belki ilginizi çeker
  1. · cihan bafra
  2. · şöyle bi kız arkadaşımız olmadı ki
  3. · yaran mail ler
  4. · camel
  5. · ara beni boya beni
  6. · sapık
  7. · upuzun smse ok diye cevap atan insan
  8. · tostumu yedim bekliyorum
  9. · makromarket
  10. · neden tost yersin sexten önce
gündem
  1. · bir solcunun bilmesi gekenler
  2. · asla birlikte olunamayacak birine aşık olmak
  3. · beşiktaş
  4. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  5. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  6. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  7. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  8. · bulldog coffeeshop
  9. · cats and dogs

yaran telefon mesajları  

sayfa  / 10
  1. telefon sapığından gelen mesaj:
    - naber?
    (trustno1, 23.12.2005 22:26)
  2. mesajda sadece sıkıldım demek isteyen kişinin i'lerin azizliğine uğramamak için binbir takla atması yarar beni mesela.
    (subuo, 24.12.2005 00:37)
  3. kurban bayramında koyununuzu önceden ayırtın, sonra kalmaz malmaz bayram günü bana da koyuun bana da koyuun diye bağırırsınız.

not : az önce geldi.
    (dlord, 12.01.2006 13:24)
  4. sapık
    -sonunda numaranı buldum
    bambuk
    +kimsin?
    sapık
    -önce sen söyle adını
    bambuk
    +berkecan
    sapık
    -bambuk olmasın o?
    bambuk
    +uff biliyosan niye uğraştırıyosun? kim olduğunu yazacaksan yaz,kontörüm bitiyo
    sapık
    -avea hattın varsa onu yazsana. daha rahat konuşma imkanımız olur. ya da bu akşam 7de beşiktaştaki kadıköy iskelesinde buluşalım. sana ne zamandır söylemek isteyipte söyleyemediğim birşey var. niyetim kötü değil. sen beni tanıyosun ama söyleyemem kim olduğumu. eğer gelirsen görürsün. gelmezsen de bir daha seni rahatsız etmem söz veriyorum
    bambuk
    +işim var gelemem, avea hattım yok. söyleyeceksen söyle son kontorum.
    sapık
    -tamam gelmeyeceğini biliyordum zaten. söyleyeceğim şeyi tahmin etmişsindir. senin için çarpan bir yürek vardı. sen yoksan o yürekte yok. elveda (ölümümden dolayı vicdan azabı duyma sakın, üzülmeni istemiyorum. ama merak ediyorsan kim olduğumuyarın bir gazete al, 3. sayfasını oku, tekrar elveda)
    bambuk
    +ya oğlum dalga geçecek başkasını bulamadın mı? kimsen söyle. son kontorum ölsende mesaj yazamam artık.

daha sonra sapıktan mesaj gelmedi. merak etmiyo değildim kimdir, necidir diye. sabah oldu arkadaş* gazete sayfalarını yokladı, hemen mesaj yazdı 'lan ölen falan yok' diye.. yememiştim zaten*
    yemek molası verdiğimde sapığımın beni aradığını gördüm, bi an aklımdan köprünün üzerinde olup benimle son kez konuşmak istediği geçti, tedirgin bi şekilde açtım telefonu..

+alo
    -merhaba
    +tanıyamadım
    -ben dün sana mesaj atmıştım
    +haa.. ölmedin mi la daha?
    -yok
    +kimsin peki?
    -sesimden tanımadın mı?
    +yok valla..
    -camel ben
    +camel?
    -camel lan
    +lan camel
    -camel evet
    +ahahah lan allah cezanı vermesin
    ..

(bkz: şakacı yazar)
    (bambuk, 04.07.2006 15:08 ~ 28.07.2006 10:29)
  5. bebişim çok öptm seni çk seviormmmm hıyardan bile :) hadi byss

arkadaşın telefonunda vardı böyle bi ibare uzun uğraşlar sonucu ele geçirmiş idik.ikiye tek dalmış idik. daha neler yapmamış idik ki.sonuncu olmadı. (bkz: hıyar)
    (sigur ros, 04.07.2006 19:09 ~ 09.07.2006 11:19)
  6. mesaj ev arkadaşına atılır:
    - gelirken ekmek ve patates al.

gelen mesaj:
    "bu ülkede 30000kg patates 1 milyon da ekmek doğrandı (ulan bir nobel de bana verirler mi acaba?)"
    (ephendy, 13.10.2006 16:38)
  7. öğretmenler günü dolayısıyla arkadaştan bir mesaj gelir: "geçmş-gelecek, kandil, ramazan, kurban,yeni yıl, 23 nisan, 19 mayıs, 29 ekim, 3 ocak, 5 ocak, 1 mayıs, doğum günü, öğretmenler günü, sevgililer günü, giresun'un kurtuluşu her ne kadar önemli gün varsa şimdiden kutlu olsun. vatan sağ olsun. oh be..."
    (selenge, 24.11.2006 20:44)
  8. x:ben çok üzgünüm ama bugün gelemiyorum çünkü acil bir işim çıktı.şimdi açıklamak isterdim ama çok uzun.yalnız bilmelisin ki bu durum keyfimden kaynaklanmıyor....hede hüde...

y:ok.

bu sinirden yarar muhtemelen.şaka gibi bir olaydır çünkü.onca cümleye bu kadar tepkisiz kalabilmek!özellikle de bedava gönderilebilecek mesajların birikmesi söz konusu olduğunda cümle cümle mesaj atmak gibi bir durumda olmuştu bir ara.bu yüzden avea'ya sövmedim değil!
    (sevgimiz kısıtlandı, 24.11.2006 22:12)
  9. teyzeden para istenecektir. yüz yoktur...

transistör kazancı: dün harcanan paranın extresi

2.4 ytl: gidiş dönüş dolmuş

7 ytl: yenen köfte

5 ytl: kursta yenen hamburger ve kola

dün akşam verilen para: 20 ytl

işbu yukarıdaki hesaba dayanarak dün yapılması planlanan kız arkadaş ile yemek yemenin bugüne ertelenmesi dolayısıyla tarafıma yeni ek ödenek açılmasını arz ederim.

saygılarımla

teyze: gel vereyim
    (transistör kazancı, 03.01.2007 00:42 ~ 05.01.2007 02:24)
  10. yorucu bir günden sonra arkadaşa yeni numara verilmek istenir:

t.k: bu benim yeni numara. eskisi iptal değil ama.

arkadaş: ulan sen kimsin mına koyim. ismini yazsana aptal herif. kesin transistör kazancı sensindir bu.

t.k: küfür etme lan tamam.

edit not: (bkz: cihan bafra)
    (transistör kazancı, 05.01.2007 12:22 ~ 20.12.2007 01:05)
  11. - boş mesaj

+ olum manyak mısın boş mesaj atıyosun.

- boş adama boş mesaj.
    (lucifer, 01.02.2007 18:33)
  12. senin ananın avradının soyunun sülalenin eşiktekinin beşiktekinin bayramını kutlar büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim.
    (kurremkamerruk, 10.02.2007 17:19)
  13. ''ben alpella bırak bu işleri.sapıklık yapma miyat''
    baya düşündüm acaba miyadımın dolduğu mu düşünüldü, kesin alper diye biridir bu diye.
    (bkz: alpella)
    (bkz: bu ne lan)
    (morsmordre, 10.02.2007 18:13)
  14. "kanka teşekkür ederim, bugün harikaydın. araba için teşekkürler hayatımı kurtardın, sabahattin"

ee yuhh yani. kimsin diye de aramadım.
    (gibigibi, 10.02.2007 18:17)
  15. kanka tvnin sesi kisin.koduumun okani kafami zikti.

(yan odada uyumaya çalışan arkadaştan)
    (pokezat, 10.02.2007 18:43)
  16. vize saati yaklaşmaktadır ve arkadaşlardan biri hala gelmemiştir, "gelmeyecek misin?"diye mesaj atıldığında gelen cevap:

"hayatın kendisi bir sınav değil mi zaten? sizlere hayatta başarılar..."

e iyi peki...
    (solgun, 22.02.2007 00:46)
  17. tarafıma şöyle bir mesaj gelmişti:

zoruna mı gitti hayatım çok koymak istiyorsan koyabilirsin. canım seni çok özledim arıyacam konuşalım.

müteakiben gelen özür niteliğindeki mesajla beni ne koyacağımı düşünme zahmetinden kurtarmıştır. zaten aramadıda, konuşamadık. hakkaten ne koyacaktık acaba? yoksa sadece benim mi içim fesat?
    (bkz: şöyle bi kız arkadaşımız olmadı ki)
    (talisman, 22.02.2007 01:16)
  18. yeni yıl mesajı:
    2007 sana mutluluk, sağlık, para, aşk getirsin. getirmedi mi? koy gtüne gitsin daha 2008 vaaar, 2009 vaar...
    (thor, 22.02.2007 01:20)
  19. tanımadığın bi numaradan iki kez üstüste gelen aynı saçma mesajdır:
    -baba gelirken ekmek al
    (pedaliza, 20.03.2007 20:29 ~ 30.11.2007 13:43)
  20. erkek arkadaşlara gönderdiğim ve tarafımca yazılmış bir mesaj vardır aynen şöyle:

"annesine bir türlü kız beğendiremeyen delikanlılar müjde! adınızı, yaşınızı, boyunuzu, kilonuzu yazın 6464'e gönderin annenizin yerine turşunuzu biz kuralım. mesaj gönderen ilk 50 kişiye turşu kabı hediye."

bir de şu vardır:
    -şşşt sana bir sır vereyim mi?

cevap gelir:
    -ver bakayım.

ve cevap gelir:
    -2 kişinin bildiği sır değildir ama nihahah

ve tabii hoş olmayan bir mesaj gelir bunun akabinde:
    -allah belanı versin!!
    (atalantavanessa, 14.04.2007 15:38)
  21. (tazmanya canavarı, 16.04.2007 12:57)
  22. "gelirken darbeliyle breyizide al lan pic. gotunu gezdiriyosun sabahtan beri sikicem kuyrugunu .."

(bkz: sapık)
    (bkz: an itibariyle olmasa da yakın tarihte)
    (bkz: vallahi)
    (dunya zikime eyfel dotume, 16.04.2007 15:17)
  23. kız arkadaşımdan:
    "ben erol büyükburç'um. bana saksı muamelesi yapamazsın."
    (bkz: deli)
    (askkolik, 16.04.2007 15:21)
  24. mesela şöyle birşeydir: "o.....".insana annesinden geldiğinde önce derin sarsıntılar geçirtmekte; olayın, annenin resimli mesaj atmaya çalışıp da mesajı alan telefonun tırtlığı yüzünden muvaffak olamaması olduğu anlaşıldığında ise yarmaktadır.
    (kabelebeyse, 17.04.2007 18:35)
  25. calavera: selam kuzen? nasılsın? programda bir değişiklik yok değil mi? öncesinde bir şey yapar mıyız? yoksa akşama kaçta buluşup kokteyle gidiyoruz?
    kuzen: 8

işte kısa mesajbudur!
    (calavera, 25.04.2007 11:05)
 sayfa  / 10

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil