belki ilginizi çeker
  1. · gazetelerin web sitelerine yorum yazmak
gündem
  1. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  2. · colin kazım richards
  3. · bir kadının bilmesi gerekenler
  4. · okan bayülgen
  5. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  6. · her yerinden öpüyorum rüştü
  7. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  8. · aar kuduk mas
  9. · un long dimanche de fiançailles

yaran ntvspor yorumları  

1. şampiyonlar ligi kuralarına yapılmış bi yorum

burak erkolay - elazığ 15 aralık 2006, cuma 14:58
    ben ronaldinyo hastasıyım playsataitonda ronaldinyoyu alıyorum hep kazanıorum yaşasın ronaldinya.forza ronaldinya...bence barselano kazanır.
    (eatmyshorts, 15.12.2006 19:02)
  2. taber mutafya - istanbul 25 mayıs 2007, cuma 18:40
    arkadaşlar ben kakayı bizzat italyada lazio maçında guiseppe meazza izlemiştim yani dilim tutuldu desem yeridir adam çok kaliteli bir oyuncu o zamanlar oddo lazio daydı ona bi vucud çalımı attıydı da inanın tv den nasıl gözükütttü pozisyon ancak oddonun beli kırılabilirdi tek kelime ile mamma mia

kıllanan adam - istanbul 25 mayıs 2007, cuma 23:12
    ben de kakayı kamil ocak stadında izledim bacaklarım uyuştu desem yeridir. stadda koltuklar zaten plastik. her taraf çekirdek. taraftarda da bi uyku hali vardı. yaw bi ilerleyin artık sen kaka yı cuseppa meazzada seyretsen ne olur seyretmesen ne olur. odda lazio daysa lefter de fenerdeydi. bende tek kelime ile allah allah diyorum
    (centrocampista, 26.05.2007 09:49 ~ 09:50)
  3. haber: carlos'un imzası çin televizyonunda

yorum: imza törenininiz kemal sunal filmleri gibydi,hani rahmetli sanatçımız siyaha boyayıp kendisini transfer ettiriyor sonrada sahaya çıkıp topa vurunca millet vay be ne topçu diyor ya:) reklam panosunuda taşımışssın sponsorların kalbi kırılmasın die çok komiksiniz ya,bu arada ünümüz çine ilhan carlosa unutulmaz çalımı attığında yayıldı puhaha.
    (centrocampista, 21.06.2007 18:16)
  4. haber: ispanya - rusya eurobasket 2007 finaliyle ilgili ıvır zıvırlar.

yorum 1: i hate ispanya bakalım basketbol izleyecekmiyizzzzzzzzzzzz (i hate ispanya büyük harflerle)
    buna ithafen yorum 2: "ı hate ispanya" ne demek panki arkadaşım? bana bunu açıklar mısın lütfen? madem ingilizce yazmakta kararlısın neden yarısını ingilizce yarısını türkçe yazıyorsun? o değil de zaten ingilizce yazmana ne gerek var ki: türkiye'de yaşıyoruz ve bu haberi okuyan herkes zaten türkçe biliyor ve bu yorumu da türkçe okuyabilecek kapasitede olmalıdır. yanılıyor muyum? saygılarımla...
    (noscho, 16.09.2007 18:36)
  5. haber: fenerbahçe'nin avrupa şampiyonlar ligi çeyrek finalinde eşleştiği ingiltere'nin fc chelsea takımının yöneticisi peter kenyon, fenerbahçe'ye saygı duyduklarını söyledi.

yorum: ... biz de onlara saygı duyuyoruz.
    (malpolitikası, 15.03.2008 02:10)
  6. haber: halil altıntop'un fifa.com'da yayınlanan bir röportajı.

yorum:
    alper akbudak - ankara
    eğer warcraft'daki hero gibi birden avatara dönüşmezsek bu grupta 0 puanla sonuncu oluruz.avatar halimiz 7 puan alıp gruptan çıkar tabii ama arası yok.
    (noscho, 02.05.2008 23:10)
  7. haber:sivasspor teknik direktörü bülent uygun futbol devrimi yapmalıyız dedi.hedeflerinin arasında anadoludan bir takımı şampiyon yapmak olduğunu söyledi.

yorum1:

crocodile_16 - bursa 11 mayıs 2008, pazar 00:12
    anadolu'dan şampiyon çıkacaksa bu bursaspor olacaktır. macera aramaya gerek yok!...

yorum2:

mehmet yasalan - muğla 11 mayıs 2008, pazar 00:46
    bursa hiç tarihinde ilk 3 e girmişmi ki şampiyon olsun bencede macera aramaya gerek yok bursa ligde kalsın yeter!!!!
    (mkopaw, 11.05.2008 01:46)
  8. haber: ibrahim kaş ın transfer olduğu getafe takımının teknik direktörlüğüne victor munoz getirildi.

yorum:

gökhan akarsu - istanbul 17 haziran 2008, salı 16:50
    kaş diyince bende kaşspor falan sandım bir an için dedim nele roluyor? adam tası tarağı satıp antalyaya yerleşti stressiz hayat istedide geldi falan diye bi an için düşündüm nedense :) başım ağrıyor 2 adet vermidon içtim ondan olabilir. ibrahim'e iyi destek olur umarım ve başarılı olmasına yol açar inşallah diyeyim bari.
    (mkopaw, 20.06.2008 17:33)
  9. haber:skibbe'nin röpörtajı
    yorum:

gsl, - kayseri 05 ağustos 2008, salı 22:02
    steau bükreş maçına tam kadro çıkacaz lincoln ilk11de kewell kulübede olacak merak etmeyin ligde 10puan farkla saat 19:07de şampiyon olacaz kewell gol kralı,servetse asist kralı olacak buraya yazıyorum aurelioda devre arasında gsde

başka bir arkadaş olimpiyatlarda basketbola katılamayan türkiye ile ilgili(haber abd-avusturalya maçı)

gsli - kayseri 05 ağustos 2008, salı 21:52
    turnuvanın favorisi açık ara türkiye.
    (gel de flozof olma, 05.08.2008 22:51 ~ 06.08.2008 02:13)
  10. haber: new orleans hornets takımında forma giyen jannero pargo rusya'nın dinamo moskova takımıyla sözleşme imzaladı.

yorum:

serkan-ahmet - denizli 16 ağustos 2008, cumartesi 11:00
    hornest icin buyuk kayıp gecen sene onları finale cıkaran super pivotlarını takımda tutamadılar tamda gercek oyununu gosteriyordu hemde paul gibi bir pivotu yedeklemisti yazık bu sene new orleans kume duser
    (mkopaw, 16.08.2008 12:46)
  11. haber: 2010 dünya kupası elemeleri'nde oynanan hırvatistan-ingiltere maçı sırasında, hırvat taraftarların, ingiliz futbolcu emile heskey aleyhinde ırkçı tezahüratlar yaptığı iddiasıyla, ingiltere futbol federasyonu, fıfa'ya başvurmaya karar verdi.

ve işte sıcağı sıcağına o müthiş yorum;

heskey - adana 11 eylül 2008, perşembe 19:00

ırkçılar dünyanın en aşağılık insanlarıdır.

edit: ırkçılık konusunda hem fikiriz.
    (seanpenn, 11.09.2008 19:09 ~ 22:06)
  12. haber:
    messi: sadece barcelona
    http://www.ntvspor.net/...

yorumlar:
    1) emrah yılmaz - istanbul
    hary kewel messi kadar ytenekli v daa tecrübeli messi keweln gencli gbi ama tabi dünyanın sayılü yıldızlarından...
    2) hüsnü sibop - çorum
    brava messi..seni ailecek severek izliyoruz basarılarının devamını dileriz..
    (ambrassador, 08.10.2008 11:20 ~ 11:20)
  13. haber: f.bahçe'de alex şoku
    http://www.ntvspor.net/...

yorum:
    1) kerem çallı - istanbul
    alexi ağır işçi gibi çalıştırıp sahada gezinen oyuncular utansın. fenerbahçede alexten başka seyredecek kim var ? hiç bu seneki kadar efor harcamak zorunda kalan bir alex gördünüzmü ? yazık oldu. tek şansımız alexti oda gitti. garanti ediyorum kartalın liverpool rekorunu kırmaya gidiyoruz. bence maça çıkmayıp hükmen yenilmek çok daha mantıklı olur. çok yaşa aziz yıldırım :) yaşasın aragonse. en büyük maldonado
    (ambrassador, 02.11.2008 19:58)
  14. haber: ve aragones gitti
    http://www.ntvmsnbc.com/...

-----yorum 1-----
    1) atakan arslanoğlu - istanbul avrupa
    dede en az 6-7 milyon euro tazminat almadan git-mez..desenize paralar uçtu diye..fb çok büyük zarara uğradı..yakında büyük finansal sorunlar bekliyor fb'yi.
    2) onur ertuğrul
    yani atakan isimli arkadaşım kendi kafandan 6-7 milyon tazminat uyduruyosun sonra ona göre yorum yapıyosun, adamın bütün senelik ücretini ödeseler dediğin rakamların yanından geçmez, bide finansal sorunlar bekliyormuş, broker falansın heralde?
    3) hakan gün
    ohh beee kurtulduk sonunda.. = )) fenerş nasıl maddi sıkıntılar bekliyomuş yahu? = ) avrupanın gelir ve bütçe bakımında en zengin 19. klübü olan fenerbahçenin 6 7 milyon euroyla finansal sorunlara girceğini mi düşünüyosunuz şaka gibi gerçekten = )
    4) atakan arslanoğlu - istanbul avrupa
    hakan kardeş senin herhalde dünyadaki global krizden haberin yok..liverpool gibi,milan gibi takımlar bile krizden dolayı en önemli oyuncularını satış listesine koydular..merak etmeyin yakında futbolcularınız antrenmalara çıkmayınca bu sözümü hatırlarsınız..saçın bakalım milyon euroları.
    5) serdar yıldırım
    peki atakan sana birşey danışacam.elimde birkmiş biraz para var acaba euromı alsam yoksa dolarmı : )))
    -----yorum 1-----

-----yorum 2-----
    1) cem yalçın
    daum ve aragones hakkında konuşmayacağım.heryerde konuşuyoruz zaten.liglerin bitmesiyle herkesin unuttuğu kezman konusu var.kimse kezman ne olacak açıklamıyor.sene başında psgye satın alma opsiyonlu satıldı tamamda adamların forvetleri çok iyiydi birde mevlütü aldılar.kezmana 4 milyon verip almazlar çok büyük ihtimallede kezman geri dönecek gibi. kulüp ve haber siteleri bu konu hakkında bizi bilgilendirirse çok iyi olur.
    2) emre simsek
    cem biraz fm oynasaydın bilirdin. kezman psg de.psg den sadece paramizi almamiz gerekiyor.onlar istesede istemesede kezman onlarin.
    -----yorum 2-----
    (ambrassador, 30.06.2009 10:11)
  15. haber: 94 milyon euro ederim

yorum:
    tuna koyuncu
    keşke böyle yeteneklerin olucağına gs li sabri gibi yüreğin olsaydı..

budur. son nokta.
    (ambrassador, 06.07.2009 01:02)
  16. haber: polat: başka transfer yok

yorum:
    1) volkan kalyoncu
    eee sağ bek nolucak? transfer nasıl bitti yahu yine sabri mi oynacak lanet olsun.
    2) semih sönmez (20) - istanbul avrupa
    bana basından saklıyolarmış gibi geliyor. sonuçta iyi bir transfer yapılsa kimse adnan polat yalan söyledi falan demez. aksine tebrik ederler. ben bir sağ bek bekliyorum hala. ısrarla...

sabri seni seviyoruz.
    (ambrassador, 09.07.2009 14:46)
  17. haber : ferrari 4.5 köybaşı 5.5 milyon euro

yorum:

1 - ahmet mehmet (ilginç, iki kişiler mi acaba?)
    real madrid ile beşiktaş arasındaki fark: yeni transferlerde 300 m euro - 20 m euro

2- serdar uludağ
    net ve kısa bir soru. size ne? nihat ı, ismil i , rıdvan ı renkliler alsaydı da böyle bir haber yapar mıydınız? şampiyonluk bizim , kupa bizim. hatta para bizim.

3- serdar murat (bana mı denk geliyor ne)
    türkiyede transfer haldun üstünelden sorulur... a. madridin kalecisi, türk milli takım stoperini ve lyondan keitayı alıyor ve kulübün kasasından 4 euro çıkıyo...

4- hakan kızılgüneş
    ismail e o para bence az ingiltereden 18 yaşında sol bek almaya kalksan mesela johnson adam 17 milyonn sterlin bence az bile bu para!
    (ne düşündü ki acaba!)

5- oğuz çağ
    adamın adı ismail köybaşı... yani böyle bi isim dünyaca ünlü bi futbolcu olmaz isimden kaybediyor. çok büyük paralar veriliyor. bu paraya adam gbi faydalanacağın adam al. ben beşiktaşta sürekli oynayacağını sanmıyorum onun. ( oğuz çağ, hmm fabregas gibi)

6- emrah uygun
    ntv ntvspor lütfen ama lütfen barış kupasını imkanınız varsa yayınlayın arkadaşlar facebookta sayfa açıcam bunun için katılımlarınızı bekliyorum

7- ali sarıca
    sayın şahin korkmaz aklına gelmedik yerden bunlar para alıyor, o kadar para alsa takımlar batar, playstation reklamından bile para geliyor iddaadan bile para geliyor o kadar sınırlı değil bütçe, yoksa real madrid ayakta kalırmı (virgülleri bile ben koydum lan, soluklanmamışsın resmen)
    (phillytominny, 09.07.2009 18:12)
  18. haber: beckham ilk antrenmanına çıktı

yorum:
    hasan şişman - 14 temmuz 2009, salı 12:58
    donovan kımsın sen ya beckham hakkında konusuyosun sankı mılanda oynamıs manuda oynamısda konusuyo karsındakı senın oynadıgı kulubu parasının gunluk faızıyle alır be nesın sen pınokyomu
    (ambrassador, 14.07.2009 15:43 ~ 15:43)
  19. haber : taraftarlar çoştu, keita imzaladı

yorum :
    tayfun bostancı - 14 temmuz 2009, salı 15:55
    biraz ağır bir oyuncu tek kusuru bu.
    (phillytominny, 14.07.2009 21:41)
  20. haber: fenerbahçe'de hedef mauricio

yorum1:
    volkan erozan - 17 temmuz 2009, cuma 00:05

nedir bu yabancı aşıklığı anlamadım gitti.can arat önder yasin in nesi eksik ki bu çocuktan? kesin figer dir menejeri !!! önder 5 tane edu eder...

yorum2:
    tuna koyuncu - 17 temmuz 2009, cuma 00:29

sabri de 5 valdes eder diyorum senelerdir kimse beni dinlemiyor..bence haklısın volkan

yazarın yorumu: mauricio'nun menajeri kesin figer'dir. bu kesin bi kere, volkan abi'yi bilirim bu konularda yalan söylemez. önder 5 tane edu eder önermesi, hiç olmazsa tartışılabilir. volkan abide sorun yaşamadık pek.

gelelim tuna koyuncu'nun yorumuna.. sabri 5 valdes eder lafının altından kalkamadım abiler.. sabri'nin oynayamamasının nedeni yerini yadırgaması mı?? aslında sağ bek değil de, kaleci miydi sabri?? tuna abi açıkla bunları hep, su üstüne çıksın artık bazı gerçekler. ona göre, barcelona da yabancı kaleci aramasın, sabri'yi alsın kaleye.
    (nedensiz, 17.07.2009 00:58)
  21. haber: dev takasta sona doğru

önce kısa bir özet geçelim. malum son birkaç gündür ibrahimoviç-eto'o takası gündemde, hatta oldu gibi. neyse, ntvspordaki haberin üzerine yapılan yorumlarda genel olarak ibo-eto'o akrşılaştırması, eto'o en iyi forvettir ibo bi bok değildir o kadar para etmez gibi konuşmalar dönmekte. bir yerden sonra dünyanın en iyi forveti kim, barca ya gelse ne olur tartışması başlar, o esnada şu muazzam yorum gelir:

"kartal fatih kırçal
    yaa nasıl fernando toresstir dünyanın en iyisi alla alla yeryüzüne gelmiş geçmiş en iyi topçu messi dir,, c.ronaldo tores felan fasa fido messinin yanında ama zidanında hakkını vermek lazımm "
    (ambrassador, 24.07.2009 10:13)
  22. haber: ve delgado askıda (kuruması için asmışlar gibi. neyse)

yorum 1:
    veli alaosman
    tabata küçük takımların büyük futbolcusu....real'den sneyderr....bas parayı al...yada vander fart

yorum 2:
    mahmut tuncer (59)
    ne yazik ki tabata gelecek beyler bosuna sevinmeyin. ocakta da basimiza bir de kontenjan sorunu cikacak.

yorum 3:
    gorkem eren
    tabatayı alacanıza hiç almayın daha iyi olur en azından para gitmez bos yere yıldız istiyoruz biz önünüzde rafael van der vaart gibi bi isim varken kumar oynamaya ne gerek var

yorum 4:
    ali özfiliz (34)
    okadar da değil başkan tabata yı felan almaz vann derwartt alacak .tello yu da göndercek saparayı alcak holoskoyu da göndercek oeurasmayı alcak.büyük başkan

yazarın yorumu: beşiktaşın delgado nun yerine kimi transfer edeceğinin hala belli olmadığı anlaşılıyor bu yorumlardan. gündemde birçok isim var. bunların arasından tabata, vander fart, vann derwartt, rafael van der vaart, sneyderr, oeuresma ve büyük başkan isimleri öne çıkıyor. futbolcuları sırayla tanıyalım.

tabata: gaziantepspor'un brezilyalı orta saha oyuncusu. geçen sezon turkcell super ligde yıldızı parladı. küçük takımların büyük oyuncusu olmakla suçlanıyor. hot prospect for the future kontenjanından transfer edileceği söyleniyor.

vander fart: hollandalı orta saha oyuncusu. sağ ve sol kanatlarda oynayabiliyor, hem de osura osura. (bkz: fart) geleceğin önemli yıldız adaylarından.

rafael van der vaart: real madrid'in dünyaca ünlü ofansif orta saha oyuncusu. gelirse taraftarı ayağa kaldırır. ama tüpçüden sekerse tehlike.

vann derwartt: danimarkalı stoper. klarnet çalabiliyor. jupp derwall amcoğlu. ayrıca 11 kardeşi var, bunlardan 3'ü eşcinsel.

oeurasma: malili oyuncu. fakir bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. bir oturuşta 3 somun ekmek yiyebiliyor. bu yüzden sürekli ağzı dolu, konuşurken harfleri yuvarlayabiliyor. "oeurasma" gerçek adı olmayabilir yani. araştırmak lazım.

büyük başkan: işte bunu çözemedim. söz konusu oyuncunun takma adı olabilir diye düşünüyorum. buradan lider oyuncu. sır gibi saklanan bir transfer. yönetimi tebrik ediyorum.
    (ambrassador, 27.08.2009 14:27)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil