belki ilginizi çeker
  1. · lame
  2. · kırk yıllık yoğurtçuyum böyle kase görmedim
  3. · kırk yıllık peynirciyim böyle kaşar görmedim
  4. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  2. · disko kralı
  3. · öğretmenler günü
  4. · tunceli alevileri dinsizdir
  5. · yaran diyaloglar
  6. · bir kadının bilmesi gerekenler
  7. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  8. · çocuk taklidi yapan kız modeli
  9. · franky four fingers

yaran laf atma olayları  

sayfa  / 2
  1. bi gün akşam saatlerinde eve dönerken yoldan geçen çöp kamyonunun arkasında asılmış durumda olan çöpçülerin "bayaaaaann gideceğiniz yere kadar bırakalım mı" demesi
    (mudflow, 24.06.2006 19:03)
  2. genelde işiten duyarlı türk insanını bile mağdur durumdakini desteklemek yerine katıla katıla gülmeye sevk eden laflardır.
    misal: kırk yıllık duvar ustasıyım böylemalavurmadım.
    (sindarin, 07.01.2008 21:11)
  3. (bkz: kırk yıllık yoğurtçuyum böyle kase görmedim)
    (bkz: kırk yıllık romalıyım böyle sütun görmedim)
    (bkz: kırk yıllık dondurmacıyım böyle yalayanı görmedim)
    (bkz: kırk yıllık benzinciyim böyle pompa görmedim)
    (bkz: kırk yıllık futbolcuyum böyle top görmedim)
    (bkz: kırk yıllık peynirciyim böyle kaşar görmedim)
    (al da at dercesine, 07.01.2008 21:19)
  4. (bkz: @1890180)
    (sadalet, 07.01.2008 21:24)
  5. - anam gel seninle boğazda bir turlayak.
    + uzak dur benden, bende aids var.
    - 250 gramını da bana ver yavrum.

notumsu: based on a true story ama ben henüz sekiz yaşındaydım. küçücük dünyamı alt üst ettiler be.

notun notu: olay kahramanı abla idolüm oldu sonra. erkek fatma bir kızdı, kodumu oturtan cinsinden.
    (tatalu, 07.01.2008 21:25 ~ 24.05.2009 11:24)
  6. (bkz: @1655674)
    (drummy, 07.01.2008 21:26)
  7. +ne bakıyoon yarrraam?

(bkz: dumur)
    (umutsuz vaka uzun yolda, 16.04.2008 21:12)
  8. annem ve kuzeni daha genç kızlarken yaşanmış bir olay:

samsunun nadide ilçesi çarşambada otobüs bekliyor iki genç kız. yanlarından iki tane öküz geçiyor (hani şu insan kılığına bürünmüş olanlardan). bir tanesi klasik yöntemlerle laf atıyor annemlere, diğeri:

-iyi de bu kızlar güzel değil
    +ne önemi var deliği olsun yeter *
    (neva, 16.04.2008 21:16 ~ 21:16)
  9. yer:üsküdar

üç sap, minik kurbağayı görür ve başlar "üüüfff" demeye.içlerinden biri bombayı patlatır.

-oof beaa olum aşık oldum.bu ateşi hiçbir çeşme söndüremez.

ve kurbağa yarılır.
    (minik kurbaga, 16.04.2008 21:29 ~ 21:30)
  10. bir arkadaşıma o. çocuğunun teki şöyle laf atmış;

+baklava gibisin seni çıtır çıtır yemeli yavrum
    (speleofizik, 16.04.2008 21:30 ~ 22:26)
  11. yer: ankara gümmf girişi
    kendi halinde okuluna girmek isteyen zavallı bir öğrenci ve yanından geçen ne idüğü belirsiz yaratığımsı
    laf: wooouuuuyyyy, ceylan süzülüyoğ
    (recycle1000, 16.04.2008 22:20 ~ 17.04.2008 01:56)
  12. yavruuuuuuuuu vatan kıbrısta
    hişşşşşşşşşt diye kalkan uçakla
    fıstıkkkkkkkkkkkk ihtac ederken türkiye'ye
    anammmmmmmm da ordaydı.
    (donkıllıone, 16.04.2008 22:22)
  13. iki kız arkadaş karşıdan karşıya geçmek istemektedirler ancak yolda feci bir trafik akışı vardır. bir boşlukta biri diğerinin kolundan çekmiştir ve karşıya varılmıştır. kolundan çekilen kız der ki;
    -ezilebilirdik ya.. inanmıyorum sana. ay allahım ya.. ya ezilseydik ne olacaktı.
    (diğer kıza kalmadan ) yoldan geçen bir erkek kişisi der ki;
    - fıstık ezmesi olurdunuz!
    (bkz: güler misin ağlar mısın)
    (artı1, 16.04.2008 22:32)
  14. bir gün bir arkadaşla kadıköyde yürünmekte, bir yandan vitrinlere bakıp bir yandan simit yenmektedir. yol kesip bir milyon isteyen adamkılıklı garip bir tip yanaşır ve broşür gibi birşey vermek ister. hayır teşekkür ederiz biz almayalım derim ben. adam bana şöyle der

- boğazında kalır inşallah o simit

aradan yıllar geçer. beyoğlunda yürünmektedir. bu sefer de ayağında converse ile komunist bildiri dağıtmakta olan biri yanaşır. hayır teşekkürler ben almayayım der heroine yine bütün kibarlığıyla. çocuk arkasından bağırır

- inşallah evde kalırsın.

sırf şu yol kesenlerin bedduaları yüzünden cehenneme gidicem ben ona yanıyorum.
    (heroine, 22.07.2008 01:05)
  15. "maşallah aynı sharon stonegüzelliğe bak"
    (kurtlar vadisi dolayısıyla sharon stonetercih ediliyor)
    yaşanmıştır.!
    (chichina, 22.07.2008 01:09)
  16. lise üniformalı iki kızdan daha salak olanı: abi saçların çok güzel.
    daha az salak olan: aptal abi dersen bakar mı sana hiç!

kızlar çirkin, salak ve sanırım çok ufaktı, yine de hergün laf atılan bir erkek olmadığım için yazmadan geçemedim. he bir de ulus'ta "tipe bak amuğa goyum" diye laf atıyorlar o pek komik olmuyor.
    (authentic, 22.07.2008 01:15)
  17. +çok güzelsin!

-...

+ussshhh yavrum

-...

+vay beah!!

-(artık dayanamayarak) çok mu beğendiniz?

+çoooh..

-o zaman babama söyleyeyim de tohumlarımdan annenize versin.

+??%%...
    (leda, 22.07.2008 01:26)
  18. ayağının altında keçe olayım ez beni yavrum.
    (hawthome, 22.07.2008 01:34 ~ 15.09.2009 18:46)
  19. acele bir şekilde vapura doğru ilerlemekteyken ne idüğü belirsiz bir şahsiyet yaklaşır:
    - hellooo!
    + ...
    - where are you from?
    + ... (yandan, sen de kimsin be adam bakışı)
    şahsiyet kendini işaret ederek devam eder:
    - friend?
    + hasta mısın kardeşim sen?
    - aaa, siz türksünüz! (pek bi şaşkın) *
    + hayır japonum ben.
    - ?!!? (manyak heralde, kime çattıysam artık.. kalakalmışlığı)
    (hippidihoppo, 25.09.2008 02:21 ~ 02:24)
  20. iki tane manyak çingene kızından biri: vaayyyy.. iesmer yiaavru! gel siana şiiker alayiim!! (kahkahalar gülüşmeler)

n.mania: ee yok ben oruçluyum sağol... (olayın şaşkınlığı.. ramazan.. orucun başa vurması.. ne dediğini bilememe..)

öteki çingen hatun: olsun gülüm iftardan sonra piilav yiieriz!! (gülüşmeler)

n.mania: (olay yerinden direk kaçar)

iki gün evvel bostancı da yaşanmıştır. on dakika kendime gelememişimdir.
    (nokturnal mania, 25.09.2008 02:45 ~ 19:50)
  21. her türlü atılan lafa bir cevap bulabiliyorum. bir şekilde başımdan atabiliyorum ama şu maşallah lafına yıllardır bir türlü cevap bulamıyorum ne zaman maşallah dense (ki son zamanlarda pek duymuyorum, yaşlandık zaar) öyle mal gibi kalıyorum.

- maşşalh anam!!
    - ıı...ıı... sus be salak!

- maşallah hanfendi.
    - anadır maşallah.

hiç de göt edici değil.
    (delicaponcadı, 25.09.2008 15:30)
  22. annem ve ben sahilde yürüyoruz ve giyinik olduğumuzdan yanımızda bikini-mayo-mayokini kombinasyonlarından herhangi biri bulunmadığından denize giremiyoruz.sadece ayaklarımızı suya sokalım maksadıyla kumsala iniyoruz.henüz yeni adım attık denize ki ne görelim o esnada deniz bisikleti görünümlü ancak daha çok traktöre benzeyen bir deniz üzeri eğlence cismi bize doğru yaklaşıyor.heralde saati bitti kiralayanlar geri döndü diye geçiriyorum aklımdan.medeni karpuz görünümlü bir adam ağzını oynatıyor sırıtarak sanırım bize birşey söylemeye çalışıyor.sesi kulağıma geliyor diyor ki; "bağyanlar ben bunun sahibi oluram sizi gördüm uzaktan gelem alayım dedim size bedavadır ha-ha-ha".giyiniğiz.tamam.yanımdaki kadının annem olduğu o da değilse bi büyüğüm olduğu aşikar.bu da tamam.anlayamıyorum medeni karpuz'un medeni cesaretini.bindik de geldik diyorum adama annemin sert bakışları altında.napıyım tepem atmış bir defa.adam anlamıyor ve susuyor biz de tıpış tıpış otelimize geri dönüyoruz.
    (balefulwhisper, 07.06.2009 18:01 ~ 18:01)
  23. üzümlü draje ile alışveriş amaçlı olarak beyoğlunda gezinmekteyiz. mağazalardan birinde ikimizin de çok sevdiği(!) bir ergenlik dönemi şarkısı** çalmaya başlayınca ikimiz de aaa ben bu şarkıyı çok severim diyip mırıldanmaya başlıyoruz sözleri yalan yanlış sallayarak.

müşterilerden bi tanesi* ikimize dönüp şöyle diyor.

-bence sesiniz çok güzel, yerinizde olsam değerlendiririm.

üzümlü ve ben- ?!?!? *

ben bu kadar ucuz bu kadar bayat bir laf atma olayıyla daha karşılaşmadım. hani lame derler ya ingilizcede öyle bir şey. bence her erkeğin iyi düşünülmüş fix bir cümlesi olmalı. ya da doğaçlama laf atamayacaksanız hiç atmayın.
    (heroine, 15.06.2009 14:44)
  24. bir çingene mahallesi iki çocuk arkada bir bayan önde

- ablaeeee bee yalammm o dötü çikolatealennn
    (dextare, 15.06.2009 15:33)
  25. olay mecidiyeköy civarında etine dolgun bir abla ve tombalacı dayı arasında geçmektedir

- uff yaavğğrum sen o malın zekatını ödedinmi
    + ııığ salak !!
    (panikatık, 15.06.2009 16:04)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil