mesajınızın türlü saçmalık içermediğine,buraya gönderdiğiniz mesaja hemen cevap beklemeyeceğinize ve teoman'ın kötü bir yönetmen olduğuna dair yemin eder misiniz?
giriler için ayrılmış bölümün hemen üst kısmında yer alan parantez içi güzel yazın emir kipindeki cümle-uyarı benzeri uyarılardır. sözlüğü daha sevimili kıla insanın gözünde bazı bazı.
olmadı!
arkadaşım farkındayım ki boş bir giri girerek "hiçliğin içindeki anlamı arıyorum, bırakın beni" türünde bir yaklaşıma gittin fakat biz senin konuşkan haliniz seviyoruz. istiyoruz ki yalnız gecelerimizde yazacağın üç satır yazıyla yüreklerimize ferahlık getir, bizi duygu pınarlarının berrak sularında temizle, ampül gibi yap. haydi! bizi güzel sözlerinden mahrum bırakma, bana güzel bir şeyler söyle! haydi...!
gün itiraiyle sol frame'de gün başlıkları: 1144 sonrası (çüşşş..) her ne kadar bir uyarı mahiyeti taşımıyormuş gibi görünse de içten içe gizli bir mesaj içeriyormuş gibi. üç tane ş'nin arkasına ileve edilmiş tehditkar .. gözden kaçmadı elbette.
"bir sünnetçi olarak polat alemdar" şeklinde ayrı bir başlık açmaktansa örneğin polat alemdar başlığına "çok iyi bir sünnetçi..." şeklinde bir şeyler yazsan daha optimum bir atp tüketimi yapmış olmaz mısın?' şeklindeki uyarı bunlardan biridir.
aynı sayfanın bir kaç dakkadır açık olması ve girdiğiniz girinin sizden hemen önce başka birisi tarafından girilmesi durumunda
"bir dakika!
arkadaşım yazdığın girinin aynısı zaten bu başlıkta başkasınca yazılmış. değerli enformasyonunu bir kez bir kez daha sözlüğe kaydetmek şüphesiz byte israfı, milli servete zarar anlamına gelecektir. onun için ben diyorum ki daha fazla uğraşmayalım, kıvrımlarımızın içinde dolaşan milyonlarca bilgiden daha başkalarını
paylaşalım. dünya böyle çok daha güzel olacak..."
sadece bkz ile verilen girilerde karşılaşma olabilirliği yüksektir.
"bir yamuk olarak akpli belediye başkanı" şeklinde ayrı bir başlık açmaktansa örneğin akpli belediye başkanı başlığına "çok iyi bir yamuk..." şeklinde bir şeyler yazsan daha optimum bir atp tüketimi yapmış olmaz mısın?