|
|
- biraz asabi, biraz edebi, itü sözlükte yeni, hayatta ise oldukça eski olan 6. nesil yazar.
- (bkz: iyiymiş)
- tıbbi girilerle başımızı döndüren yazar.
(bkz: mikropenis)
(bkz: sıçarken penisten meni sızması)(comex, 20.01.2009 02:12 ~ 02:12)
- ben hoşbuldum umarım oda hoşbulmuştur dediğim yazardır.
- aklıma hemen tunay bozyiğit'in seyduna türkülerinde okuduğu şiiri getiren yazar.
"....
bütün parmaların tıkır tıkır işliyor
iştahla biliyorsun
yasamaktır ask
geceyle gündüzün sessiz geçişimidir
bir uyku boyunda....."
- bazen ekmek su olabilirken,bazen gereksizdir.
- ikili ilişkilerin resmi gazetede yayınlanması gerekliliğini savunan düşünce akımı. ilginç tabi.
- ismini yazarken ş yerine s kullanmış olan yazar. neden öyle birşey yaptım acaba,
aşık mıyım neyim ?
- verdiğim tıpla ilgili uktelerimi dolduran yazar kişisi. hoşgelmiş.
uktelerimin artık bir girisi var.
ayrıca tıp fakültesiöğrencisi olup olmadığını da merak ettiğim.''ş'' harfiyle bir alıp veremediğide var galiba.
hakkatten eline sağlık. ben bile bazı noktaları tekrar hatırladım. lazım geliyorlar.
- y yerine l harfi yazarak, yanlış bir başlık açmış yazar. hatasını işten yorgun gelmiş olmasına bağlamaktadır. kısa zamanda anlayıp zaten telafi etmiş ve girisini silmiştir.
ancak insanların hatalarını yüzüne vurmaktan zevk alan şahıslar tarafından mesaj yağmuruna tutulmuş, hatta yazdığı yazının türkiyeyi kurtarırcasına çabalayan bir yazar tarafından resmi çekilmiş ve internete konulmuştur. yazıktır, günahtır.
evet ortada bir hata vardırda bu kadar basit davranışlar sergilememek gerekir. basit bir hatadır, kapatılabiir ve öylede yapılmıştır zaten. neyse; üşenmeden resim çekip internete yükleyen, diğer insanlar gibi açılan konunun yanlışlığı hakkında yapıcı değilde insanı lekeleyici mesajlar atan, hatta yapılan hatayı sanki çok büyük bir marifetmiş gibi sözlük içinde afişe eden bu yazar insana üzüntülerimi bildiiriyorum, kendisini yapıcı olmaya davet ediyorum.
basitleşmeyelim, çocuk parkı değil burası.
- ismiyle bana çok güzel şeyler hatırlatan yazar. ayrıca acayip iyi anlaşırım kendisiyle. sıkı takipçisiyim.
- yedikule zindanları kuleleri için verdiğim bütün ukteleri başarıyla dolduran nesildaş yazar.
teşekkürler...
|