çoğu zaman geriye bırakılan günün, düşündürdükleri ile beraber götürdüklerini,(düşünmeden olmaz, tabi) bir nebze unutmak adına başvurulan ruh-u dizgin. belki de bana böyle, sen çoş eğlen.
sahi neden bu kadar az dinleniyor radyo? herkesin müzik zevki harika, arşivi kallavi, müzik kültürü geniş, hepsini yalamış, yutmuş mu? hiç olmasa yeni, değişik, her zaman dinlenenden farklı bir şeyler arıyor insan. adamlar yayın yapıyor, ortalama on kişi dinliyor, online olan yazar sayısı şu an üçyüz onbir. bana garip geliyor ve her geçen gün merakım artıyor. siz ne dinliyorsunuz allasen?
ne olsun ne olsun diye şarkı listeme bakarken sol frame de november rain başlığını görmemle belli olan şarkıdır. sağlam bir solo ile bu güne veda eder bu bünye.
değişir dönem dönem, şu sıralar iron and wine-flightless bird, tori amos-sleeps with butterflies ya da jason mraz-life is wonderful bence gayet güzel gidiyor.
bu şarkının rahatlatıcı olması tercih edilir. ama bazen farklı bir ruh haliyle karşı karşıyaysak şu an benim içinde bulunduğum hal gibi rammsteindan herhangi güzel bir eser dinlenebilir. seni seçtim mein herz brennt bu gece için.
uyumak istemediğin anlarda , uyumak için dinlediğini sanarak kendini kandırdığın ve yatmadan önce dinlediğin son parçanın aslında hiç bir zaman son parça olmamasıdır . dinlersin , başkasını da dinlemek istersin , çünkü yapıcak işin yok ondan sonra yatıp uyucan . lan ne adamsınız ya .