçı
  4. · saçma sapan rüyalar
  5. · sözlükteki kastamonulular
  6. · jawa 350
  7. · yat tarraa
  8. · ceyhun eriş
  9. · 21 nisan 2007 trabzonspor sakaryaspor maçı
  10. · alanzinho
gündem
  1. · nur sözlük
  2. · 2 yıllık mı 4 yıllık mı
  3. · hayatında hiç nutella yememiş insan
  4. · itü sözlük yazarlarının odaları
  5. · çocukken söylenen yabancı parçalar
  6. · ilk türk uzay gemisine verilebilecek isimler
  7. · biten ilişkinin ardından söylenecek ilk söz
  8. · ağlatan filmler
  9. · so alone

yattara  

1. 5 sene sonraki onomatopoeiam. o derece birbirimize benzemekteyiz. 2 milyar yıl süren (bunun içine 2 buz devri, bir sıcak çağ, 1 orta çağ 1 şampiyon kulüpler kupası, 6 türkiye kupası ehem pardon giriyor) süren çabalarım sonucu akountunu yeniden kullanıma açmıştır (yada bana sıkıyor mk). neyse öyle ya da böyle kendisine saygım sonsuzdur (hörmetler).

kendisi çok değişken bir yapıya sahip olup müzmin sakat'tır. özellikle çapraz iç yan bağlarındaki yoğun kas aktivitesi sonucu aşil tendonunda kopma olmuştur. lakin bu kendisinin 3 hafta cinsel ilişki yaşamasına sebep değildir, olmayacaktır, olmamalıdır (o işin bacakla ne ilgisi var[var mı lan acaba? geçen bir video izlemiştim neyse])

aramızaki metafiziksel, parapikolojiksel ve antipatiksel bağlantılardan ötürü kendisini tek yumurta ikiz abim ilan ediyorum başka da bir şey demiyorum.
    (ben de öyle biliyordum, 08.05.2006 19:29)
... toplu gösterim ...

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook