belki ilginizi çeker
  1. · görüldüğü anda tıklanan başlıklar
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · beşiktaş
  2. · 2012
  3. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  4. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  5. · domuz gribi
  6. · ugg
  7. · günün tek şarkılık özeti
  8. · kronstadtlı ölü denizci
  9. · ayrılmaz üçlü

yarın okul tatil  

1. lise öğrencilerinin duymaktan büyük bir haz aldığı hadise.
    (akaydo, 13.04.2004 10:46)
  2. büyük bir itü yalanı
    (pyrotechnician, 13.04.2004 14:28)
  3. en klişe okul asparagası..
    (mila, 13.04.2004 14:43)
  4. üniversitede değilsinizdir henüz. okulda gözünüzü camdan alamazsınız, yağar mı acaba diye. eve gidersiniz gözünüz hala camdadır, ah o kar bi yağsa'dır, bi yağsa da tutsa'dır.. sonra kar yağmaya başlar, hem ümitlenmeye korkarsınız hem de ümit edersiniz, tutar mı acaba diye.. dersiniz ki olmaz ki kardeşim, sarıyerde oturan var bahçeşehirde oturan var burda tutmasa bile oralarda çoktur, onlar nasıl gelecek ki, tatil olsun okul. haberler takip edilir altyazı geçiyo mu diye, o 'son dakika' olayı beklenir. sonra bi de 'yarın x'de okullar tatil' anonsu yapıldı mı, oohh ne ne güzel bi sevinçtir; artık telefon mu açarsın, nete girince duydun mu yarın okul tatilmiş diye haberi mi yayarsın.. hele bir de bu tatil olayı sınav öncesi olduysa ve bu sınav senin hiç çalışmadığın bi derstense, artık o sevinç asrtronomik boyutlara ulaşır. tabi bu anlattıklarım zalim üniversite hayatında pek olmuyor, nerde o ilköğretim ortaöğretim günleri..
    (mavi kedi, 26.04.2004 21:01)
  5. her öğrencinin duymak isteyeceği sözcük öbeği
    (jam23, 26.04.2004 21:06)
  6. (mavio, 19.02.2005 16:20)
  7. eskiden öğretmenler toplantısı olunca, kar yağınca, her türlü uyduruk durumda öğrencinin diğerlerine duyurmak için kullandığı söz..
    (despinaa, 19.02.2005 16:40)
  8. bizim okul müdürünün bir keresinde öğretmenler toplantısını sevgililer gününe koymasıyla sevgililer günü yarım gün olmuştu öğleden sonra gitmişti herkes sevgilisiyle tabi sevgilisi olanlara yaradı bu kıyak bizim gibi saplara değil...
    (mustafazmi, 11.08.2008 17:08 ~ 17:08)
  9. evet o aynı okulda ve aynı yarım günde bana da faydası olan olay. okul müdürümüzün kırk yılda iyi birşey yaptığını zannettiğimiz daha sonra tek tek bazı insanların evlerinin aranıp çocuğunuz bugün hede hödöyle yiyişti gibisinden şeyler söylemek suretiyle duyumlar aldığımız okul müdürümüzün bir kez daha ibneliğini kanıtlamış olan olaylar bütünü.(neyseki beni ve sevgilimi aramamışlardı(swh))

(bkz: ümitköy anadolu lisesi)
    (heavenlydemonic, 11.08.2008 21:54)
  10. ortaokulda annemin çılgınlar gibi bana koşarak verdiği haberdir.hiç unutmam ranzamız vardı ve ben poşete ip bağlayıp paraşüt yapmaya çalışıyodum sonra annem geldi o da öğretmen olduğu için bnden mutlu kadın yarıın tatiill dedi o sevinçle bende ranzadan atlamıştım.(bkz: ranzadan atlatan haberler)
    (klasik bişey olsa gerek, 25.09.2009 19:54)
  11. karlı havaların sponsorluğunda söylenen müjdeli haber...
    (mgun, 25.09.2009 19:56)
  12. hocadan önce bilinen bir şeydir. nasıl oluyorsa hep öyledir ama.
    (bkz: yarın üç ders)
    (lost knight, 25.09.2009 19:58)
  13. (bkz: kar tatili)
    (chericheri, 25.09.2009 19:59)
  14. hafta sonuna gelmesi hayal kırıklığı yaratmayan tek tatildir, hafta sonuna gelen bayram tatilleri, yılbaşı tatilleri ise hayal kırıklığının en üst mertebelerindendir.
    (tükenmezkalemsilgisi, 25.09.2009 20:14 ~ 20:15)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil