|
|
- çöp kutunuzda gördüğünüzde yarıldığınız mesajlardır.
başlık yaran msn diyalogları. kornish'in 165 kelime 866 karakterden oluşan bir girisi silinmiştir.
silinme sebebi : çok uzun.kısa ve öz diyaloglar tercih edilmeli
çıkartılacak ders: bundan böyle msn'de gülmek için sadece erdener abi diyalogları kullanacağız. misal msn de biri fıkra anlattı, çok beğendik,sözlüğe yazmak istedik, o zaman giriş ve gelişme bölümlerini yazmayacağız , sadece sonuç bölümündeki vurucu cümleyi yazacağız, böylece moderatörlerimizin onayladığı bir yaran diyaloğumuz olacak. ama diyaloğun asıl özelliği olan yaranlığı ortadan kalkacak.
- göletteki yeni ziyaretçi kuralları
(bkz: http://s2b1.server2b.com/...)
silen : azureel @ 18.03.2005 00:50 | sebep : bakınız özelliği yanlış kullanılmış broken giberlink
- 2004 atina olimpiyatları
(bkz. diyosun)
silen : azureel @ 04.03.2005 23:39 | sebep : başka giriye cevap verirsi giri yarıldım düper komik :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ama silmem lazım :))))))))))) dur biraz daha güliyim silmeden :p az bi süre kalmış organizasyon diyosun: eafuhfeauhfeah feakfea feajbfeakjfejkfevb all
yarmış, yarılmış...
edit falan: 2004'te silinmişti bu giri ama belli bir tarihten öncesine yukardaki gün ve saat atanmış.(spyder, 18.03.2005 01:36 ~ 19.01.2006 12:46)
- sözlükle ilgili istekler
mesaj yollama penceresini tam ekran yaptığımızda , bkz butonları vs hepsi tam ekran olup, yerli yerine giderken, text input penceresi çok afedersiniz çük kadar kalmasın, o da büyüsün.*
silen : wondrous @ 22.11.2005 11:35 | sebep : böyle ufak şeyler için üzmeyelim birbirimizi(kornish, 22.11.2005 12:02 ~ 28.11.2005 13:32)
- yeni yıla 5 kala zirvesi
muhteşem fotoğraflardan bir kısmı eklenmiş zirvedir, gerçekten harika çekimler yapılmış, kim çektiyse helal olsun.
silen : wondrous @ 27.12.2005 01:36 | sebep : sil lan zirvetör domaldı talepten
- (bkz: hanım silmiş valla)
bu da olur:
- girim neden silindi
- hangi giri?
- başlık: sözlükle ilgili istekler
giri: çöpte bir giri bulunduğunda sürekli yanarak göz zevkimizi bozan o sarı ışığa, "tamam farkındayım ama lütfen sön artık" deme lüksümüz olsun.
silen : wondrous @ 27.05.2006 23:20 | sebep : çöpte giri tutulmaması için psikolojik bir savaş o.
edit: kazandım! (biraz geç gelen bi edit oldu farkındayım)(gxix, 27.05.2006 23:22 ~ 09.11.2007 11:37)
- başlık: wondrous
o incecik ruhunun derinliklerinde bir dil dostu yatıyor aslında.
(bkz: google/@374675)
silen : wondrous @ 31.05.2006 21:20 | sebep : refere edilen giri silinmiş. refere ettiğini de ben sildim, ibneliğine.
- verdiğim bir ayara binaen sözlükle ilgili istekler başlığına taşınan girimin akıbeti: (evet var böyle bir olay)
sözlükle ilgili istekler
bir yazarın kaç defa ayar yediği kişisel bilgilerinde görülebilsin..*
silen : wondrous @ 31.07.2006 20:32 | sebep : mümkün değil.
çıkarılan mana: ayar müessesesi o kadar hızlı işliyor ki sayamıyoruz..(rasmus, 31.07.2006 23:53 ~ 05.10.2008 17:02)
- (bkz: http://www.itusozluk.com/...)
- (sildiğim için maalesef el emeğiyle yazmak zorundayım)
başlık:sözlükle ilgili istekler
giri:(hatırladığım kadarıyla)şarkı sözleri, alıntılar için aç-kapa gibi bi hödö olsa, tıklayınca açılsa, sonra yine tıklayınca kapansa, fazla yer işgal etmese, hoş olmaz mı?
silen:wondrous silme sebebi:olmaz.ssfdsfadf
- başlık: sözlükle ilgili istekler
giri: sol frame ve başlıklarda noktalama işaretleri**** gözüksün ben bunu ister bunu söylerim. evet.
silen: wondrous
silinme sebebi: olmaz!
edit: sözlükle ilgili istekler ve wondrous'un katkılarıyla büyüyeceğine inanıyorum(yiiit, 19.04.2007 23:37 ~ 20.04.2007 08:24)
- başlık: sözlükteki hatalar
giri: "söylemeyeyim diyorum artık dayanamayacağım. tarih yüz yıl ileri 16 mayıstan beri. kuzum 1907'deyiz uyanın artık."
silen: wondrous @ 27.04.2007 22:50 |
silinme sebebi: "sebep: ?"
- sözlükteki hatalar
œ harfi başlıklarda oe'ye dönüşmüyor.
silen: spyder @ 24.06.2007 19:54 | sebep: düzeldi
bug'ı ben düzeltiyorum, arkamdan çöplerimi adam topluyor.
- -sözlükle ilgili istekler-
eksi oy veren ibnenin bir açıklama yapmasını istiyoruz.
mantıksız açıklamalarla verilen eksiler ise geçerli sayılmasın istiyoruz.
(olci, 04.09.2007 15:27)
silen : wondrous | gerekçe : ok açıklayacakmış
- başlık: sözlük ile ilgili istekler
giri: sözlük moderasyonuna yardım eden entelijanslar, eğer çaylakların da girilerini okuyabilme imkanına kavuşurlarsa, moderatörlerin iş yükünü kısmen hafifleterek, zaman sorununu çözmüş olur. böylece hem sözlüğe ilk defa gelen çaylakların kabul süreci hızlanır, hem de illegal giri örnekleri ile tekrar çaylak konumuna düşen kişilerin de yeniden yazarlığa onay süreci hızlanmış olur.
silinme gerekçesi : silen: wondrous @ 21.09.2007 17:46 | sebep: ispiyonculara bir beden bol gelebilecek bir yetki bu.
- başlık: sözlük ile ilgili istekler
giri: zirvetördeki yorumlarımızda editleme gibi bir imkanımız mevcut iken, müzedeki yazılarımızı editleyemiyoruz. bu konuda bir gelişme olursa, imla hatalarını değiştirme imkanımız olabileceği gibi, yorumlara da sonradan aklımıza gelebilecek düşünceleri yansıtabiliriz.
silinme gerekçesi :silen: wondrous @ 21.09.2007 17:43 | sebep: sözlükte edit aksiyonlarını takip ederek olası sorunları engelleyebiliyoruz ancak müzede takip edemeyiz edit'le sövenler olur.
- başlık: sözlükteki hatalar
giri: (bkz: petersburg)
silen: spyder @ 20.04.2008 19:48 | sebep: bug değil bu
|