uzun ilişkilerde ve kişilerin artık samimiyetinin diz boyu olduğu, sevgililiğin cılkının çıktığı zamanlarda yapılan lakayt harketler silsilesinden biridir.
güne kocanın osuruk sesiyle uyanmak! evet tam anlamıyla bu olsa gerek ve kesinlikle hiç sekmez her gün aynı saatte "ıııııııııığğah" efektli gerinmenin ardından gelen gökgürültüsü edasıyla gelen g*t gürültüsü...
akabinde;
lisede osurgan bir arkadaşımın yaptığı eylem. pek süpriz olsun diye yapmadı gerçi farkında da değildi kanımca.
her neyse yurtta kalıyoruz, hava soğuk tabi sarınmışız alttan battaniye, üstten kalın yorgan. bizim eleman da gece boyu osurup biriktirmiş. köpek ölüsü gibi de kokar osuruğu bilirim. sonra sabah saat 7.00 da nöbetçi öğretmen(beden hocası ve boyu 2 metre var) gelir, ilk önce bu arkadaşı uyandırır(ranzada üstte yatmaktadır) çünkü bilir uyanmayacağını. ve tabiki uyanmaz ben de izliyorum sıra bana ne zaman gelecek diye. bizim hoca da kış günü o sabah ayazını yesin uyansın diye çocuğun yorganını kaldırma gafletinde bulunur. ve acı dolu an. hoca kaldırır yorganı, bir süre bekler, dumur olur ve kısa süreli bir baygınlık geçirir dağ gibi adam. ve çocuğa bir daha ilişmez.
böylesine sit.com zihniyetli gençliğin yapacağı sürpriz. espiri desen yok, durum komedisi yok, karamizahın yanında geçmiyor. tamamıyla altı boş, şakazedeyi güldürmeyen, nefret uyandıran bir şakamsı. sonra kızlar neden vermiyor? diye gezinen nice abazanı eğitmekle ilgili başlık bul, giri hazırla. başçavuşun eşşeği osuruyo burda değil mi?