|
|
- yurdumun vcd - dvd'lerinde film başlamadan önce yaklaşık 10-15 saniye süren "bu görüntüleri kopyalamayın, kapınıza dayanırız, alayınızı silip süpürürüz" tarzı tehditler içeren yazıdır.
bilmiyorum alakalı mıdır ama bide fbi warning diye bir yazı çıkıyor yabancı filmlerde. ama bazılarında sadece...(whopper, 28.12.2004 02:12 ~ 02:13)
- korsan vcd'lerin başında bulunan yasal uyarı -ki kopyalamayın yasaktır, kopyasını görürseniz korsan ihbar hattına haber verin demektedir- enteresandır. öyleki her film izlemeye oturduğunuzda kendinizi ihbar etmeniz gerekir.
- sigaranın yanında bulunan ''sigara sağlığa zararlıdır'' uyarısı da bu çerçeveye dahildir.
- formalite icabı yapılan uyarı. zira bu uyarı çeşiti paketlerde kaplarda çanaklarda ufacık tefecik olmasına rağmen çok büyük karşılık beklenmekte milletin bu uyarıyı dikkate alacağı sanılmakta.
en son sigaralarda spermlere verdiği zarar da anlatılmaya çalışılmış etkili olduğu tespit edilmiştir.
- sigara sağlığa zararlıdır.şeklinde görülen uyarı tipidir..
- (bkz: @1278688)
yukarıdaki girisiyle yok risk şudur, yok risk budur efsanelerine son vermiş yazar.
şu girinin üzerine tabi
(bkz: @1032162)
- "top sende artık, bizden günah gitti" mealine gelen kısa uyarı metnidir.
- hoşbulmuş dördüncü nesil yazarlarınızdan.
- nickinin kasvetinden dolayı "yasal uyarı" yazısının hemen altında ki ":)" butonuna basarken insanları bir kez daha düşünmeye sevk eden yazar.
inanmıyorsanız deneyin !*
- konuşurken dinlenesi, izlenesidir*, konuştukları üzerine düşü(nü)lesidir.
erasmus programını aklıma sokmuş, beni bir bir avrupa hayallerine sürüklemiş fevkaladedir kendisi. bırakın avrupa'daki bir senemizi*, ömrümün geri kalanını gözüm kırpmadan onunla geçirebileceğim hakiki dosttur.
günlük konuşma diline sempati beslediğimdir. mesajlarıma, ne zaman olursa olsun, o kendi mizah anlayışıyla cevaplayıp, yüzümde kalıcı bir tebessüm bırakabilme potansiyeline sahip, en güzel hayatın gerçeklerinden biridir. iyi ki..'dir.
ve son olarak desmond*'ın dediği gibi brotha*'dır.
sawyer* ne derdi de takılırdı ona bilemiyorum*.
|