belki ilginizi çeker
  1. · kadının adı yok
  2. · el kadı
  3. · cüneyd zapsu
  4. · seçim sonuçlarını görünce panikleyen laik kızlar
  5. · recep tayyip erdoğan a alternatif meslek önerileri
  6. · adalet ve kalkınma partisi
  7. · recep tayyip erdoğan
  8. · recep tayyip erdoğan ı çok sevmek
  9. · kıyamet kopsa beklenen manşet
gündem
  1. · okan bayülgen
  2. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  3. · boylumlama
  4. · aşk
  5. · giyotine yolladılar gitmedim
  6. · dünyanın en seksi şarkısı
  7. · colin kazım richards
  8. · yeşil sermayeye yaranmak için müslüman olmak
  9. · selanik

yasin el kadı  

1. tüm dünyada aranırken istanbul sarıyer'e cami yaptıran bir kişilikmiş.
    (twinkle, 09.07.2006 11:23)
  2. recep tayyip erdoğanın kameralar karşısında övdüğü suudi işadamı. ne ilişkisi vardır bilinmez ancak kendisi için "çok düzgün, çok iyi bir adam" demişliği var geçtiğimiz günlerde. neden mi dediydi?

bmnin el kadıyı teröristler listesine aldığını öğrenmiş te ondan.
    peki.
    başbakan el kadının iyi bir insan olduğunu düşünüyor olabilir. ama adam bm'nin terörist listesinde. kişisel değil, devlet çıkarlarını gözeterek bir şeyler yapılmalı...

el kadı'nın türkiye'deki mal varlığının dondurulmasına karar verildi. 3 gün sonra el kadı bu karara itiraz etti. itiraz hemen kabul edildi. daha sonra kararın iptali kararına temyiz başvurusu yapıldı. mal varlığının dondurulması yürütmesinin kaldırılması kararı temyize gidecekti. bu noktada araya dışişleri bakanlığı girdi. ve temyizi kaldırdı...

dün itibariyle biz bm'nin terörist dediği bir adamın işlerini türkiye'den yürütmesine bir engel olmadığını göstermiş olduk.

aferin di mi bize?

hani biz terörle ortak mücadele için anlayış birliği yapan ülkeler arasındaydık. şimdi kim takar bizi.

hem de "pkk'nın üçüncü ülkelerdeki finans kaynaklarının kesilmesi, örgütün mal varlıklarına el konulmasını da içeren mücadele yöntemlerini" uluslararası alanda tartıştığımız şu günlerde.

bu nasıl iş!
    (neverland, 24.09.2006 13:19)
  3. kendisi hakkında soruşturma yürütmek araştırma yapmak bile sakıncalıdır mazallah günde 7 tane ceza yer maaşınız kesilir sürülürsünüz dokunmamak lazım gelir bu terörist destekçisine.meclis kürsülerinde övülmeli yüceltilmelidir, muhterem şahıstır ne de olsa para boktur.

(bkz: parayı veren düdüğü çalar)
    (şevket i bostan, 11.01.2007 22:17)
  4. kendisini soruşturan maliye başmüfettişine bir günde nedense(!!!) tam yedi ceza verilen (bkz: bekir coşkun), başbakan recep tayyip erdoğan'ın kefil olduğu terörist.
    (big bang, 12.01.2007 12:45)
  5. yer: tbmm

rte: rte
    mö: mustafa özyürek

rte- evet, yasin el kadı'yı tanıyorum, kendisine inanıyorum, güveniyorum, param kadar da kefilim, kefil olurum. tamam mı, bu kadar.

mö- teröriste kefil oluyorsunuz, bm kararına göre teröristtir o!

rte- bakın terbiye dahilinde konuşun. tanımadığınız, bilmediğiniz bir insan için terörist ifadesini kullanamazsınız, o kadar. ben, tanıdığım, bildiğim türkiye ve türk sevdalısı olan bir insan için bunu söylerim. bm'nin her gönderdiği o tür listede olan isimler terörist mi? çok ayıp çok.
    (stairway to heaven, 03.04.2007 16:09 ~ 16:36)
  6. pkk'yı terörist listesine almıyor diye düşman olduğumuz ülkelere terörist faaliyetler düzenleyen ve bugün halkın yüzde 40 küsürünün oyunu verdiği adamın kefil olduğu terörist,ben değil birleşmiş milletler söylüyor.
    (offguard, 22.07.2007 22:24)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil