belki ilginizi çeker
  1. · beyler ağalar istanbul ne tarafta
  2. · çaçaron
  3. · yardımı yanlış anlayan kız modeli
gündem
  1. · darwin i bitiren balık
  2. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  3. · beşiktaş
  4. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  5. · sözlük yazarlarının itirafları
  6. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  7. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  8. · korn
  9. · güneşe yolculuk

yardımı yanlış anlayan kız modeli  

sayfa  / 2
  1. içinden fesatlık taşan insan modelidir. kafede kayıt yapmak için netscape kurmaya çalışan kıza, bunun gereksizliğini anlatsanız bile yanlış anlar, tanışmak için bahane uydurduğunuzu sanır. ardından yüzünden düş yakamdan ifadesi okunur. size, "bu ne zihniyettir kardeşim" düşüncesiyle uzaklaşmak kalır. (dioletian ile birlikte yaşanmıştır.)
    (jellicle, 21.09.2004 21:09 ~ 21:12)
  2. türkiye topraklarında yaşayan kız modeli
    (12monkeys, 21.09.2004 21:19)
  3. "yardııım!" dediğinizde "nereni yardın canım?" diyen kız modelidir.
    (bkz: ben bunu gördüm)
    (harbegidensarısaçlıçocuk, 20.05.2007 00:12)
  4. bu yardım bir erkekten bir kıza yapılmışsa hemen sevildiğini düşünen cinstendir*
    (madalyonun güzel yüzü, 20.05.2007 00:13 ~ 06.07.2007 20:13)
  5. (bkz: çaçaron)
    (gibigibi, 20.05.2007 00:38)
  6. (bravado, 20.05.2007 00:41)
  7. hafızasında arabesk filmi yer etmiş kızdır.
    (bkz: beyler ağalar istanbul ne tarafta)
    (bkz: gösterelim anam)
    (meekome, 20.05.2007 00:43)
  8. içinde bulunduğu durumdan dolayı böyle bir insan olmuştur.kimbilir belkide çok çaresizdir, muhtaçtır ilgiye.böyle en ufak bir ilgiye maruz kalınca da havalara girip gidip diğer kız arkadaşlarına anlatıp kendince hava atmaya çalışır.hemen bir örnek verelim

erkek: pardon bakar mısınız? sanırım siz yanlış gelmişsiniz bende o tarafa gidiyordum isterseniz yardımcı olayım size, gidelim birlikte.
    kız: aaa öyle mi...olabilir aslında teşekkürler bik bik bik...

kız gideceği yeri bulur sonunda ve kendi kız arkadaşlarına olayı özetler

kız: ayyy derken çok şeker bir çocuk geldi yanıma zaten sürekli bana bakıyorduuu...geldi bende gidicektim beraber gidelim dediiii.ben de tamam falan dediimm.sonra yol boyunca konuştu bölümümü sorduuu inanabiliyor musun kesin benim nerelerde takıldığımı öğrenmek için sorduu bilemiyorum artık yaniii bıdıbıdı bikbikbik...
    diğer kızlar:aaaa kesin yazıyor kızım sana bu çocuk zaten o günde görmemişmiydik biz bunu kafeye girmişti su alıp çıkmıştı anlamıştık zaten bizi takip ediyoorr bıdıbıdı da bıdı bıdı....
    (poisontendre, 20.05.2007 00:51)
  9. inşaat fakütesinin hemen dışındaki merdivenlerde başıma gelmiş olaydır, hanım kızımız elinde bilgisayar kasası taşırken gördüm, büyükçe de bir kasa idi.

- yardım ister misniz?
    - hayır, teşşekkürler.
    - iyi siz bilirsiniz.

burada bünyemde herhangi hormonal aktivite olmamıştır valla, tamamen bir yardım isteği ile söylemiştim. aslında burada pekte yanlış anlama yoktur, istememe yardır.
    (bkz: akşam pazarı)
    (eden, 20.05.2007 01:08)
  10. belki bir hafta öncesine kadar varlığına inanmadığım kız tipidir.

yanlışlıkla çarpışıp kitaplarının yere düşmesine sebep olduğum kıza yardım edeyim derken maruz kaldığım tepki;
    -tipim değilsin...

not:çüş be kızım,oha be kızım,dur bi dakka,
    daha yardım aşamasındayım.
    (adrian, 06.07.2007 13:21)
  11. -şey sayın bağyan bir el atsanız da kaldırsak.
    +hayvan!
    -yanlış anladınız ben yardım amaçlı...
    +terbiyesiz! ordinaryus öküz seni!
    -yine iş başa düştü.
    (ronn, 06.07.2007 13:26)
  12. kendisinden yardım istenmesini de yanlış anlayan versiyonları mevcuttur;

- pardon hamfendi iletişim fakültesi ne tara...
    - saçmalama!!!
    - ??? (dumur)
    (mr x, 06.07.2007 15:13)
  13. bazen kendini bir bok zanneden kız modelidir,bazı bazı da çevresindeki bok heriflerden bıkmış usanmış,onların üstün çabalarıyla bu hale gelmiş kız modelidir...
    (kaptanınteknesinebendebinecem, 06.07.2007 16:04)
  14. kendilerini ancak windows yardımının paklayacağı insan grubu.
    (noscho, 06.07.2007 16:31)
  15. kadına vurmak adet değildir ama, denk gelirse kafa atmak gerekir.
    cinsellik, bekaret gibi tabular da yıkılmış olur böylece.
    (venom, 07.10.2007 21:19)
  16. dolmuşta kız sessizce der: inebilir miyim?
    şoför duymaz ve yola devam eder, yandaki erkek bu durumdan rahatsız olur ve der sesli bir şekilde: şoför bey hanımefendi inmek istiyor.
    kız: kendim söyleyebilirim, hıh!
    erkek: ya bi çık git yaa...
    (bo, 07.10.2007 21:49)
  17. bir derneğin kapısından çıkılırken karşıdan gelmekte olan bir kız görülür. kapı tutulur, kız girer. birkaç gün sonra tesadüftür ki yine aynı senaryo oynanır. sonrasında "ay bu çocuk bana asılıyo" diye serzenişleri duyulur.
    ilginçtir bunlar.
    (noryth aquanum, 07.10.2007 22:36)
  18. -paketinizde baya büyükmüş, bi el atam mı? yardım babında
    +teşekkür ederim gerek yok
    -bi el atam be
    +manyak mısın kadreşim gerek yok
    -off küfee
    +(duymamazlıktan gelir)...
    -meme?
    +..........
    -vaşş memelerrr
    (yaqui, 19.03.2008 15:27)
  19. (closer, 19.03.2008 15:33)
  20. hak verilmesi gereken kızlardır. kendisine saat sorup cevap aldığında ise
    "bu kız bana yüz verdi" triplerine giren kişilerden sonra herkese kuşkuyla bakar olmuştur.
    (arapbebek, 19.03.2008 15:46)
  21. bırakın kendi halletsinler işlerini. yardıma ihtiyacı olan gelir ister sonuçta.
    (jerksuck, 19.03.2008 16:18)
  22. - hey bebek! ıstaka nasıl tutulur göstereyim sana.
    - aaaay sapık.
    (azwepsa, 19.03.2008 16:27)
  23. - hanımefendi n'olur bi yardım?!
    - a aa deli mi ne ayol? bana mı sordunuz yararken?
    - abi gene yardımı yanlış anlayan kız modeli ya.
    - hayır güpegündüz yarmak da ne oluyor kuzum? siz önce onu diyin bana.
    (tembel, 19.03.2008 16:57 ~ 17:26)
  24. erkek ile kadının doğasının farklı olduğunun anlaşıldığı bir başka olay tezahürü durum.
    (digerati, 19.03.2008 17:13)
  25. madem içinde yardım ve yanlış anlamak geçiyor şöyle bir anımı anlatayım.

kadıköy bahariye'de bir arkadaşımla koton(reklam değil maksat yer beyanı) mağazasından(yanlış hatırlamıyorsam) çıkılmıştır çıkmamızla önümüzde iki tane yapışkan pardon önce bir tane yapışkan genç yardım için kitap ayırgacı(adını hatırlayamdım böyle söyledim) sattıklarını dile getirirler.önceden tecrübeli ve en son bir ayırgaca 10 ayırgac parası veren ben çocuğa "hayır teşekkür ederim" diyip geçmişimdir.arkamdan gelen ve bu konuda tecrübesiz arkadaşım çocuğun uzattığı ayırgacı elinden çekmiş sanki bedavaya veriliyor gibi alıp gitmek istemiştir(ilan dağıtanlar gibi birşey sandı herhal).bu durumu gören ben durup (n'yapıyorsun x sana onu hediye etmiyorlar." deme gafletinde bulundum ve olduğumuz yerde kaldık.bu arada arkadaşım durumu anlamaya çalışıyor bu ne, niçin, neden muhabbeti.bende arkadaşıma gerek olmadığını anlatmaya çalışırken baktım kurtuluş yok bozuk para aramaya koyuldum.baktım bozuk paranın "b"si yok. "gerçekten bozuk param yok teşekkür ederiz" dedim.bu arada bu densiz gençler (o arada bir arkadaşı daha geldi)yok bütünde olur filan muhabbetine girdiler.o arada arkadaşımda baktı ve yanında hiç para yok.

neyse "ne bukadar bıdı bıdı ettin." diceksiniz geliyorum sonuna.ben harap ve bitap olmuşum cıvıklıklarından sinir basmış halde biraz sert konuştum.tam bu esnada bizim densiz, amacından sapmış gençler işi iyice utanmazlığa vurup, almak istemediğimizi düşünüp yalan söylediğimizi mi (para konusunda) sandılar bilmiyorum ki zaten bizi yargılamak ,kızmak hakkına sahip olacak en son kişiler.
    ben arkadaşımı kolundan tutup gitmeye başlarken içlerinden biri "telefon numaranı versene, hadi gelin bir yerlere gidelim , eğleniriz." demeye başlayınca sinirden buz kesmiş ben hiç bir şey söylemden ordan uzaklaştım.şimdi olsa hiç birşey söylemezmiydim? doğduklarına pişman ederdim.fakat o kadar bunalmıştım ki kimseyle sokak ortasında kavga edecek saygısızlığı bulamadım kendimde.

velhasıl ı kelam yardım isteğiyle başlayan burda çok uzun gibi görünen fakat 10-12 dk süren bu diyaloglar bundan sonra yardım için yaklaşanı yanlış anlamaya meyilli bir bünye yaratıyor.başka bir açıdan yardım ve yanlış anlama...
    (dörtyapraklıyoncanındördüncüyaprağı, 19.03.2008 17:35 ~ 20:21)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil