|
|
- yarım çay bardağı birayı içtikten sonra sandalye üzerinde bile duramayan ve yurtta taşak konusu haline gelen çöm modeli...
(okang, 30.10.2004 01:26)
- eğer bu bir insan değil de ejderha olsaydı kim bilir belki de (bkz: sarhos ejderha)
- harika bir olay. masrafsız keyif alma durumu.
- (bkz: pandik atınca hamile kalan kadın modeli)
(skuba, 18.11.2004 02:35)
- bütçeyi ve sağlığı sarsmayan cinsten sarhoşluk yaşayan insan modelidir..
- yavaş yavaş yetiştirdiğimiz odamızın gülü çömümüzdür kendisi artık bir çay bardağı ile sarhoş olmaya başlamıştır inşallah bizim odadan uçmadan önce bir kutu biraya kadar artırcağız kapasitesini...
- enteresan bir tespit örneği olmasının yanında içmek konusunda özgünlüğü yakalamış saygı duyulası kişidir..çay bardağıyla bira içmek başlı başına egzantrik bir olayken sarhoş olabilmek takdire şayan bir başarıdır..alkışlıyoruz burdan kendisini..
- (bkz: yarım çay bardağı)
- (bkz: ölçüler bardakla kaşıkla)
- sarhoş numarası yapan insan ya da bir kuşun karaciğerine sahiptir kim bilir...
- (bkz: yok böyle bir şey)
(gvz, 20.12.2007 17:41 ~ 18:34)
- yarım çay bardağındaki köpüğü attıktan sonra kalan, net bira miktarını göz önüne alınca daha da ilginçleşen tablo.
- doğal karşılanması gereken , üstüne gidilmemesi gereken insan modelidir. yarım çay bardağını geçtim , sadece kokusundan bile sarhoş olan insanlar tanıyorum. bu adamlar içki masalarının gülleridir , olmazsa olmazlarıdır. dışlanmamlı , bilakis masaya dahil edilmelidirler.
- yanlış yoldadır.
- derinlemesine araştırılıp incelenmesi gereken insandır.eğer bu işin bi ilacını yaparlarsa yok satar.ben şahsen alırım.3 kasa biraya vereceğim parayı o ilaca veririm, sonra yarım bardak bira ohh keyifler gıcır.
- kanına aşağı yukarı 2.5 ml alkol karışınca sarhoş olup teknik açıdan zor bir olayı başaran insan. bir gün bir çılgınlık edip tekila shot filan yaparsa olacakları tahmin edemiyorum...
- bir çay kaşığı viskiyle sarhoş olan insan modeli ile benzerlik gösteren kişidir.
- çoğu alkoliğin bulunmak istediği modeldir.(bkz: ekonomik sarhoşluk)
- hatırası çok olan insan olabilir.
- nuri alço'nun verdiği biradan müzdarip insan modelidir.nice genç kızımız o yarım çay bardağı bira yüzünden iffetlerini kaybetmişdir.boyun devrilsin naro.
- birayı çay bardağıyla içtiğine göre zaten içmeyi bilmeyen insandır. sarhoş olması normaldir.
- sarhoş olmadan sarhoş olmalıyım psikolojisini sınırsızca ve hoyratça yaşayan insandır
|