|
|
- 5. nesil yazar hoş gelmiştir. güzel giriler gireceğinin sinyallerini vermiştir. umarım uzun soluklu olur.
- -299 karma.küçük emrah.vuh huuuuuu!!
- yazılan giriyi okumadan hakkında yorum yaptığını itiraf eden en azından ne olduğunu bilen okumaz yazar.
*
- bak yine başlığım altına yazmak zorunda kaldım.insan özel mesajlarda altta kalınca hıncını buralardan çıkarıyor demek.neyse.efendim başlık şudur:kürt bayrağı
girimiz ilk haliyle şudur:
olmayan devletin olmayan bayrağıdır.şimdi sen yok saydın diye yok oldu hepsi değil mi?geçti gitti karabasan.aferin.
bana mesaj geliyor diyor ki bana ayar vermişsin.aferin.zurna deliği vs.sonra ben diyorum ki ben senin girini okumadım bile.cevap geliyor.ciddiye almana ihtiyacım yok vs.diyorum ki entry için yoruma gerek yok.ben düşünceden yola çıkıyorum.kalıplardan.yanılmamışım da.
sonra buralara yansıyor işte.oralarda baş edemeyince.sağlık olsun.
gereksiz mesajlara muhatap kalan yazar.
ne demişiz:kalıp
aynı mesajdan 3 tane var başlık altında.kalıp yavrum kalıp.gerek yok biliyoruz ne denileceğini.tanıyoruz biz.
- bir girideki tanımı aynen kopyalayıp ardına döktürdüğü halde okumadığını iddia edebilen yazar.
özel mesajda altta kalmak gibi komik kavramlar üretme kabiliyeti de vardır. bi sonraki girisinde benim babam senin babanı döver demesini bekliyorum.
tamam tamam seninki uzun.
|