belki ilginizi çeker
  1. · üniversiteli evinde yaşanabilecek gerginlikler
  2. · 75 ytl ye cooper alacak kadar jean misin
  3. · yarrak varsa yerim
  4. · oğlum göster amcana pipini
  5. · yarın ne yiyeceğim sendromu
  6. · yunanlıların türk yemeklerini sahiplenmesi
  7. · ayrılalım ama arkadaş kalalım
  8. · şeriatı darbeye tercih ederim
  9. · kas yok statü yok para yok ne var lan it
  10. · wow
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · boylumlama
  2. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  3. · sözlük yazarlarının hayalleri
  4. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  5. · domuz gribi
  6. · thierry henry
  7. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  8. · hoşlanılan kızı msnde beklemek
  9. · doğum kontrol hapı kullanan travesti

yarrak var yer misin  

1. "boşan da semerini ye" anlamına da gelebilen dumur ötesi bir soru.
    (selenge, 20.06.2007 13:36 ~ 21.06.2007 07:10)
  2. - akşama ne yemek yaptınız?
    - köfte yaptık. patetes kızartıcaz bi de yanında.
    - başka?
    - biraz makarna var dünden kalma onu da pişiririz belki.
    - başka?
    - domates çorbası istiyodu selçuk, yaparsa otlanırsın biraz ondan.
    - başka?
    - yarak var atahan yer misin?

(bkz: üniversiteli evinde yaşanabilecek gerginlikler)
    (agnostik portakal, 20.04.2009 23:12 ~ 23:13)
  3. önüne konan hiçbir şeyi beğenmeyen yahut sürekli midesini düşündüğü için 'ne yiycez?', 'ben ne yiycem?', 'yemekte ne var?' diye soran arkadaşlara verilecek en güzel yanıttır.

-yemekte ne var?
    +yarrak var canım yer misin?
    -arkasından da bir çay suyu koyarsınız artık.
    (aydeliselman, 04.06.2009 17:00)
  4. hiçbir şeyi beğenmeyen, her yemeğe burun kıvıran sevgiliye söylenmek istenen ama hep insanın içinde kalan sözdür. yarrak var yer misin? oh be rahatladım.
    (orshit, 13.06.2009 13:50)
  5. terbiyesizce, ahlaksızca, şerefsizce, küçük bir balta penislinin dudaklarından duyulabilecek, bunu söyleyen ağızdan saçtığı her damlayla kadın göğüs uçlarını ıslatıp memelerini dikleştirebilen mümin insan sorusudur. sıkça kullanılır.

ayrıca geçen gün, arkadaşların ısrarıyla buluştuğum kıza söylediğim sözdür. ulan mına kodumun karısı, zaten ilk gördüğümde sevmemişim seni, abuk subuk oturuşlar, sohbete uzak kalmalar, telefonla oynamalar, çaktırmadan sütyeni düzeltmeler, siyah taytın açık tarafından fışkıran kıllar falan benim sevdiğim şeyler değildir ve olamazda, olursa 5 zenci ellerimi kollarımı bağlayıp, penisleriyle ağzıma yüzüme meni fışkırtsınlar.

g*tünü sevdiğim kaşarına mal bir çocuk gibi '' offf açım yemeğe gidelim mi '' diye mesaj attım. ulan yazıyım dedim, belki toplum arasında böyle çekingen takılıyodur, baş başayken eğleniriz falan gibi hayallerim var. tamam ama 1 saat sonra dedi. ben açlıktan ölüyorum zaten, neyse 10 dakika önce penisimi karıştırdığım elimle corn flakes yedikten sonra, buluşma için duşa girdim. çıktım polo yaka t- shirt falan giydim, harikayım, çok tatlıyım, güzelim, muhasebeci babam benim.

buluştuk. iki tane salak espri yaptım, zoraki bir gülümseme falan böyle, kıllandım yine. çaktırmadan ayakkabılarımı bağlamak için durdum, tekrar hidayet koşusuyla arkasından giderken götünü süzdüm, hoş değildi. böyle bi basık abi, bi acayip, anladınız siz. makarna pizza tarzı bir şey ister misin dedim, hayır yaa karbonhidrat dedi, karbondioksit anladım, o havada da var dedim. 45 saniye sustuk. yüzüne baktım. bıyık vardı. e ne yiyelim dedim. e sen karar verseydin yain normal biri olarak davet etmeden önce dedi.

an o andır, ağzımdan nasıl çıktığını bilemedim. '' yarrak var yer misin '' dedim. baktı gerizekalı dedi hızlı hızlı yürümeye başladı evine doğru. arkasından gittim ehehe hehe şaka yaa dedim kolundan tuttum, bırak gerizekalı diyerek yüzünü döndü, gözleri dolmuştu, ağlıyordu. sonra daha hızlı yürüdü, bende gittim iki üst sokakta kokoreç ayran yaptım, üstüne de 4 midye çaktım, abi çay oldu ister misin dedi eyvallah dedim küçük taburede çayla sigara keyfimi yapıp, sözlüğe geldim bunları yazdım.

iyi demişim di mi ? haketmiş kaşar. millet yicek ekmek bulamıyor anasını s.ktiğim kaşarı !cry cry !

not: ıyyyy author özentisi demeyin ulan, author götürüyor. her küfür edeni authora benzeteni benzetirim.
    (kirve, 30.09.2009 02:10)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil