belki ilginizi çeker
  1. · itirafçıların aslında demek istedikleri
  2. · confessgsu
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · yaran diyaloglar
  2. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  3. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  4. · kurban bayramı vahşeti
  5. · yeşim salkım
  6. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  7. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  8. · adına şarkı yazılan kız isimleri
  9. · glock

yaran itiraflar  

sayfa  / 2
  1. örneği şekildeki gibidir:
    fatfatfat; cinsiyet: erkek; yaş: 34; il: istanbul
    şifremiyuttum´un itirafını okuyunca aklıma geldi. bir yaz akşamı biz de benzer bir durumda sohbet ederken, sitenin maskotu 5 yaşındaki ufaklık ağlaya ağlaya yanımıza koştu. işte o ufaklığın bütün bir yazımızı cümbüşe çevirmeye yeten akıllara zarar feryadı: "deniz kıyısında bi abla abimin pipisini ısırıyo!! valla koparcak şimdi!! yetişinn!!"

önemli not:itirafçıların aslında demek istedikleri isimli başlıkta da incelenmesi şiddetle gerekebilir.
    (bkz: taş düşebilir ayı çıkabilir)**
    (pandalari koruyalim, 06.05.2007 20:04 ~ 20:16)
  2. (bkz: itirafçıların aslında demek istedikleri)
    (akarui, 06.05.2007 20:11)
  3. afensis, erkek , 25 , bursa

gel tamamla

bilgisayarda 18 yaş üstü film seyrediyordum. hazır da yalnızım, malum olaya başlamak üzereyim. birden program hata veriyor "xxx programı geçersiz bir işlem yürüttü ve sonlandırılacak, işiniz yarım kaldıysa özür dileriz. lütfen durumu xxx'a bildiriniz", evet bill burdan bildiriyorum; işim yarım kaldı gel tamamla magmada bekliyorum..

kaynak: www.itiraf.com
    (caps lock, 08.10.2007 10:46)
  4. soab, bayan, yaş: bilinmiyor, muhtemelen istanbul

çirkinim. kocaman göğüslerim ve büyük bir burnum var. kaşlarım yamuk, gözlerim küçük, dişlerim çarpık, şişmanım... ama ama ama, istediğim her erkeği elde ediyorum?! ben ne lanet olası bi insanım tanrım.

nacizane yorumum: sevgili kızım; kese kağıdı faktörü olduktan sonra her erkeği kolayca elde edebilirsin. kolay gelsin.
    (351986, 03.02.2009 23:43)
  5. lenspeliarmus!
    babamın harry potter için yorumunu sizlere aktarıyorum. "o kadar sihir, büyü yapıyor; kendine bir lens yapamadı. hala gözlükle geziyor velet."

hırsız polis
    öğrenci evimize hırsız girdi. olayı fark edince hemen polisi aradım ve evimize biri girmiş, dedim. polisin verdiği cevap: "hala yanınızda mı?" evet abi, hazır dördüncüyü bulmuşken okey oynuyoruz. tövbe tövbe.

spoiler
    (uzun lafın kısası, 19.02.2009 01:22 ~ 01:23)
  6. iyigündekötügünde, kadın , 29 , izmir

kaldırma kuvveti
    kızdırmak için anneme "göğüslerin sarkmış" diyen babama annemin cevabı gecikmedi: "benim sarkan göğüslerimi kaldırmak için özel sütyenler var ama senin sarkıp da kaldıramadığın yerin için henüz bir don icat edilmedi!" kusura bakma babacığım ama hak ettin.
    (moonlight, 09.03.2009 19:19)
  7. duvarlar kağıt gibi ve yan evde olan biten aynen duyuluyor. duştayım, yan taraf kendinden geçmiş sarsılıyor! nefes sesleri, iniltiler vs. dayanamayıp bağırıyorum "hoopp aile var aileee..." cevap gecikmiyor. "ailecek mi giriyorsunuz banyoya?"

kaynak : itiraf.com
    kadın / 22 / adana
    (jungle, 12.03.2009 10:11 ~ 10:12)
  8. çok sevdiğimiz dedemi kalp krizi sonucu kaybettik. sevilen bir esnaf olması sebebiyle cenazesine oldukça büyük bir kalabalık katıldı. biz taziyeleri kabul ederken uzun süredir görmediğim bir arkadaşım beni gördü ve geldi. "bu kalabalık da ne böyle?" diye sorunca gayet normal bir şekilde "dedemi kaybettik." dedim. cevabı beni o an bile krize sokmaya yetti: ''bu kadar insan hala bulamadınız mı?''

kaynak : itiraf.com
    erkek / 26 / antalya
    (jungle, 12.03.2009 10:13)
  9. anneme, "hayatıma giren erkekler neden bu kadar çabuk çıkıyor? bendeki şanssızlık genetik mi?" diye sordum. "o senin bireysel salaklığın, bizi bulaştırma!" dedi. hemen sustum.

kaynak: itiraf.com
    kadın / 28 / konya
    (jungle, 12.03.2009 10:17)
  10. nedennedennedenneden, kadın , 24 , ankara

zenci poposu
    "pilatesle, yaza kadar herkesin poposu zenci poposu gibi olacak." diyen ebru şallı'nın programını takip eden arkadaşımın yorumunu aynen aktarıyorum: "benimki bronzlaşmaya başladı bile!"
    (cevriye cabbar, 12.03.2009 11:47)
  11. ofof23, kadın , 24 , istanbul

holştayn
    yatırım olarak bir çiftlik dolusu holştayn ineği alıp onların sütünü satma hayalleri kuran bir kocam, bu sayede bol bol süt banyosu yapmayı hayal eden bir kayınvalidem ve "ben buraya nereden düştüm?" diyen ben varım...
    (cevriye cabbar, 12.03.2009 14:09 ~ 14:09)
  12. # bayanazman, 20 yaşında 26/03@00:27
    sevgili confessgsu, aklıma bi fikir geldi iki nokta üst üste itü'yle falan bir haftalığına "exchange" gibi bi şey yapsak da onlar da kurtulsa biz de kurtulsak. zira %80 kız oranı kanımı kuruttu. evet, itirafım bu benim. bayz.

meali:gayet açık:"azdım ben,gelsin itü erkekleri!"
    (pandalari koruyalim, 02.04.2009 19:18 ~ 14.04.2009 10:51)
  13. gfggfg, erkek , 45 , burdur 4 ay 29 gün önce gönderdi.

kaşığın sapı
    etrafında bu kadar çok kız ve kadın gören 80 yaşındaki amcamın yorumu: "dünya bal oldu yeğenim ama ne fayda, kaşığın sapı kırıldı..."
    (moonlight, 06.04.2009 11:26)
  14. absconder, erkek , 24 , istanbul

6 yıl 8 ay 27 gün önce gönderdi.
    başlıksız
    bugün pişik oldum ve evde pudra bulamadığım için un kullandım. ilk başlarda etkisi pudra gibiydi fakat kesinlikle terlememek gerekiyor çünkü terlediğinizde hamurlaşıyor.

kaynak: itiraf.com
    (massimo idiotto, 06.04.2009 12:18)
  15. # bayanyuppi, 17 yaşında 22/04@18:08
    geçen gün kantinde aynaya baktım kendimi gördüm.yanımda taş bi çocuk vardı.kıvırcık saçlıydım.çok taştım.biraz da brozlaşmış ten rengim vardı.kimim?tanışmak istiyorum kendimle.biliyorum kendimde beni istiyo...
    (pandalari koruyalim, 27.04.2009 16:46 ~ 16:46)
  16. queen.elizabeth, kadın , 31 , istanbul

eski sevgilim; sana hayvan demek, hayvanlara hakaret olur. sana aslan diyemem, erkek aslan bütün işi dişisine yaptırır ama en azından fiziksel olarak dişisinin yanındadır. sana kuğu diyemem, kuğu eşine sadıktır. sana ayı diyemem, ayı severken boğar ama en azından sever. sana eşek diyemem, eşek sabırlı ve sebatkardır. sana maymun diyemem, maymun insana en çok benzeyen canlıdır. sen türünün tek örneğisin, zıpır oğlu zıpır!
    (excalibur, 06.05.2009 11:02 ~ 11:02)
  17. drameroticallard00r, erkek , 25 , yurtdışı 5 ay 20 gün önce gönderdi.

kuru fasulye etkisi
    bana bekaretini vermemekte direten kız arkadaşımla tartışma halindeyiz. tartışma çok alevleniyor ve ona ''artık yeter, sana sahip olmak istiyorum!'' diye bağırıyorum. bağırmamla birlikte de, o gün yediğim kuru fasulye etkisini gösteriyor ve gayet seslice gaz çıkartıyorum. gazdan hemen sonra kız arkadaşım bana mağmalardan mağma beğendirecek bir cevap veriyor: ''ulan sen daha kıçına sahip olamıyorsun, bana nasıl sahip olacaksın?''
    (moonlight, 12.05.2009 13:00)
  18. benbilmem, kadın , 24 , eskişehir

ne göreceğiz
    canım odunumun gerdek gecesi takılan yüz görümlüğüne yorumu: "sanki yüzünü ilk defa göreceğiz. onun adı olsa olsa a. görümlüğü olur."
    (moonlight, 24.05.2009 00:17)
  19. günlerden bir gün beni cepten arayan, mustafa'yı soran; yanlış bir numara çevirdiğini anlatmam üzerine özür dileyerek telefonu kapatmasının akabinde en kendinden emin haliyle sms göndererek "lan mıstafa numaranı yanlış vermişsin, doğru düzgün ver şu numarayı!" diyerek bünyeme halden hale kopuşlar yaşatan abi.süpersin
    burdan da sesleneyim kendisine; mıstafa yok abi, vallaha yok...
    (uzun lafın kısası, 24.05.2009 21:45 ~ 26.05.2009 10:16)
  20. (bkz: confessgsu)
    # bay, halo dayı, 20 yaşında 29/05 @00:18

uzun süredir kurtlar vadisi'ni takip edemiyordum. bugün bir bakayım dedim ve televizyonu açtım. bir de ne göreyim halo dayı'nın kafasını kesmişler. çok üzüldüm, çok kırıldım. hepinize baş salığı diliyorum.

meali: kikiki kızlar! komikçilik yaptım. nasılım?
    (pandalari koruyalim, 05.06.2009 00:36 ~ 00:36)
  21. _şansabak_, kadın , 22 , istanbul

mucize dediğin beş yaşındayken kendi b.kunun üstüne mum dikip doğumgününü kutlayan babadan; beş yaşında okumayı kendiliğinden öğrenen ve çarpım taplosunu bilen çocuğun olmasıyla olur.
    (cevriye cabbar, 04.08.2009 12:38)
  22. uzun zaman önce sitenin birinde gördüğüm bir itiraftır. kaynak hatırlayamadım ama itiraf tam olarak şöyleydi:

anne sütünden yoğurt mayaladım olmadı.
    (akussaral, 04.08.2009 13:17)
  23. caddeboy26, erkek , 31 , istanbul

birkaç gün önce trafiğin sakin olduğu bir yerde normal olarak kırmızıda durmamla, o sıra arkama yanaşan trafik polisinin anonsuyla irkilmem bir oldu: "34 xxx devam et, devam et, sanki biz olmasak duracaksın!"
    (blinkin, 22.09.2009 22:45)
  24. whatcolourısıt, kadın , 30 , istanbul

"sarılar yeşil ,yeşiller sarı oldu. bir sonbahar daha geldi seninle. kurumuş yaprakların üstüne basar gibi bana bas mustafa."

(bkz: mal de bana kazım)
    (bkz: çghb)
    (blinkin, 23.09.2009 19:19 ~ 19:20)
  25. dr.kobra, erkek , 25 , ankara

sevk almak
    pratisyenim. bu sabah orta yaşlarda köylü bir kadın hasta geldi. muayene gereği kadının çeşitli yerlerini ellemek zorunda kaldım. kadın hiç sesini çıkarmadı. muayene tamamlandı, masaya geçtik. kadına sevk durumunu sormak için "sevk aldın mı?" dedim... ve gelen yanıtla kendi kendimi daha açık konuşmak zorunda olduğuma dair uyarmak zorunda kaldım: "ehh azcuk."
    (blinkin, 23.10.2009 00:58)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil