insani yer yer güldüren, yer yer ağlatan(gülmekten)
www.ntvmsnbc.com.tr sitesinin haber altı yorumlarıdır.
haber: timsahın kopardığı kol 7 saatte dikilebildi!
tapei - tayvan’daki bir hayvanat bahçesinde 200 kiloluk bir nil timsahı, kendisini tedavi etmek isteyen veterinerin bir anlık dalgınlığını pahalıya ödetti. timsah bir hamlede veterinerin kolunu koparttı. görevliler timsahı ateş ederek durdurabilvısvısvısvıs...
habere okuyucular tarafından yazılan görüşler.
#elif - bursa 12 nisan 2007, perşembe 19:09
o kol dikilsede bi işe yaramaz artık... ben hayvanları özelliklede vahşi hayvanları çok severim ..onlar doa harikası!ve neyazıkki soyları gittikçe azalıyor keşke adamıda yeseymiş:)şaka ama oonların insanlardan daha fazla korunmaya ihtiyaçları var...
#yağmur - istanbul 12 nisan 2007, perşembe 22:34
ne işin var senin timsahin kafesinde niye giriyosun ki bırak gebersin timsah senin kolundan önemli mi ?
#mehmet olcay dagli - istanbul 13 nisan 2007, cuma 00:16
benim iyi bir fikrim var! türk milleti olarak, para toplayip bu timsahciklardan iki tane satin alalim, birini uncle georg w.´ye digerini ise borazaniye hediye edelim. bu sekilde sempati kazaniriz ve ne kadar dost canlisi oldugumuzu gösteririz.
www.timsahhediye.com.tr :))
#hüseyin sungur - kırıkkale 13 nisan 2007, cuma 00:31
kavgasiz,gürültüsüz huzurlu bir dünya istiyoruzzzz....
#bursasporlu - bursa 13 nisan 2007, cuma 00:35
timsahla oyun olmaz,oynarsan bir tarafını koparır,beşiktaşlılar da bunu öğrensin timsahla oyun olmaz!!!!
#kerem - ankara 13 nisan 2007, cuma 00:38
ordaki veteriner ben olsaydım timsahı etkisiz hale getirirdim.bir keresinde nil nehri ndeyim arkadaşlarla.etrafımı 4 tane timsah çevirdi.hepsi de kocaman kocamandı.hemen sıvadım kolları ikisini sağ kolumun altına öbür ikisini de sol kolumun altına aldım.tabi zorlanıyodum tutarken.neyse arkadaşlar çıktı nehirden ben de ani bir refleksle bıraktım dördünü de.sonra son hız kıyıya çıktım.bu olay %100 doğrudur.içerisinde hiç bir abartma yoktur.
# mehmetakif korkmaz - istanbul 13 nisan 2007, cuma 10:12
timsah kolu koparmış ama allahtan yutmamış veya parçalamamış yoksa zor dikilirdi.
#mehmet yetkin - konya 12 nisan 2007, perşembe 17:29
2-3 gün önce belgeselde izlemiştim eğer timsahbir yerinizi ısırırsa gözlerine bastırın burakıyormuş cidden bakın şaka felan değil belgeselde gösteriyordu kurtulan hayvanlar var .