"ev merkezde kombili dublex müstakil bahçeli otoparklı anadoluyada - osmangaziyede rahat ulaşım 1. veya 2.sınıf ögrencisi tercihimiz ben konservatuarda arkadaşımda iibf de ögrenci ses sorunu yok komşu dırdırı yok istersen 5+1 show yap ister arkadaşlarını çagır pogo veya güreş show yap ama bana bulaşma (agresifim komplexliyim) evde tv-bilisayar-adsl(1024)mevcut.. yazın bahçede mangal yapaıyoruz gece bisikletlerle şehir turuna çıkıyoruz çok güzel ve çok öylenceli bir ev bizimkisi siyah beyaz filim gibi biraz..daha ne istiyosun bu fiyata böle ev zor bulursun en önemliside bizim gibi ev arkadaşları..."
temizliğe önem veren, kendi halinde bağımsız,saygılı ve açık sözlü biriyim. ciddi olarak ev arkadaşı arıyorsanız ve kirayı vs. ödesin gerisi bizi ilgilendirmez diyorsanız mail atın hemen görüşelim!
nereli oldugunuz ne yaptıgınız benı ilgilendirmez tanışalım anlaşalım derdinde değilim. öğrenci değilim çalışıyorum. yaş önemli ise (21) yaşınsayım. depozito varsa ben yokum!!! baştan söliim
"geleceğimi düşünüp bugün için eve büyük bi yatırım yapmak istemem. sorusuz sorunsuz yaşamak isteyecek kadar kolaycı değilim... 150_200 arası bişey bana yeter. aradığımm evden ziyade dostluk. çalışıyorum ama okumuyorum da denmez. seneye polisim inşallah. tramvay durağına yakın bi ev olması yeterli. bide çamaşır makinası ve sıcak suyu kesintisiz olursa, evin sıcaklığını kendim sağlayabilirim.çok acil desem dikkate alacak mısınız sanki.."
merhaba.10.08.2007 cuma günü aracımla ankaraya gidiyorum.bu tarihte bana eşlik etmek isteyenler varsa lütfen mail yoluyla ulaşsınlar.hareket saati:18:00!mail atın ve adınızı ve ankarada nerede oturduğunuzu yazın,ben size döneyim.bu arada ücret 10 milyon...hiç çekinmeden mailinizi atın çekinmeyin...teşekkürler....
"insan tohumu satılır: 0533..." şeklinde giden bir ilan vardı ankara hukuk un oralarda, kaldırıma yapıştırmışlardı iki-üç tane. aslında bir ikarus tan inip bu ilanın üzerine basınca haliyle birden şok oluyorsunuz. ama beni asıl yaran, annemin "kaç kaç manyak bunlar gözetliyolardır şimdi bizi" diye tabanları yağlaması oldu (yoksa fotoğrafını çekecektim).
ama bir dakka ya, insan tohumu derken?! yazı silinmediyse ben bi uğur dündar ı arayayım bari. (tırsma mode on)
bir gezi sırasında bayburt yolunda bir bakkalın camında tarafımdan görülmüştür: satlık sii di vardır, almak isteyenlerin içerteki tükana gelmesi rica olunur.
geçen gün otobüste giderken farkettim konfekiyon atölyesinin önünde ki afişi,aynen şöyle yazıyordu.bay bayan makinacılar ve acemi kızlar aranıyor. hangi alanda yetiştirecekler merak uyandırdı bende,tecrübesiz eleman yazmaları gerekirken insana gosterdikleri saygı bu kadar işte.
''ha bu okuduğunuz yazinun yazili olduğu kağudun yapişik olduğu camun takili olduğu araba satiliktur.araba benimdur.kullanan ben değilsam arabam çalundu temektur.görenlerin insaniyet namına bana yada polise bildirmeleri rica olunur.benu tanımıyorsanuz hepten yanduk temektur.''