|
|
- (bkz: metin özerdoğan)
(lethe, 02.04.2007 23:26 ~ 23:26)
- az önce bir tanesi başımdan geçmiştir; telefon çalar karşıda kazma bir erkek sesi vardır (kısaca : k) ve konuşma başlar...
libertar:alo
k:alo kimle görüşüyorum?
l:kimi aradınız?
k:libertar'ı aradım.
l:buyrun benim.
k:asayiş şubeden arıyorum
l: (aklıma geçen sene yaptığım şikayetle ilgili birşey söyleyebileceği geldi önce) evet buyrun.
k:hakkınızda şikayet var.(bu sefer şikayet ettiğim adamların kıllık olsun diye bir şikayette bulunabiliecekleri geldi ki böyle birşey daha önce başıma gelmişti)
l:nedir şikayet.
k:otobüste bir bayana sarkıntılık etmişsiniz.
l:?!?!?! ne ne?
k:bir bayana sarkıntılık yapmadınız mı otobüste?
l:yapmadım.
k:niye yapmıyosun lan
l:?!?!?
neyse arayan üç dört yıldır görmediğim bir akrabamdır, bir şey sormak için ararken yapacağını yapıp oldukça eğlenmiştir...
(bkz: bu da böyle bir anımdı)(libertar, 24.06.2007 21:58 ~ 21.04.2008 09:54)
- (bkz: hurdacı muharrem)
- -buyrun uncalı pide kebap salonu...
-abi ne var orda?
-lahmacun, etli pide, kuşbaşı, kuzu şiş, adana, urfa, beyti, karışık...
-hah abi lahmacunu versene telefona..
-senin ananı avradını sülaleni...
- +iyi günler boş mezar var mı ?
-var, ne yapcan ?
+karı atacaz.
- (bkz: abi beni sik)
- dirk, sen benim bir külah dondurmam, sınıf arkadaşlarımız ve telefonda şakayı patlatan x kişisi öğretmen masasının etrafında toplanmış zevkle telefon görüşmesini dinliyoruz. aranan kişi okulumuzda okumakta olan ve djlik yaptığını bildiğimiz bir arkadaşımızdır.
x: iyi günler dj y ile mi görüşüyorum
dj: evet benim
x: bizim bir partimiz var da sizin methinizi duyduk, partimizde dj lik yapmanızı istiyoruz
dj: hadi ya ne partisi
x: cumhuriyet halk partisi
sınıf kopar, arkadaş anlar ve telefon kapanır...
- bahsedilen şaka şahsım tarafından bir vatandaşa uygulanmıştır.öyle ki;
öss stresinin yanında bir de yanında sürekli çalışan insanları gören bu bünye hemen daha geyiği bol bir sınıfa doğru yol almıştır ve olaylar gerçekleşmiştir öncelikle olay için bir arkadaş daha gereklidir, hemen temin edilir, bir de hoparlör özelliği olan bir telefon gerekir o da kısa sürede bulunur ve şakaya kurban edilmek üzere herhangi bir numara aranır şanslı kişi bir teyzedir;
ben ve karşımdaki arkadaşım klasik bir karı koca kavgası yapacaktır ve şanslı teyzemiz de buna tanıklık edecektir.
kavga başlar,telefonda kavga eden bir çifti canlandırırken biz,canımız teyzemiz önce aloo aloo sen kimsiniz çığlıkları atar daha sonra hatların karıştığını düşünür ve dinlemeye koyulur sıcak bir tartışma vardır ortada pek tabi ki dayanamaz teyzenin bünyesi olaya müdahale eder kocaya verip veriştirir sonra kadının savunmasını beğenmez kocaya hak ediyor döv yavrum gibi şiddet içeren önerilerde bulunur, kavgayı yapan biz oracık da gülmekten bayılmamak için sınırları zorlamaktayız iş böyle devam etmeyince olay saptırılır ve daha erotik daha karı koca özeline doğru yol alınır,teyzenin soluğu kesilir , oğlum yapmayın aaa kızım ne ayıp aaaauuua diye çığlıklar atar ve ahlaksızlar utanmazlar diye bağırıp kapatır.
bu da böyle bir öss stresinden sıkılmış bünyenin yaratıcılığının ürünüdür.öss bitti üniversiteye girdik vize dönemi geldi biz de böyle şakalarla değil de sözlükle eğlenmekteyiz
(bkz: ne mutlu arıyım diyene)
- x, y, z, a ve w şaka ekibidir. qq ise şakazede. diyaloğumuz:
x: alo mehmet'le görüşebilir miyim?
qq: mehmet? yanlış numara.
x: pardon abi.
1 saat sonra.
y: alo mehmet'i verir misin abi?
qq: mehmet yok burda.
y: gelince arasın abi öylese.
qq: tanımıyorum kardeşim. *
1 saat daha sonra.
z: mehmet'i ver yenge. hemen acele.
qq: ne yengesi lan?
z: *
1 saat daha.
a: mehmet abi. nasılsın yau? ne zamandır görüşemedik.
qq: ya sabır. *
yine 1 saat sonra.
w: alooo. abi ben mehmet. arayan oldu mu beni?
qq: senin ecdadını si................................
- a rumuzlu arkadaşımız gazete ilanı olan bir lahmacuncu-kebapçı-pideciyi sabahın dokuzunda arar.
a: bilmemne kebap salonumu
b: evet buyrun
a: daha önce belirttiğimiz yerde 40 tane lahmacunla
b: anlamadım??!
a: belirttiğimiz yerde 40 lahmacunla,, polis yok, polis yok polis yok....
|