haber: ve delgado askıda (kuruması için asmışlar gibi. neyse)
http://www.ntvmsnbc.com/...
yorum 1:
veli alaosman
tabata küçük takımların büyük futbolcusu....real'den sneyderr....bas parayı al...yada
vander fart
yorum 2:
mahmut tuncer (59)
ne yazik ki tabata gelecek beyler bosuna sevinmeyin. ocakta da basimiza bir de kontenjan sorunu cikacak.
yorum 3:
gorkem eren
tabatayı alacanıza hiç almayın daha iyi olur en azından para gitmez bos yere yıldız istiyoruz biz önünüzde
rafael van der vaart gibi bi isim varken kumar oynamaya ne gerek var
yorum 4:
ali özfiliz (34)
okadar da değil başkan tabata yı felan almaz
vann derwartt alacak .tello yu da göndercek saparayı alcak holoskoyu da göndercek oeurasmayı alcak.büyük başkan
yazarın yorumu: beşiktaşın delgado nun yerine kimi transfer edeceğinin hala belli olmadığı anlaşılıyor bu yorumlardan. gündemde birçok isim var. bunların arasından tabata, vander fart, vann derwartt, rafael van der vaart, sneyderr, oeuresma ve büyük başkan isimleri öne çıkıyor. futbolcuları sırayla tanıyalım.
tabata: gaziantepspor'un brezilyalı orta saha oyuncusu. geçen sezon turkcell super ligde yıldızı parladı. küçük takımların büyük oyuncusu olmakla suçlanıyor.
hot prospect for the future kontenjanından transfer edileceği söyleniyor.
vander fart: hollandalı orta saha oyuncusu. sağ ve sol kanatlarda oynayabiliyor, hem de osura osura. (bkz:
fart) geleceğin önemli yıldız adaylarından.
rafael van der vaart: real madrid'in dünyaca ünlü ofansif orta saha oyuncusu. gelirse taraftarı ayağa kaldırır. ama tüpçüden sekerse tehlike.
vann derwartt: danimarkalı stoper. klarnet çalabiliyor. jupp derwall amcoğlu. ayrıca 11 kardeşi var, bunlardan 3'ü eşcinsel.
oeurasma: malili oyuncu. fakir bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. bir oturuşta 3 somun ekmek yiyebiliyor. bu yüzden sürekli ağzı dolu, konuşurken harfleri yuvarlayabiliyor. "oeurasma" gerçek adı olmayabilir yani. araştırmak lazım.
büyük başkan: işte bunu çözemedim. söz konusu oyuncunun takma adı olabilir diye düşünüyorum. buradan lider oyuncu. sır gibi saklanan bir transfer. yönetimi tebrik ediyorum.