|
|
- dünya üzerinde sadece türklerin yapabildiği rivayet edilen eylem.
- (bkz: katık etmek)
- bu iş kolayla olursa sigaralık pay da bırakılır.
(dlord, 09.01.2006 17:04)
- bununla ilgili bir kitap vardı.
- travma yaratabilecek kadar kendinizi kasacağınız, bir eylemdir.evet.! doğrudur.dünya üzerinde sadece türkler başarabilmektedir.
(bkz: sadece türklerin başarabilecekleri)
(bkz: simitle ayranı aynı anda bitirmek)
(bkz: ayran sen bizim her şeyimizsin)
(bkz: ayran içmenin dayanılmaz hafifliği)
- bunun bir de iki döner bir ayran alan tüketici boyutu vardır ki ayran açısından daha ekonmik iken döner açısından müsrifçedir.
o ise şöyledir: (bkz: yarım ayranla 1 dönerin bitişini denk getirmek)
- çok zorlu bir uğraştır. çoğu zaman da başarıyla sonlanamaz.
- gayet basit ve yapmaktan neden övündüğümüzü anlamadığım eylem. el oğlu marsa robot göndersin biz ayranla döneri aynı anda bitirip sevinelim, nazar değmesin bize tütütü.
- (bkz: meyve tabağından en son sulu meyveyi yemek)
- o kadar zor bir uğraş felan değildir...önceki lokmalarda ayran içmemek veya az içmek/önceki lokmalarda ayrana abanmak ya da son yudumda tek yudumluk ayran bırakana dek içmek vs. gibi yöntemlerle kolayca denk getirilebilir...
kendini dünyanın en zeki insanı, türkleri de dünyanın en zeki milleti ilan ederek, ciddi şekilde ironi yaptığını düşündüğüm insanın bir tespitidir ayrıca bu cümle (herifin ismini hatırlamıyorum, bi ara çok çıkıodu...bizim melik duyar bile olabilir ama bok atmak istemiyorum şimdi herife...)
bu en zekilik konusunda milletimizde bulduğu özelliklerden biri de "çaldırıp kapatmanın, türklerde insan ilişkilerde bazı anlamlara gelmesi" gibi saçma birşeydir..
not: milliyetçi arkadaşların giriye "ö kaka" demesi umrumda değil ama buna rağmen açıklama yapmak durumundayım ki, ben türk milletinin zeki olmadığını düşünüyor değilim; o herifin böyle düşünmediğini, verdiği bu salak örneklerle de ironi yaparak bir çeşit anti-tez ürettiğini düşünmekteyim...ancak kendisinin dünyanın en zeki insanı olmadığına adım gibi de eminim...
|