belki ilginizi çeker
  1. · gazetelerin web sitelerine yorum yazmak
gündem
  1. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  2. · darwin i bitiren balık
  3. · yeşim salkım
  4. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  5. · babaların garip huyları
  6. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  7. · zongul ducks
  8. · barışarock
  9. · absürt insan isimleri

yaran ntvmsnbc haber yorumları  

sayfa  / 2
  1. insani yer yer güldüren, yer yer ağlatan(gülmekten) www.ntvmsnbc.com.tr sitesinin haber altı yorumlarıdır.

haber: timsahın kopardığı kol 7 saatte dikilebildi!

tapei - tayvan’daki bir hayvanat bahçesinde 200 kiloluk bir nil timsahı, kendisini tedavi etmek isteyen veterinerin bir anlık dalgınlığını pahalıya ödetti. timsah bir hamlede veterinerin kolunu koparttı. görevliler timsahı ateş ederek durdurabilvısvısvısvıs...

habere okuyucular tarafından yazılan görüşler.

#elif - bursa 12 nisan 2007, perşembe 19:09

o kol dikilsede bi işe yaramaz artık... ben hayvanları özelliklede vahşi hayvanları çok severim ..onlar doa harikası!ve neyazıkki soyları gittikçe azalıyor keşke adamıda yeseymiş:)şaka ama oonların insanlardan daha fazla korunmaya ihtiyaçları var...

#yağmur - istanbul 12 nisan 2007, perşembe 22:34

ne işin var senin timsahin kafesinde niye giriyosun ki bırak gebersin timsah senin kolundan önemli mi ?

#mehmet olcay dagli - istanbul 13 nisan 2007, cuma 00:16

benim iyi bir fikrim var! türk milleti olarak, para toplayip bu timsahciklardan iki tane satin alalim, birini uncle georg w.´ye digerini ise borazaniye hediye edelim. bu sekilde sempati kazaniriz ve ne kadar dost canlisi oldugumuzu gösteririz. www.timsahhediye.com.tr :))

#hüseyin sungur - kırıkkale 13 nisan 2007, cuma 00:31

kavgasiz,gürültüsüz huzurlu bir dünya istiyoruzzzz....

#bursasporlu - bursa 13 nisan 2007, cuma 00:35

timsahla oyun olmaz,oynarsan bir tarafını koparır,beşiktaşlılar da bunu öğrensin timsahla oyun olmaz!!!!

#kerem - ankara 13 nisan 2007, cuma 00:38

ordaki veteriner ben olsaydım timsahı etkisiz hale getirirdim.bir keresinde nil nehri ndeyim arkadaşlarla.etrafımı 4 tane timsah çevirdi.hepsi de kocaman kocamandı.hemen sıvadım kolları ikisini sağ kolumun altına öbür ikisini de sol kolumun altına aldım.tabi zorlanıyodum tutarken.neyse arkadaşlar çıktı nehirden ben de ani bir refleksle bıraktım dördünü de.sonra son hız kıyıya çıktım.bu olay %100 doğrudur.içerisinde hiç bir abartma yoktur.

# mehmetakif korkmaz - istanbul 13 nisan 2007, cuma 10:12

timsah kolu koparmış ama allahtan yutmamış veya parçalamamış yoksa zor dikilirdi.

#mehmet yetkin - konya 12 nisan 2007, perşembe 17:29

2-3 gün önce belgeselde izlemiştim eğer timsahbir yerinizi ısırırsa gözlerine bastırın burakıyormuş cidden bakın şaka felan değil belgeselde gösteriyordu kurtulan hayvanlar var .
    (kubrick, 15.04.2007 15:18)
  2. haber:sayısal loto 5 kişiye bölündü!

habere okuyucular tarafından yazılan görüşler:

#okan sahin- bursa

eğer para bana çıkarsa bursaspor a iyi bi 10 numara alırım.. :p şaka bi yana bu para adamı delirtir yaa..insan sağlığı açısından zararlı. :)

#murat şah - adana

ahada bana çıksa bir dahaki seçimlerde millet vekili olurum ahada ülke nasıl idare edilir simdikilere haklın siyasetçisi nasıl olunur gösteririm

#port ange - istanbul

ulan siz deli numarası mı yapıyorsunuz? ne siyasilere vermesi ne bana çıkmaz umarımı, neyse umarım size çıkmaz

#adem yurtsever - istanbul

işşallah bana çıkar bende parayı benzin döküp yakarım guiness rekorlarına girerim... tabi sonrada hapse :)

#orhan töreli - izmir

gelin bu toplanan parayla ihtiyacı olan yörelerimize bir veye birkaç okul yaptırıp bir veye birkaç kişiyi değil türkiyemin geleceğini sevindirelim

#yigit yenigün - istanbul

türkiye yi uyutma numaralarının bir başka senaryosu bu şans oyunları.bu ülkede sadece büyük balık kazanır.küçükler hep ağlarda,oltalarda yem olur.bu hafta da cumhurbaşkanlığı adayları açıklanması filan olaylarından sayısal tekrar devredebilir.haftaya 10 milyon ytl olursa 1 gr şaşırmam...
    (kubrick, 15.04.2007 17:22 ~ 17:23)
  3. haber:şempanze insandan daha fazla evrimleşmiş!

washıngton - abd’nin michigan üniversitesinden yapılan araştırmada, 14 bin insan ve şempanze genini kıyaslayan bilim insanları, darvin’in doğal seleksiyon ve evrim yasasına göre, şempanzelerin, 6,5 milyon yıl önceki ayrılıktan sonra daha fazla evrimleştiğini ortaya çıkardılar.

habere okuyucular tarafından yazılan görüşler.

#judge - kocaeli

bu devirde hala evrim teorisine inanıliyorsa insanlığin gelişiminden şüphe duymaya başladım gerçekten adı üzerinde teori ispatlanamamış bir şey ve şu ana kadar da ispatlanamadı ve ispatlanamayacaktır. insan maymundan gelmeymiş o mantıkla bakarsak çınar ağacı da maydonozdan gelme galiba. madem öyle şimdki maymunlar niye halen maymun olarak yaşamlarına devam ediyor onlar evrim geçirmeyi öğrenememişler mi? arkadaşlar böyle saçma sapan şeylerle artık uğraşmayalım bilimsel çalışmalara biraz katkı sağlayalım boş konuşmalarla hiç bir yere gidilemeyeceği aşikar...

#kuantum - ankara

arkadaşlar, kafama takılan birkaç soru; yanıtlarsanız sevinirim. inanın kimseyi rencide etmek istemeden yazıyorum. sadece kafama takılan sorular. canlıların hepsi dünyaya aynı anda geldiyse neden dinazorlarla ademoğulları aynı dönemde yaşayamadılar? nuh peygamber gemisine neden bu dinazorların en azından küçük olanlarından almadı? bilimsel olarak bu soruların yanıtı var ama hiçbir dinde yanıtını bulamadım henüz.

#anonim - izmir

bazi insanlarin neden daha hala evrim teorisine inandiklarini anlayamiyorum... zaten evrim teorisi kendi kendini cokertmis bir teori degilmidirr???

#aerol1903 - istanbul

ya bu evrim ne saçma bi iştir. bi türün bazı bireyleri evrimleşirken (haşa) bazıları nasıl sabit kalabiliyor. ve bu değişenler arrasında hiçbir ortak özellik yokken????????? ha soruyorum. buna cevap verebileccek br kişi varmı bu evrimciler arasında???????????

#murat yiğit - istanbul

savaş bey bence gerçeğe sırt çevirerek kendinizi kandırıyorsunuz. "hayatta en hakiki mürşit ilimdir."

#ismail - ığdır

sayın ntv artık bırakın bu evrim aldatmacasını, sizde alet oluyorsunuz bu oyunlara sağır sultan bile duydu evrim aldatmacasını

#vedat hak - istanbul

hala evrim teorisine inanan varmı ki? teoriyi savunanlar itiraf etti birkaç çapulcu dışında tarihin en büyük yalanı bu
    (kubrick, 18.04.2007 13:44 ~ 13:51)
  4. haber:3'üncü cumhuriyet mitingi manisa'da

yorum:

oguzhan atik - istanbul

bu yürüyüşleri yapanlar hala anlamadi galiba.önemli olan yürümek değil,önemli olan yürüyen herkesin sandıkta tek bir partide birleşerek akp ye karşı bir güç oluşturması.yürümenin fayda etmediğini anlamak çok mu zor.zaten yürüyenleri kaile alan bir hükümet bile yok.partilerin koltuk kavgasına birleşeceği yok bizler sandıkta birleşelim.yoksa değil yürümek manisa da koşalım. van da bisiklete binelim,antalya da yüzelim. ne fayda.
    (cybi, 03.05.2007 08:13)
  5. haber: bira ve şaraptan elektrik elde edildi

yorum: içkiye zam yapmayın da siz...

http://www.ntvmsnbc.com/...
    (areaofeffect, 07.05.2007 23:11 ~ 23:11)
  6. haber: ytl’nin ‘y’si 2009’da kalkıyor

yorum: umarım halkımız adına hayırlı bir gelişme olur. ayrıca çabuk da kalktı dikkat ederseniz.

(bkz: çabuk kalktı dikkat edersen)
    (gudu bet, 08.05.2007 15:44)
  7. haber: evren kadar eski fosil yıldız

astronomik araştırma kuruluşu’ndan yapılan açıklamada, gerçek bir fosil olduğu ifade edilen yıldızın 13,2 milyar yaşında olduğu belirtildi

yorum(lar):

1. "evren kadar eski fosil" derken kenan evren kastediliyor sanırım..
    2. valla ne yalan söliim bende o sandım..
    3. inanın bende

http://www.ntvmsnbc.com/news/407893.asp
    (areaofeffect, 13.05.2007 14:22)
  8. haber: "google ziyaretçi rekoru kırdı"

yorum1: -sss "google o kadar havalara girmesin. biz beş arkadaş sabah akşam çalışıyoruz. çok yakınd google sitesine rakip bir arama motoru kuracağız. bekleyin ve görün. artık insanlar aradıkları şeylere saliseler içinde ulaşacak."

yorum2: -la bombonera "yürü be sss"

yorum3: "google ı açan kişi onu bir ödev projesi olarak hazırladığını biliyor muydunuz?"
    (bkz: alternatif ruffles paket arkası yazıları)

(langstrand, 15.05.2007 14:15)
  9. haber : futbolda şiddet ntv'de tartışıldı - galatasaray ve fenerhabçe arasında oynanan maçın sonrasında olan olaylardan bahsediliyor.

serif bakkal - bursa

şu an yayında konuşmacı olarak katılan kibarcıkların konuşmasını sağlayan konu şiddet demek ki konuşma yapmak için şiddete ihtiyaçları var çünkü şiddete çok yanlış peki uğur dündar neden ev dağıtmaya devam etmiyor neden önceden olduğu gibi hayali ihracat ve yolsuzlukları haber yapamıyo da besin maddeleri hakkında haber yapmaya kadar düştü zamanında evet yararlı haberler yaptı insanların beğenisini kazandı şimdi neden her konuda fikrine ihtiyaç duyuluyor bazen kendini batırıyor magazin medyası ünlülerin nerdeyse yatapına girecek bu şiddet olanların neden sokağına gitmiyo
    (cybi, 21.05.2007 08:04)
  10. haber: en çok spam posta atan soloway tutuklandı
    dünyanın en çok spam (istenmeyen elektronik postalarını) atan adamları arasındaki, abd’li alan soloway tutuklandı.

yorum: murat - istanbul 01 haziran 2007, cuma 12:46
    valla microsoftu bile patlatan bu adamlar dahi değillermi bu kadar acık varsa mıcrosofta neden ceza verılmıyor

(bkz: allah akıl fikir versin)
    (bateristt, 02.06.2007 22:19 ~ 22:19)
  11. haber: öss ve yds sonuçlarının yarın açıklanacak olması

yorum:

fatih çookheyecanlıoğlu - elazığ 15 ağustos 2007, çarşamba 16:49

inanılmaz bir heyecan tufanı!!!kesme şeker yiyenlerin koşusunda son viraj!!! allah ımdan bütün arkadaşlarıma yarın saat 10:00 a kadar sabır sonrası içinde sevinç ve başarı nasip etsin...
    (marauder jingo, 15.08.2007 19:40)
  12. haber: "prenslerden de daha zengin oldu"

yorum: "aman akineti lost taki hurley e benzemesinde:) bu arada lost 4.sezon ne zaman başlıyo haberi olan warmı"

(bkz: http://www.ntvmsnbc.com/...)
    (langstrand, 16.08.2007 16:35)
  13. hadi ordan sayın şandır!
    (ketenkele, 16.08.2007 16:50)
  14. haber: "tüm denizleri kapsayan bir akıntı keşfedildi"

yorum:" keşke keşfetmeselerdi.heryeri mahvettikleri gibi orıyada mahveder insanoğlu..."
    yorum2:"kesin bundan kuranda bahsedilmiştir"

(bkz: tasmanya akıntısı)

http://www.ntvmsnbc.com/news/417350.asp
    (chixculub, 18.08.2007 13:15 ~ 13:32)
  15. haber: "türkiye’nin ilk masaüstü tv yayını başlıyor"

yorum: "anteni varmı bunun?"

(bkz: http://www.ntvmsnbc.com/...)
    (langstrand, 28.08.2007 02:34)
  16. haber: "cumhurbaşkanı gül’den önemli sözler"

yorum : "allah sayın cumhurbaşkanımızın yüzüne nasıl bir güzellik verdiyse, görünce insanın içi açılıyor. türkiye ye hayırlı uğurlu olsun."
    (raptor, 28.08.2007 22:04)
  17. şili’nin güneyinde bir göl gizemli şekilde ortadan kayboldu haberi ile ilgili yorumcular kendi aralarında tatlı bir fikir tartışması içine girmişlerdir ancak son gelen yorum noktayı koymuş sanırım;

sorrmayın - samsun 25 temmuz 2007, çarşamba 15:10
    şimdik böyle bi haberi koymanın anlamı ne... yani şilideki gölden banane daha doğrusu
    (redras, 27.09.2007 03:24)
  18. kahramanımız gözde isimli 14 yaşında izmirli bir kardeşimiz toshiba sanal tv haberine yorumu;;

ben de bunu anlamıyorum işte ne diye yaparsınız bunu, ne diye küçümsersiniz insanların çabalarını, ne demek saçmalık lütfen yapmayınız, insanlar orada sizin için çalışırlarken onları küçümsemek size düşmez efendim... kıskanmaktır bu, küçümsemektir. siz onlara layık değilsiniz demek ki... ne diyebilirim daha... ben 14 yaşında bir kızım. ileride belki de bilim adamı olup insanlığa yardım edeceğim beni de mi küçümseyeceksiniz, sizin yapamadığınızı onlar yapıyor diye illa onları aşağılamanız mı gerekiyor, kompleksiniz mi var? rica ederim efendim, sizin çocuklarınız varsa ya da olursa onlara da böyle mi öğreteceksiniz, "senden iyi kim varsa küçümse, yık, parçala, zarar ver, yok et insanların içindeki mutluluğu" bu mu sizin yaşam biçiminiz? rica ediyorum yapmayınız...

yorum: yürü beaaaa
    (thisrock, 19.02.2008 16:24)
  19. haber: "belediye işçilerine biber gazlı müdahale"

yorum: onur karamercan - izmir 17 temmuz 2008, perşembe 15:46

m"si yerine b"si olan bir demokrasimiz var, ne yaparsın. m millet olsun, b de bürokrasi.
    (dirensar, 17.07.2008 15:46)
  20. (anthrax, 25.12.2008 12:26)
  21. haber: yazılımlarınızı lisanslamanız için son iki hafta!

joshua times-yurtdışı: fuarda bsa standinda gordugum gorevli kizlar baskina geliyorsa ben kendimi ihbar etmek istiyorum.

(spitzer, 13.01.2009 20:46)
  22. haber: ikinci iddianamede yok yok
    anaokulu boyama kitaplarının fotokopileri, elektrik faturaları... hepsi aynı idianamede buluştu....

yorum: cabbar delibalta: bende bizim çocuğun boya kitabı nerede diyordum.. anlaşıldı..

(asymmetry, 06.05.2009 22:00)
  23. haber: windows 7 türkiye fiyatları belli oldu

türkiye için şukadar bukadar. amerika için şukadar bukadar vs. vs.

yorum: fiyati türk dolari mi yoksa abd lirasi olarak mi verdiniz, anlamadim...

itüsözlük yazarının yorumu: niyaptın sen genç ya. bi de ciddisin. ayıp ediyorsun.

(esekherif, 29.06.2009 20:20)
  24. haber:

peygamberiz diyerek dolandırdılar

çorum'da kendilerini peygamber olarak tanıtıp, cennetten yer ayarladıklarını söyleyerek bazı kişileri dolandırdılar. 20 bin lirayla kaçan zanlılardan biri yakalandı, diğeri ise aranıyor.

yorum:

zorla almamışlar ki, bu neden suç oluyor? :-) peygamber olmadıklarını ya da olduklarını kim kanıtlayabilir?
    (rasmus, 16.08.2009 13:32)
  25. haber: kainat güzellik yarışması

haberde türk güzellerin dereceye giremediğinden birinciden falan bahsediyor.

yorum ercan beyden geliyor;

ne hakla kainat güzelini seçiyoruz hala anlamış değilim. evrende yanlız olduğumuz kesin sanki...
    (asymmetry, 24.08.2009 10:41)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil