sapık
-sonunda numaranı buldum
bambuk
+kimsin?
sapık
-önce sen söyle adını
bambuk
+berkecan
sapık
-bambuk olmasın o?
bambuk
+uff biliyosan niye uğraştırıyosun? kim olduğunu yazacaksan yaz,kontörüm bitiyo
sapık
-avea hattın varsa onu yazsana. daha rahat konuşma imkanımız olur. ya da bu akşam 7de
beşiktaştaki kadıköy iskelesinde buluşalım. sana ne zamandır söylemek isteyipte söyleyemediğim birşey var. niyetim kötü değil. sen beni tanıyosun ama söyleyemem kim olduğumu. eğer gelirsen görürsün. gelmezsen de bir daha seni rahatsız etmem söz veriyorum
bambuk
+işim var gelemem, avea hattım yok. söyleyeceksen söyle son kontorum.
sapık
-tamam gelmeyeceğini biliyordum zaten. söyleyeceğim şeyi tahmin etmişsindir. senin için çarpan bir yürek vardı. sen yoksan o yürekte yok. elveda (ölümümden dolayı vicdan azabı duyma sakın, üzülmeni istemiyorum. ama merak ediyorsan kim olduğumuyarın bir gazete al, 3. sayfasını oku, tekrar elveda)
bambuk
+ya oğlum dalga geçecek başkasını bulamadın mı? kimsen söyle. son kontorum ölsende mesaj yazamam artık.
daha sonra sapıktan mesaj gelmedi. merak etmiyo değildim kimdir, necidir diye. sabah oldu arkadaş
* gazete sayfalarını yokladı, hemen mesaj yazdı 'lan ölen falan yok' diye.. yememiştim zaten
*
yemek molası verdiğimde sapığımın beni aradığını gördüm, bi an aklımdan köprünün üzerinde olup benimle son kez konuşmak istediği geçti, tedirgin bi şekilde açtım telefonu..
+alo
-merhaba
+tanıyamadım
-ben dün sana mesaj atmıştım
+haa.. ölmedin mi la daha?
-yok
+kimsin peki?
-sesimden tanımadın mı?
+yok valla..
-
camel ben
+camel?