(bkz: nick )
(bkz: yaran başlıklar )
(bkz: güzel orta gol getirir ) (zorba , 06.01.2007 22:27)
hem yakışıklı hem fırlama
(bkz: kendini beğenmiş )
lord of the kadir
bu arkadaşın ismi de kadir bu arada (svensson , 07.01.2007 11:13 ~ 23.04.2007 22:12)
<caps> "g.t"--------> tabii ki böyle bir nick insanı yarmaya yetmez. insanı yaran, yurdum kızlarından birinin adının ve soyadının baş harflerinin g ve t olması, ve zannediyorum bunu bilmeden yapması.
option_final.value=yumurta(fol); yusuf mode: on;
holly gun (holigan)...
tatar ramazan ..
bekarım, 20 yaşındayım halden anlayan sevgili arıyorum
eleman git bunu yonja ya yaz biz napalım
(bkz: dandoldeyyus ) , (bkz: dolamalatan adam )
werder weremem .
-banyodayım
-duştayım
allah kahretmesin sizi ya ben browni reklamlarında ki o deli kızamı benziyorum cıx cıx ya.
aynen böyleydi görünce dumur oldum.
aynen copy paste : "herkez ayniyken ben farkliydim simdi herkez fark pesinde ben gene ayniyim!!"
ve akabinde değiştirdiği nick : "boş ver kanka bir üçlü saralım kol gibi girsin bizde yol alalım!". gerçekten şahane.
'ilk görüşte aşka inanır mısın yoksa bir daha geçeyim mi?' bin kere online oldun zaten yeter gördüm göreceğimi dedirten nick..
(bkz: melaba kuvf kuvf )* *
-yok
yoksan niye açık kardeşim msnnin. tamam baba parası yiyorsun da yazık kullanmıyorsan kapat yani
çoğu zaman nick sahibi bünyenin ne demek istediği dahi anlaşılmayan, saçmalıktan öteye gitmeyen msn nickleridir.
"inşallah tüm hayallerin gerçek, kendin yalan olursun" bu tip nicklerden sadece biridir.*
"çölde su arasam ütü bulurum. eş dost voltron 'ı oluştursak götü olurum. öyle şanssızım, öyle bahtsız..."
"nbr selm felan uff yaaa yazın"
tamam yazarız da bu kadar ayağa düşme be bilader
hani, hani giderken demiştin ya "50 ytl borcunu ver" diye... işte o zaman çok ayıp etmiştin
"çocuklar ağlamasıyla, allah affetmesiyle bilinir. ben çocuk değilim ağlamam, allah değilim affetmem."
(bkz: babanın kemiğine )
ayrıca;
(bkz: sen affetsen ben affetmem )
zımpara kağıdıyla 31 çeken pinokyo
" bu 14 subattada yanniz olursam top oliim. !! :d "
her türlü türkçe yanlışıyla aynen olduğu gibi aktarılmıştır.
ben,sen,o,..,siz,onlar
(bkz: biz diye bir şey yok lanet olası )
sayfa 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 / 10