belki ilginizi çeker
  1. · kenan evren yargılansın
  2. · kenan evren e intihar önerileri
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  2. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  3. · ugg düşmanı ezik kızlar
  4. · prison brake
  5. · öğretmenler günü
  6. · darwin i bitiren balık
  7. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  8. · türkiye
  9. · selami salihoğlu

yargılanırsam intihar ederim  

1. kenan evren'in 12 eylül darbecileri yargılansın tartışması sonrasında yaptığı açıklama. gerçi pek "anti militarist" tayyip paşa baykal'ın bu önerisini biz sulu şakalar sevmeyiz diyerek kaale bile almadı ama görünen o ki kenan evren, suçlarının farkında olduğu için işi biraz daha ciddiye alıp yargılanması dahilinde intihar edeceğini deklere etmiş. muhtemelen bu açıklamayla saf yüreklere memlekete böylesine hizmet etmiş birini yargılamak demek onun intihar etmesi demektir mesajını veriyor. belki de evren paşa, paşalığı döneminde 17 yaşında idam edilenlerin, işkence sonucu aklını kaybedenlerin, delirenlerin, intihar edenlerin veya tecavüze uğrayanların suçunun bedelini kestirmeden bu yolla ödeyeceğini düşünmüştür. kim bilir...

(bkz: http://www.cnnturk.com/...)
    (allegra, 26.06.2009 12:55)
  2. (aydeliselman, 26.06.2009 12:57)
  3. başıma bir iş gelmeyecekse kendisini öldürüp intihar süsü verebilirim. yok yani, yaşlı adam; yorulmasın diye...
    (die for morrison, 26.06.2009 13:00 ~ 13:02)
  4. (selenge, 26.06.2009 13:02)
  5. (wueseps, 26.06.2009 13:04)
  6. kenan evren bu sözü yargılanmayacağını, böylesi bir meclisin kendisini yargılamayı bırakın hakkında en ufak bir işlem bile yapamayacağını bildiği için söylemiştir.

zaten yakında 80 darbesini kenan evren'in yapmadığı, onu da ergenekon çetesinin yaptığı ortaya çıkacak.

insanlar darbe kelimesini ettiler diye sorgulanıp içeri alınırken, sorgulamada can verirken darbenin âlâsını yapmış bu adamı neden hâlâ yargılamadık sanıyorsunuz?
    (iknowthepiecesfit, 26.06.2009 13:07)
  7. (allegra, 26.06.2009 13:12)
  8. (allegra, 26.06.2009 14:23)
  9. bir arkadaş'ın anlattığına göre şu şekilde vuku bulmuş muş...
    (vuku bulmamış da olabilir,ama buladabilirdi, ya da... yok yok. ama?... eeh neyse işte.),,

*- bırakın beni bırakın yargılayamazsınız eğer yargılarsanız erdal eren gibi onurumla intihar ederim
    #- öhö öhöm..ee efendim erdal eren intihar etmedi onu biz astık.
    *- o zaman deniz gezmiş gibi int..
    #- öhööööö! efendim o da intihar etmedi.
    *- hüseyin inan.. ? nen olm o da mı değil? yusuf aslan... hastt... gene mi olmadı?
    neyse efendim netekim ben de münevver karabulut gibi intihar ederim

(bkz: kendi nü portresini yaptırarak intihar etmek)
    (zipir, 26.06.2009 14:59)
  10. kenan evren'in ağzından kaçırdığını düşündüğüm sözü.

zira asıl cesaret intihar edebilmek değil, yaptıklarından ötürü hesap verebilmektir. hesap vermek daha büyük cesaret ister.
    (elpinoras, 27.06.2009 05:22)
  11. kenan evren: yargılanırsam intihar ederim.
    kamer genç: kenan evren hemen intihar etsin.
    (amedian, 27.06.2009 05:24)
  12. bir kimsenin ölümlü ve insan olduğunu kanıtlayan sözdür.

aaa, netekim paşa buyurmuş lafı. demek hem ölebiliyor, hem de... cık, ikinci şart zor.
    (varolmanın dayanılmaz hafifliği, 27.06.2009 07:07)
  13. 90 küsur yaşlarına gelmiş zaten artık 2 ayağı birden çukurda olan bir insanın eski günlerden kalma alışkanlıkları uzantısında savurduğu -ama kendince- tehdittir!

etsen de etmesen de :''asmayalım da besleyelim mi?''

dediğin erdal eren le ve daha niceleriyle ilahi adalette zaten yüzleşeceksin...

nasılsa;

"our boys have done it"

değil mi?
    (normalşartlaraltındaveodasıcaklığında, 27.06.2009 08:24)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil