|
|
- hrant dink hakkında yapılmış bir yorum:(fransadaki sözde soykırımı inkar yasasına ilişkin hrant dick'in söyledikleriyle ilgili olarak)(kopyala-yapıştır yapılmıştır)
dream:
kaypaksın olm sen o zaman. orada yok burada var diyosan senin kişiliğinde bi problem var. amacın nedir senin kimleri etkilemey çalışıyorsun. yanlış tezgah kuruyorsun. kurduğun tezgahta seni bedavaya satarız bunu bilmiş ol
- haber şu şekilde efendim.
yedi aydır hiç sevişmedim!!!
verdiği firikiklerle gündemden düşmeyen paris hilton yedi aydır hiç sevişmediğini açıkladı.
yorum da bazılarınızın tahmin edebilecegi gibi;
balyoz 18.12.2006 05:09 (saate dikkatinizi çekmek istiyorum)
yalanını sevsinler... 7 ayda yediğin boğaz köprüsünü gecmiştir senin.
bu girime de yorumu size bırakıyorum sevgili yazarlar.
- satürn’ün uydusu titan’ın kuzey kutbunda abd’nin yarısı büyüklüğünde dev bir bulut görüntülendi. işte fotograf:
(haber, olay, vs vs)
xxx: inşallah amerikanın başına düşer
- (bkz: haber sitelerindeki yaran okuyucu yorumları)
(lethe, 02.02.2007 20:23)
- haber: cristiano ronaldo ile olan fahişelerin açıklaması: "6 saat içinde evindeki her yerde seks yaptık"
yorum: sahada basmadık yer bırakmadığı gibi evde de bırakmamış
yorum: manchesterlı yöneticiler ronaldoyu sorguladı: olum bizi niye çağırmadın!
yorum: ahmet abi, verdiğin bilet, forma paralarını ronaldo nasıl da yiyo görüyon de mi. duyuyon mu beni.
yorum: evde ne kadar büyükmüş 6 saatte anca bitmiş. benim ev stüdyo 15 dakkada biter.
- haber: karşı cinsin eli öpülürse nikah düşer polemiği
yorum1: türban türban türban türban türban
yorum2: ben türban istiyorum.
yorum3: türbannnnnnnnnnnn
yorum4: en büyük türban başka büyük yok
yorum5: din iman önemli değil isterse ülkeyi kafirler işgal etsin.isterse millet sokakta bikini ile dolaşsın.ben türban istiyorum.türban takınca ben kendimi kurtaracam
- haber: leman dergisi'nin başbakanın yaptığı en az 3 çocuk yapın sözüne itafen hazırladığı kapak hakkında...
yorum: ne istiyorsunuz böyle din düsmanligi yaparak tayipe oyumu vermdim ama dini savundugu icin bu kadar üstüne gidiyorsunuz cok yazik size birakin din düsmanligini.
- haber: demet akalın % 99 bakireymiş. www.haberturk.com/haber.asp?id=80622&cat=150&dt=2008/06/16
yorum: bunun yediğini ucuca eklesek burdan aya yol olur heralde
misafir 16.06.2008 12:03
- her bokun altına biri " inadına akp " yazar, eminim site editörlerinden birisidir
(bkz: ne habersin ne türksün)
|