|
|
- isveç-hollanda euro 2004 maçı ; maç penaltılara kalır ve müslimoviç penaltı kaçırır ardından
spiker : hocam ne diyosunuz penaltı kaçtı....?
fatih terim : eeee buna noluyo anlamadım hadi bekım* ın yeri belli sağ üstten aut da müslimoviçe noluyo(zitox, 30.07.2004 19:30)
- biz küçükken bir futbol spikeri:
- vay anasını lan sayın seyirciler!
demiş. hatta lan dediği için ceza almış. babam anlatmıştı.
- voleybol bayan milli takımımızın yaptığı bir maç sırasında,hakemin kararına sinirlenen yorumcu trt 1 ekranında bağıra bağıra şunu söylemişti:
- allah belanı versin hakem...
sonrasında spiker;
- işte sen de çok sinirlendin filan ama kem kümde hede hödö...
diyerek durumu kurtarmaya çalışmış,akâbinde özür dilemişti.
- -sizce galatasaray'ın hatası nerede?neden olmuyor?2-0 öne geçtiğimiz barcelona karşısında neden böyle oldu?
+şimdiiii eaaaa galatasaray'ın bugün tek hatası çok hata yapmasıydı??!?!?!...
hönnk!!!
- fenerbahçe-e.frankfurt maçı;
top gol oluyor ama kale içinde de rakip oyuncunun eline çarpıyor.ilker yasin denen kişinin çığlığı;"hem penaltı,hem gol!,hem penaltı,hem gol!"
yok yok,kıyamet yakın...
- (bkz: ebesinin amı ali sami)
- santra programından , ahmet çakar kameraya bakar ve ''gözlerime bak ufuk , yaklaş!'' diyerek , lafı göndermek istediği ufuk özertem'e seslenir. kamera da bu sırada yavaş yavaş çakar'a doğru yaklaşır.
çakar:''senin haritada görmediğin yerlerde ben maç yönettim ufuk! sen san siro'da sosis satan eleman olabilir misin ? sen wembleyde su satıcısı olabilir misin ufuk? avustralya diyince senin aklına kangrular gelir , ben oralarda maç yönettim! sen bana iğneyi batırdın , ben sana çuvaldızı sokacağım.!!''
- (bkz: @1936620)
- maç: 15 aralık 2007 trabzon istanbul bşb maçı
spiker: bilinmiyor
maçın gollerini izleyeyim dedim. tam o sırada dalmışım ve farklı bir sayfaya geçmişim. spiker maçı anlatırken bir anda sesini yükseltti:
"erman kaleyi küçültmeye çalışıyor"
bir an "noluyoruz lan?" dedim, meğerse erman penaltı kullanıyormuş. ama hala spikerin kaleyi küçültmeye çalışıyor diyerek neyi kastetttiğini anlayamadım.
- 21 mayıs 2008 chelsea manchester united maçı
ronaldo golü attı ve spiker;
bir krampondan daha fazlası.
|