|
|
- -abi yarın ölceğini bilsen ne yaparsın?
-burger kinge giderim!
-?!?! niye abi?
-ateş beni çağırıyo!!
- kimi zaman karşı cinsle aradaki buzları hızla eritip ortamı ısıtmak için sorulan bir sorunun konusudur. sorulur, yarın öleceğini bilsen naparsın? cevap genellikle cinsellik üzerinedir... daha sonra muhabbet ilerletilir... ha bi yere varır mı? onu bilemiyorum.
- o yaşadığın son gün içinde hayatının bir film yada bir dizi film gibi gözünün önünden slow motion şeklinde geçmesi..
- bu hayatta bir insana verilebilecek en güzel hediyelerden biri. son bir 24 saat... yitip gitmeden önce, geride kalacak olan sevdiklerinle geçireceğin son gün. doyasıya yaşayacağın, belki de bir ömre bedel olacak mucize.
(paşa mou, 17.04.2007 15:59 ~ 25.06.2007 03:08)
- (bkz: dünya sikime eyfel götüme)
- (bkz: gerçek tutkuyu keşfetmek)
(fluwn, 17.04.2007 23:24)
- planlayarak intihar edenlerin tecrübe ettikleri durum
- gerçekten cesur yaşanmış bigün demek...
- öleceğini düşünmekten girilen strese bağlı kalp krizi ile bugünden ölmektir.
- "daha yarına kadar vaktim var."
(bkz: pollyanna)(hayalet, 28.10.2007 21:55 ~ 22:08)
- ertelenen hayallerden vazgeçmek, bir güne sığamayacak işlerle boğuşmamak, sevdiklerine onları ne denli sevdiğini dile getirip uykusuzca beklemekle sonlanacak fiil.
(heidi, 28.10.2007 22:09)
- "cehalet mutluluktur" sözünü doğrulatır. her şeyi bilmek iyi değildir işte kardeşim, bunu da bilmeyiver.
- "bugün"ü hayatınızın en güzel günü yapandır.
- (bkz: bir idam mahkumunun son günü)
- geçenlerde arkadaşımla yaşadığımız benzer bi geyik sırasında, 1 saat sonra öleceğini bilsen napardın sorusuna "alırdım makası, metalcilerin sakallarını keserdim, emoların da gözlerine inen saçlarını keser, kaçardım nihahahaaa!" şeklinde aldığım cevapla arkadaşım beni önce dumurlardan dumurlara sürüklemiş, sonra da yarım yarım yarılmama sebep olmuştur.
(bkz: bu da böyle bir anımdır)
|