yatmadan önce dinlenen son şarkıdır. rüyada söyleyen şarkıcıyı/grubu görmek veya şarkının hikayesini bir yerinden yaşamak olasıdır.
ayrıca yatmadan önce
jeremy dinlemeyin. rüyada intihar etmek kötüdür.
*
çoğu zaman geriye bırakılan günün, düşündürdükleri ile beraber götürdüklerini,(düşünmeden olmaz, tabi) bir nebze unutmak adına başvurulan ruh-u dizgin. belki de bana böyle, sen çoş eğlen.
(bkz:
know how)
*
(bkz:
cayman islands)
*
bu gece için
annihilator -
sounds good to me olan şarkıdır.
bu gidişle
babutsa yanayın yanayım. başını duyup kıçını kaçırıyorum. ya da kıçını yakalıyorum. biri koymuş masa üzerine. tövbe yarebbi!
uyumayı kolaylaştırdığı için dinlenen şarkıdır.
(bkz:
mamoş)
güzel rüyalar görebilmek için :
(bkz:
dance me to the end of love)
i don't care what my friends say -
chris holmes
not: fazla ironik, fazla yerinde oldu bu gece için.
itü sözlük radyosunda çalınacak olan son şarkı.
sahi neden bu kadar az dinleniyor radyo? herkesin müzik zevki harika, arşivi kallavi, müzik kültürü geniş, hepsini yalamış, yutmuş mu? hiç olmasa yeni, değişik, her zaman dinlenenden farklı bir şeyler arıyor insan. adamlar yayın yapıyor, ortalama on kişi dinliyor, online olan yazar sayısı şu an üçyüz onbir. bana garip geliyor ve her geçen gün merakım artıyor. siz ne dinliyorsunuz allasen?
bu gece için bilmeni isterdim,cem özkan.
(bahti, 01.11.2009 03:05)
annenin söylediğidir.
---nostaljik---
dandini dandini dastana
danalar girmiş bostana
kovboy taşla danayı
yemesin lahanayı
---/nostaljik---
ne olsun ne olsun diye şarkı listeme bakarken sol frame de
november rain başlığını görmemle belli olan şarkıdır. sağlam bir solo ile bu güne veda eder bu bünye.
regina spektorun tüm şarkıları olmadı fiona apple veya tori amos da olur.
aylardan kasım ve yağmurlu bir hava ise
(bkz:
kasım yağmurları)
değişir dönem dönem, şu sıralar iron and wine-flightless bird, tori amos-sleeps with butterflies ya da jason mraz-life is wonderful bence gayet güzel gidiyor.
bu şarkının rahatlatıcı olması tercih edilir. ama bazen farklı bir ruh haliyle karşı karşıyaysak şu an benim içinde bulunduğum hal gibi rammsteindan herhangi güzel bir eser dinlenebilir. seni seçtim mein herz brennt bu gece için.
uyku esnasında headbang yapmanıza neden olabilecek şarkıdır. güzide bir örneği için; (bkz:
sepultura) (bkz:
beneath the remains)
uyumak istemediğin anlarda , uyumak için dinlediğini sanarak kendini kandırdığın ve yatmadan önce dinlediğin son parçanın aslında hiç bir zaman son parça olmamasıdır . dinlersin , başkasını da dinlemek istersin , çünkü yapıcak işin yok ondan sonra yatıp uyucan . lan ne adamsınız ya .
yoktur, "ha şunu da dinleyeceğim son, yok bunu da dinleyeyim öyle son olsun" derken, hangisinde kaldığını anlamadan uyuyuverirsin.